Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yorumunu bilmiyorum ama inşallah hayra çıkar. :Saruboceq: İnşallah bebişin bu ay geleceğine delalettir. :Saruboceq: Test yapmadın mı hiç canım? 4-5 gün geçti ya hani. Bir idrar testi yapsamıydın acaba? :CüvCüv:
üslüb sen nasılsın canım
merhaba kizlar...
Cumartesi genel anestezi altinda rahim filmimi çektirdim...
Yaklaşik yarim saat sürmüş....ama ben 1,5 saatte uyandim narkozdan...
çekim çok rahat geçmiş ayildiktan sonra doktorla görüştük..
Her iki tüp te muntazam şekilde açikmişşş
vee en çok korktiğum rahim şekli hakkindaki merakim da gittti...
Rahim şekli normalmişseptum falan yok...
Bicornis te değil rahim anormalliğinde siniflandiramayiz normal rahim bu dedi...
Ultrason görüntüsü yaniltici olmuş demekki dedi..
Sadece çok hafif bir çöküntüsü varmiş üst tepesinde ama bu bahsettiğimiz rahim onumalisi(bicornis,septum ,çift boynuzlu,acuart...vb..)hiçbir siniflandirmaya girmezmiş......
çekimde sonuçlar da çok güzel geçti....
bornova çamdibi yerimseniben
netten hesaplamalarıma göre 20sinde adet olmam gerekiyodu ama bu 6.gün hala olmadım bilmiyorum anca çarşamba günü yapabilirim test o zamanda 8 gün gecikmiş oluyo zaten çıkarsa net çıkar.inşallah hamişimdir herke umut ailemede neşe katarım biraz zaten 1 haftadır ara ara adet sancım oluyo bunun yanında göğüslerimde hassaslık var ama sanki geçiyo gibi bilmiyorum pek hamişim gibi gelmiyo ama inşallah öledir tahminen üzüntüden gecikti diyorum ama hayırlısı artık bekleyim görücez
tesk ederım.nevrosky.2 kez urolojı dr gıttık.her ıkısıde varıkosel olmadıgını soyledı.daha sonra ercıyes unv.docent var alanında uzman.o da aynı seyı dedı.sadece morfolojısı bozuk oldugundan yumurtayı dolleyemedıgını soyledı sekıl bozuklugu oldugunu soyluyorlar.ama degerlerını yazıyorum sana.
konsantrasyon(sayı)::.42,6 mılyon
+4 ılerı.... 15
+3 yavas dogrusal olmayan.... 22
+2 yerınde hareketlı......11
+1 hareketsız........52
normal morfolojı....8
abnormal morfolojı.....91
reglı yenı bıttım ((( calısmalara devem...eylul10 gıbı olmam gerekecek...insallah olmam
kızlar bugün tüp bebek merkezine gittik.tabii bende yine tsh t3 t4 ve prolaktin testi istedi dr.şimdi netten sonuları öğrendim.tsh 0,315 t3 2,91 t4 1,45 prolaktin 0,473 ama sevinemiyorum sanki tsh yine sorun çıkarcak.kötükedihüso.tamam geç olmasın ama sabır da kalmadı-tatlicadiarzu-.yarın ak koyun kara koyun belli olacak.bakalım dr ne dicekCADIARZUinşallah btr hanım ramaznda görüşelim dernaniknanik
kızlar bugün tüp bebek merkezine gittik.tabii bende yine tsh t3 t4 ve prolaktin testi istedi dr.şimdi netten sonuları öğrendim.tsh 0,315 t3 2,91 t4 1,45 prolaktin 0,473 ama sevinemiyorum sanki tsh yine sorun çıkarcak.kötükedihüso.tamam geç olmasın ama sabır da kalmadı-tatlicadiarzu-.yarın ak koyun kara koyun belli olacak.bakalım dr ne dicekCADIARZUinşallah btr hanım ramaznda görüşelim dernaniknanik
bu arada yazmayı unuttum.tsh 4-6 hafta arası ilaç dozu ayarlanarak 11 den 0,315 e prolaktin ilaçla 45 den 0,473 düştü.hihoyyyt
canım inşallah sorun çıkmaz.Allah sabrını verir.biz yanındayız. merak ettim hangi merkeze gidiyorsun?
Canım bu hormonal değerlerden hiç anlamıyorum. Nasıl iyi mi? Yani ilaçlar olumlu sonuç vermişler mi canım? :içelim:
canım nevroskycim yani ne desem ki sanırım hastalığım hiper trioit şeklinde seyrediyor.sanırım ilaç dozu be seferde fazla geldi.galiba yine bana endokrin uzmanının yolu gözüktübakalımherşey yarın belli olucak.bu benim hastalığım haşimato denilen bir hastalıkmış.tsh bir inip bir çıkıyo.bunula hamile kalan var ama mucize bir durum.arkadaşımın kardeşinin iki çocuğu var .hastalığımız aynıymış sonrada öğrendim.korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kaldı.gerçi hep erken doğum yatı bu hastalık yüzünden ama çocular sağlıklı şükür.:sm_cool:
kıslar hepınıze merhaba.
bugun catlatma ıgnemı olalı 2.gun oldu. yuzumden sıvılce cıkmıs bu kadar erken sıvılce cıkarmıkı?yoksa ıgne mı yaptı yada bu ayda mı olmadısenağlama
moralım cok bozuldu nerden cıktı sımdıden bu sıvılceler yahu..klava: