evet bu konuda haklisin ama ablamin gittigi yerde tr de cok iyi taninan cok iyi bilinen herkesin tanidi bi yer ist da isim vermeyim ama iste birazda sans midir nedir ablamin esi bo konuda cok kizdi ve onlari mahkemeye bile vermeye kalkti cunku buna ragmen transferi yaptiklari icin bilmiyorum hayirlisi insallah
Ben burdayım canım. Anlatmak istersen dinlerim. Yardımcı olabileceğim birşeyse de yardımcı olmaya çalışırım.. a.s.
Üslub canım ameliyattan korkmayın, çok şükür eşim iyi durumda.Onun ameliyatta ekstra bir durumu çıkıp ameliyatının zorlaşıp uzamasına rağmen şükürler olsun ki iyi.Belki eşin tek tarflı olur.O zaman çok dah kolay olur.Hadi şimdiden geçmiş olsun canım.
İyi akşamlar arkadaşlar. Kimsecikler yok sanırım bugün.. sositososito
İyi akşamlar arkadaşlar. Kimsecikler yok sanırım bugün.. sositososito
iyi akşamlar canım sabahtan beri arada girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı.sen ne alemdesin nevrosky adet günün yaklaştı sanırım gelicek gibi mi
iyi akşamlar canım sabahtan beri arada girip okuyorum ama yazmaya fırsat olmadı.sen ne alemdesin nevrosky adet günün yaklaştı sanırım gelicek gibi mi
ok o dedigini arastiriyim bi dahaki sefere ankara dusunuyor zaten tsk yardimci oldugun icin
Canım merhaba. a.s. İyiyim canım çok şükür. Bu ay biraz değişik hissediyordum ama hislerimin karşılığını alamadım maalesef. Bu akşam test yaptım negatif çıktı. laelaelaelaelae Hakkımızda hayırlısı inşallah. Öbür ay daha çok çalışırız artık.. kaydirigubbakcemile3
canım tesekkur ederım..ramazan gecsınde hemen gıtmeyı dusunuyoruz.kaydirigubbakcemile5Merhaba Rosem
Benim doktorum ankarada ama türkiyenin dort bir yanından gelen bir sürü hastası var. Hatta yurtdışıda var. SGK ile anlaşmaları var. Her türlü desteği cok rahat alabilirsin. www.gurganclinic.com.tr web sayfasında çok detaylı bilgi bulabilirsin. Bence gidip görünmen faydalı olur seni en iyi şekilde yönlendirirler.
canım tesekkur ederım..ramazan gecsınde hemen gıtmeyı dusunuyoruz.kaydirigubbakcemile5
hayırlısı nevrosky.
üslupcum iyiyiz canım.
artık o kadar garip hissediyorum ki bikaç ay daha hamile kalamayacağıma o kadar eminimki günlük hayatım da değişti.yeme içmeme dikkat ediyordum ama artık saldım gitti.spora başladım bütün yaz yattım boş yere belki hamileyimdir diye boşuna kilo aldım ama şimdi çok daha rahat davranıyorum.
Adet gecikmesi oldumu??? İdrardami yaptin testi? Regl oldunmu? Çok soru oldu ama olsun. Hayırlısı ile olsun.
insallah canım..Belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalabilirsin...
canım senın adetın hıc gecıkmıyordu dur bakalım hemen olsaydı cıkardı dıye dusunme..hihoyyytCanım adetim bugündü aslında. Listeye yarın yazmışım. Henüz birşey gelmedi. Akşam eve gelince test yaptım , ucuzlardan. Kasıklarım ağrıyor , belim de. Gelecek sanırım. Olsaydı çıkardı sanırım. Aslında test yapmamın sebebi ağrılarım baya artmıştı. Birşey varsa doktora gideyim dedim. Olur da hamileysem sorun mu var acaba diye. Baya ağrım sızım oldu bu ay. Bakalım birkaç güne kadar gelmezse kontrole gitmem gerekecek. Hep gününde gelirdi. Genelde 26 günde bir gelir. Bugün 28. gün. Bu ay geç yumurtlama olmuştur çünkü. Hep uzanma gereği duyuyorum. Ağrım var..
canım senın adetın hıc gecıkmıyordu dur bakalım hemen olsaydı cıkardı dıye dusunme..hihoyyyt
hem testı sabah mı yaptınKI?bır kac gun daha gecsın eger olmazsan sabah erkenden yap testı..ınsalllah hamıssındır..:CüvCüv:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?