- 4 Şubat 2008
- 801
- 5
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.
Eşim ameliyat oldu, çok şükür iyi.Yani 2 saatlik bir ameliyattan sonra ne kadar iyi olunursa o kadar iyi işte.Arada bir kalkıp geziniyor, tuvalete de gidebiliyor.Evimize geldik, hastanede yatmasına gerek yok dedi dr.Sanırım bir kaç güne kadar ayaklanacak.Çok şükür atlattık bunu da.
Sabah ameliyattan çıkmasını beklerken yaşadığım stresi bir daha yaşamak istemiyorum.Allah hiçbirimize de yaşatmasın.Kesilmesi gereken damarlar yapışıkmış, kötü bir sürpriz oldu tabi, bu da ameliyatı uzatmış.Neyse, bitti gitti artık.
nevrosky listedeki bilgime ameliyatı yazabilirsin, bir de yeni tarihim 17 eylül.
Şimdilik bu kadar, eşimin uyuyup dinlendiği zamanlarda uğramaya çalışırım.
kıızzzzlllaaaarrrr belki sizlerede umut olur diye paylaşmak istedimmm.. benim teyzemde erkek infertilitesi yüzünden hamiş olamıyoduuuuuuuu.... dışardan aşılama yoluyla denedilerr tuttu ama 12 haftalık bebek 8 haftalık olarak görünüyomuşş .. doğsada zeka geriliği olacak demişti doktorr.. ve bebişimizi kaybetmiştikk.. ve olmayacak deyip tedaviden vazgeçtiler.... yeni öğrendimki doğal yolla hamile kalmışşşş inşallah sizindee olurr çokk sevindimmmm
Doktorlarım istanbul Pakize Tüp bebek bölümü doktorları canım.i
Heryerde adı genetik tanı diye geçiyor..SSK ya bağlı merkezlerde ücretsiz yaptırılabiliyor...Genelde bir kaç düşükten sonra bakılıyor buna..Ancak ben de çok araştırıp doktorlara söyleyince yaptırmamızı istediler..Özellikle sperm sorunu olan erkeklerde isteniyor..
Y Kromozom Mikrodelesyonları (En önemli erkek infertilite nedenlerinden birisi olan Y kromozom mikrodelesyonlarını taşıyan kişiler genellikle fizik muayenede normal olup, bazı vakalarda küçük testis ve/veya kriptorşizm görülebilmektedir. Sperm incelemesinde azospermi ve hafif/ılımlı/şiddetli oligospermi saptanabilmektedir. )
iyi günler arkadaşlar..ben yeni katılmıştım bi kaç gündür gelemiyorum..adet tarihimi yazmayı unutmuşum 14 eylül...daha yeni bitti yani...1 aydır bitkisel bi ilaç kullanıyorduk varikosel için yarın sperm testi sonucunu alıcaz inş.yararı olmuştur değerlerde bi değişiklik varsa (olumlu anlamda) eşim ameliyat olmak istemiyor ilaca devam edeceğiz.Bi değişiklik olmazsa büyük ihtimal ameliyat olacak...hayırlısı inş..
