slm nevrsky hakında hayırlısı olsun canım sakın üzme kendini ALLAH hepimize :CüvCüv: hepimize ogünleri enkısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:ALLAH COK BÜYÜK YETERKİ :SaruboceqUALARIMI EDELİM arkadaşlar
İnşallah canım. Çok ağrım vardı. Yoksa Cuma'dan önce yapmayı düşünmüyordum. Pazartesi'den önce de kanda. Tabi gelmemesi halinde. Ağrılarım beni korkuttu. Hiç benden kaç aydır böyle bir şikayet duymamışsınızdır. Hayırlısı diyorum. Yine uzanıcam şimdi. Biraz daha bekleyeyim. Belki de gelecek gelemedi , ondan ağrı yapıyor. Geç yumurtladım ya bu ay 17. günde ; ondan da 3 gün atabilir adet. Yani Cuma'ya tekabül eder. Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gitmem lazım. Gelmezse Cumartesi günü bir daha idrar testi yaparım artık. Ama ben her zamanki gibi her şeye hazırım , hazırlıklıyım. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah. :Saruboceq:
Sen nasılsın canım? Kontrole Cuma mı gidecektin sen?
Belkide bir sürpriz geliceksüprizzzzz:asigim::1hug:
canım ben ıyı sayılırım bu ay ılacı kullandıktan sonra pek calısma yapamadık.bılıyorsun evde mısafırım var..kaydirigubbakcemile3İnşallah canım. Çok ağrım vardı. Yoksa Cuma'dan önce yapmayı düşünmüyordum. Pazartesi'den önce de kanda. Tabi gelmemesi halinde. Ağrılarım beni korkuttu. Hiç benden kaç aydır böyle bir şikayet duymamışsınızdır. Hayırlısı diyorum. Yine uzanıcam şimdi. Biraz daha bekleyeyim. Belki de gelecek gelemedi , ondan ağrı yapıyor. Geç yumurtladım ya bu ay 17. günde ; ondan da 3 gün atabilir adet. Yani Cuma'ya tekabül eder. Pazartesi'ye kadar olmazsam doktora gitmem lazım. Gelmezse Cumartesi günü bir daha idrar testi yaparım artık. Ama ben her zamanki gibi her şeye hazırım , hazırlıklıyım. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah. :Saruboceq:
Sen nasılsın canım? Kontrole Cuma mı gidecektin sen?
canım ben ıyı sayılırım bu ay ılacı kullandıktan sonra pek calısma yapamadık.bılıyorsun evde mısafırım var..kaydirigubbakcemile3
cuma gunu bakalım doktorum ne dıcek ınsallah yumoslar bu sefer buyumustur..kaydirigubbakcemile
senınde guzel haberlerını alırız ınsallah hadı bakalım cuma gunune kadar bekleyelım ama testıu sabah yap..kaydirigubbakcemile5
Günaydın kıslar,
Nevrosky hadi canım bugün müjdeyi patlat kaydirigubbakcemile5 hepimizi mutlu et.
nevrosky merhaba.ben de 1.aşılamamı oldum 9 gün önce.listeyi ne kadar güzel hazırlamışsın.
kızlar bi arkadaşım temmuz 23 haziran 25 mayıs 25 adet tarihleri ne zaman adet olur sizce? benim pek bilgim yok
kızlar bi arkadaşım temmuz 23 haziran 25 mayıs 25 adet tarihleri ne zaman adet olur sizce? benim pek bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?