- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
Biz test sonuçlarını aldık arkadaşlar ne yazıkki yine hayal kırıklığı bu sefer umutluyudum ama yine olmadı herşey bu kadar kötü gitmek zorundamı işyerinden yazamadım size düşündükçe kendimi tutamıyodum çünkü ağlamak istemiyorum ama gözyaşlarım elimde olmadan akıyodu biz çoğalıcak diye beklerken bütün değerler düşmüş neden demekten kendimi alamıyorum okadar kötüyimki anlatamam eşim gelmeden toparlanmalıyım o bunları hissetmemeli ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumsenağlama
Test Sonucumuz
1ml sperm :1,8 ml
Total sperm :6,6 ml
1. saatte
İleri hızlı hareketli : % 0
İleri yavaş hareketli :%2
Yerinde hareketli :%3
Hareketsiz :%95
2. saatte
Hareketsiz %100
Normal Morfoloji :%42
Anormal Morfoloji :%58
Yuvarlak baş:%9
Çift Baş :%0
Küçük baş :%8
Mekik baş:%0
Büyük baş :%9
Çift Kuyruk :%0
Kuyruksuz :%5
Amorf :%15
Kıvrık Kuyruk :%1
Boyun anolomisi :%4
İmmatür form :%4
Sitoplazmik damla &3
4 DE ÇIKTI CANIM ÖYLE AMA YIKILDIM BEN DÜZELMESİNİ BEKLİYODUM VARİKOSEL AMELİYATI OLDU EŞİM İLAÇ KULLANDI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ KULLANDI HİÇBİRİNİN FAYDASI OLMAMIŞsenağlama
pazartesi günü dr göstericez yokmuş bu hafta
canım sağol ama okadar yıkıldımki toparlanmam zaman alıcak biraz bayramdan sonra hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyoz korkuyorum ilerki zamanlarda değerler tamamen 0 olucak die:1no2:
:a015: :a015: Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Beni böyle görmeye alışık değilsiniz biliyorum ama bu haber beni çok üzdü. Verilen emekler , bağlanan ümitler , görülen tedaviler , geçirilen ameliyat.. Karşılığı bu olmamalıydı. Çok süper değerler beklemiyorduk. Rekor değil peşinde olduğumuz. Normalin yarısına bile razıyken bu sonuç senin kadar beni de üzdü aymes. Ameliyat olup , tedavi yoluna gittiniz. Doğal yoldan olabilmesi için elinizden gelen herşeyi yaptınız. Kısmet.. Dediğin gibi tüp bebeği denemek en mantıklısı olacak sanırım. Allah verir de bir mucize gerçekleştirirse de seviniriz doğal yoldan. Üslub'un da dediği gibi stress de etkiliyebilir. Acaba güzel çıkacak mı değerler veya faydası oldu mu ameliyatın diye çok düşündü ve strese girdiyse farketmiştir. Ama çok da farkedemez. Bazı şeyleri kabullenmek lazım. Çok üzüldüm aymes. Ümid ettin , azmettin , pozitif oldun ,çaba gösterdin. Ağlama demeyeceğim. İnşallah tüp bebekte yüzünüz güler. Rabbim ikiz verir bunca üzüntünün üstüne inşallah. Allah yardımcınız olsun. Dualarımızı kabul etsin inşallah. İmkansız diye birşey yok ben ona inanıyorum. Allahım ne olur mucizelerine çok ihtiyacımız var. Bizlere yardım et Allahım , kucaklarımızı doldur yarabbim. :Saruboceq: