Kızlar hepinize günaydın. Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Çalışanlara iyi çalışmalar , evdeki bayanlara da kolay gelsin diyorum. Öyle ya da böyle bayan olmak zor. Çok sorumluluğumuz var çoooooook. sositososito Şeniz kaydirigubbakcemile5 Ama ben bir sorumluluk daha almaya razıyım. Anladınız siz onu
canım ınsanların ıcındekı fesatlık ve kıskançlık maalesef buna prim yaptırıyor.rosem canım aynı şeyi yaşıyoruz.benim hikayem senden biraz farklı.benim 13 yaşında eltimin 14 yaşında çocuklarımızvar.ben 5 senedir bebek istediğimi ve tedavi olduğumu eltim biliyor.asla ve asla ikinci çocuğu düşünmeyen eltim şimdi hamile inanılmaz nispetler yapıyor.şimdi bir akrabanın evindeydik.gelip pc yi açtım senin yazdıklarını okuyorum ve ağlıyorum.belki diceksin senin çocuğun var ama.insanların mutsuzluğunda neden prim yapar insanlar nedenkötükedihüso
Ah canım inşallah tez zamanda alırsın o sorumluluğu onu kim istemezki:CüvCüv: bende istiyorum bir an önce inşallah. Gerçekten bayan olmak çok zor hiç işin gücün bitmiyor.
Canım bu arada ben 100 ihlas ve 100 salavat okudum onuda ekleyebilirsin.
canım en ıyısını yapmısın.bende tedavi sürecıne baslayınca kımseyle gorusmuyecem..ozellıkle eltım ve kaynanamın yuzunu bıle gormek ıstemıyorum..lülülülülülüBenim eşim yabancı dolayısı ile biz evlenirken bir çok insanı karşımıza almak zorunda aldık özelliklede akrabalarımızı, düğünüme bile gelmeye tenezül etmediler. Sonra kabullendiler ama ben hala onlara kırgınım. Bebek sahibi olmayı düşünürken eşimde sorun olduğunu öğrendik. Zaten 1 yıldır neden bebek yok sorularına okadar çok muhatap oldukki artık bezginlik durumu yaratmaya başladı. Neyseki allah yüzümüze baktı ilk tüp denememde hamile kaldım. Ama şimdiye kadar kimseye hamile olduğumu söylemedim. En azından riskli dönemi atlatmak istiyorum. Bana kalsa doğurana kadar söylemicemde. Annem olmaz diyor. Kısacası insanlar malesef okadar duyarsız okadar bencilki başkasının mutluluğunu cekemeyecek kadar kötü olmuş. Kimseye kulak asmayın hedefinizi koyun ve gerçekleştirmek icin caba sarfedin. Enerjinizi boş boş konuşan insanlara cevap vererek tüketmeyin. Ben tedavi sürecimde kimseyle görüşmedim. İyikide görüşmemişim. Moralinizi bozmayın. Bir laf var milletin ağzı torba değilki büzesin. Dilin kemiği yok konuşmak kolay.
Benim eşim yabancı dolayısı ile biz evlenirken bir çok insanı karşımıza almak zorunda aldık özelliklede akrabalarımızı, düğünüme bile gelmeye tenezül etmediler. Sonra kabullendiler ama ben hala onlara kırgınım. Bebek sahibi olmayı düşünürken eşimde sorun olduğunu öğrendik. Zaten 1 yıldır neden bebek yok sorularına okadar çok muhatap oldukki artık bezginlik durumu yaratmaya başladı. Neyseki allah yüzümüze baktı ilk tüp denememde hamile kaldım. Ama şimdiye kadar kimseye hamile olduğumu söylemedim. En azından riskli dönemi atlatmak istiyorum. Bana kalsa doğurana kadar söylemicemde. Annem olmaz diyor. Kısacası insanlar malesef okadar duyarsız okadar bencilki başkasının mutluluğunu cekemeyecek kadar kötü olmuş. Kimseye kulak asmayın hedefinizi koyun ve gerçekleştirmek icin caba sarfedin. Enerjinizi boş boş konuşan insanlara cevap vererek tüketmeyin. Ben tedavi sürecimde kimseyle görüşmedim. İyikide görüşmemişim. Moralinizi bozmayın. Bir laf var milletin ağzı torba değilki büzesin. Dilin kemiği yok konuşmak kolay.
Merhaba arkadaşlar,benim de kırmızılar ha geldi ha gelicek.Damla damla belirtiler başladı..
Bu gün gelmesini bekliyordum zaten....
Yarın 2.ci gün istanbula kontrole gidiyoruz..Bakalım ne zaman başlayacağız tedaviye..Bakalım doktorlar ne diyecek...:CüvCüv:
Merhaba arkadaşlar,benim de kırmızılar ha geldi ha gelicek.Damla damla belirtiler başladı..
Bu gün gelmesini bekliyordum zaten....
Yarın 2.ci gün istanbula kontrole gidiyoruz..Bakalım ne zaman başlayacağız tedaviye..Bakalım doktorlar ne diyecek...:CüvCüv:
Bir sonraki adetim 29 eylül nevroskycim:1hug:
Canim yeni adet tarihim 26 eylül....
Hamiş kalan arkadaşlarimi tebrik ediyorum darisi başimiza inşallah.....
Hadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gidicek ve tez zamanda kavuşucaksın bebişine dualarımız seninle.:Saruboceq: Allahım güldürsün yüzünü. Pakize tarzıya geliyosun sen dimi.
:1hug: İnşallah en kısa sürede başlayabilirsiniz canım. Ben çok heyecanlanıyorum senin için. İşlerin hep güzel ilerliyor. Maşallah.Bebeğine kavuşacağına dair yoğun hisler var içimde. O yüzden bir an önce tedaviye başlamanızı istiyorum. Bir an önce bu mutlu haberi alıp bizlere vermeni istiyorum. Çok sevineceksin bunu biliyorum. Çok sevindiğini görmek istiyorum artık. Heyecanını paylaşmayı istiyorum. Ne kadar istediğini bildiğim için gözümün önüne getirebiliyorum olacakları. Allahım dualarımızı kabul edecek , buna inanıyorum. Çingiş pembe bölümüne pek yakışacaksın canım , güzel , bitanecik arkadaşım. :asigim: Şeniz
Canım 150 ihlas ve 150 salavat eklermisin fırsat buldukça okuyorum. Allah kabul eder inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?