vesta geçmiş olsun canım
xvyz kullandığınız bitkisel ilaç nedir nerden temin ettin bilgi verirsen sevinirim
mrb nevrosky ben yurt disinda yasiyorum tam olarak sayi kac anlamadim ama cok dusuk sekil bozukluguda var morfoloji oluyor galiba tsk ederim bu arada ama dr istedi test bir kerede bir yerde okumustum 1 ayda etkisini gosterdi diye ama bilmiyorum ben tum tetkikleri yaptim hepsi normal rahim filmide cektirdim oda normal insallah allah herkese en kisa surede bu mucizeyi tattirir adet tarihim 27 agustos
kurunu yapiyorum her aksam bir bardak ama fazlami bilmiyorum pekmezde sabah ac karnina iciyor esim arda ne varsa yediriyorum cok kilo aldi ama ne yapalim bebek icin herseyi yapmaya deger bu arada sitede yeniyim tsk gondermeyi ve okumayi bilmiyorum gorusmek uzere
bu arada sigara alkol yok varikosel yok dr direk mikroenjeksiyon dedik kabul etmedi burada hemen tup bebege gecmiyorlar bilemezsiniz tek sperm yeter belki olur dedi insallah dedigi olur diye umit ediyoruz herkese iyi aksamlar
Canım merhaba. Ben eklerim tarihini birazdan. İnşallah yarın alacağınız sonuç yüzünüzü güldürür. Ancak güzel olmazsa da üzülmeyin. Çünkü sperm üretimi 72 günde tamamlanıyormuş. Kullanılan şeylerin faydasını görmek 3 ayı buluyormuş. 2 ay daha kullanıp devam edersiniz. Ama inşallah güzel bir sonuç çıkar.. Olmazsa da ameliyat olur. Kötü birşey değilki bu. Çok büyük bir operasyon değilki. Her 10 erkekten 4-5'in de varikosel var. Bunlardan en az 2 tanesi de ameliyat oluyor. Gerekiyorsa da olur. Hiç canınızı sıkmayın. Biz üzerimize düşenleri yapacağız. Sonra da bol bol dua edeceğiz. a.s.
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.
Eşim ameliyat oldu, çok şükür iyi.Yani 2 saatlik bir ameliyattan sonra ne kadar iyi olunursa o kadar iyi işte.Arada bir kalkıp geziniyor, tuvalete de gidebiliyor.Evimize geldik, hastanede yatmasına gerek yok dedi dr.Sanırım bir kaç güne kadar ayaklanacak.Çok şükür atlattık bunu da.
Sabah ameliyattan çıkmasını beklerken yaşadığım stresi bir daha yaşamak istemiyorum.Allah hiçbirimize de yaşatmasın.Kesilmesi gereken damarlar yapışıkmış, kötü bir sürpriz oldu tabi, bu da ameliyatı uzatmış.Neyse, bitti gitti artık.
nevrosky listedeki bilgime ameliyatı yazabilirsin, bir de yeni tarihim 17 eylül.
Şimdilik bu kadar, eşimin uyuyup dinlendiği zamanlarda uğramaya çalışırım.
benide ekleyin kızlar vazgeçmiş değilim evet tedaviye ara verdim ama doğal yolda verir belki rabbim belli olmaz...,
12 eylül adet günüm olacak bakalım inşallah hamile kalırız hayırlısıyla
kıızzzzlllaaaarrrr belki sizlerede umut olur diye paylaşmak istedimmm.. benim teyzemde erkek infertilitesi yüzünden hamiş olamıyoduuuuuuuu.... dışardan aşılama yoluyla denedilerr tuttu ama 12 haftalık bebek 8 haftalık olarak görünüyomuşş .. doğsada zeka geriliği olacak demişti doktorr.. ve bebişimizi kaybetmiştikk.. ve olmayacak deyip tedaviden vazgeçtiler.... yeni öğrendimki doğal yolla hamile kalmışşşş inşallah sizindee olurr çokk sevindimmmm
slm kızlar nasılsınızz
Arkadaşlar yumurtlama problemimin olup olmadığını anlamam için adetimin kaçıncı günü dr.a gitmeliyim bir de ultrasonla anlıyorlar değil mi?? bilgi verirseniz sevinirim..
çok sağol canım inş. işe yarar bize de umut olurslm iyi akşamlar...bi gün canım çok sıkkınken nette dolaşıyordum www.kisirligason.com siesini buldum..orda ki bilgiler kafama yattı sonra dr.un yerine gittik o da varikoseli olupta doğal yolla bebeği olan bi çok kişi old. söyledi bir de bi kaç ilaç verdi 1 ay kullanın gelin dedi..biz de 1 ay kullandık şimdi tekrar test yaptırdık yarın sonuçları alacağız inş. gelişme vardır..eğer gelişme olmazsa biz de ameliyat olucaz heralde..eşim de istemiyor ama bakalım.