Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
Günaydın canım inşallah hepimizin günü güzel geçer ama benimki bozulacak gibi malum bu aralar adet günlerim fena halde ağrılarım başladı sivilcelerim çıktı geliyo yani bu ayda umutlarım böylelikle bittibenneyaptımki
Benim de sivilcem çıktı. Eşim soramıyor bana ne zaman adet olacaksın diye stress olmamak için. Geöen yüzümüzü inceliyor. Hayırdır dedim. "Sivilce çıkmış , tüh bu ay da olmadı" dedi. İnşallah yanlış alarmdır canım ikimiz için de. kaydirigubbakcemile3
Benim de sivilcem çıktı. Eşim soramıyor bana ne zaman adet olacaksın diye stress olmamak için. Geöen yüzümüzü inceliyor. Hayırdır dedim. "Sivilce çıkmış , tüh bu ay da olmadı" dedi. İnşallah yanlış alarmdır canım ikimiz için de. kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım ya bunun için okadar dua ediyorumki:Saruboceq: ama yinede hiç umudum yok ne yazıkki senden güzel haber alırım inşallah emin ol en az kendiminki kadar sevinirim senden gelicek güzel habere:1hug:
herkese günaydın. kızlar bu ay da olmadı diye üzülmeyin bu sıcaklarda spermlerin yaşaması çok zor o yüzden havalar soğusun bir sürü hamiş çıkacak bence
herkese günaydın. kızlar bu ay da olmadı diye üzülmeyin bu sıcaklarda spermlerin yaşaması çok zor o yüzden havalar soğusun bir sürü hamiş çıkacak bence
İnşallah canım ya bunun için okadar dua ediyorumki:Saruboceq: ama yinede hiç umudum yok ne yazıkki senden güzel haber alırım inşallah emin ol en az kendiminki kadar sevinirim senden gelicek güzel habere:1hug:
Sağol canım. Allah razı olsun. Ben de aynı şekilde en az kendim kadar sevinirim. Ahh olsam keşke , olsan keşke , olsak keşke , olsalar keşke.. :dance::dance::dance:
Ne yazıkki bu ayda olmadı ben adet oldum nevrosky cim beni eylül 17 ye yazarmısın bidahali aya kaldı umutlarım her seferinde bu ay olucak diorum ama bi türlü olmuyosenağlama geçende bi arkadaşımın daha hamile kaldığını öğrendim içim çok tuhaf oluyo hamile haberleri alınca ben ne zaman bu haberi verebilicem hep o anın hayalini kuruyorum eşime müjde verirken ama bi türlü olmuyo gerçekleştiremiyorum:1no2:
Ne yazıkki bu ayda olmadı ben adet oldum nevrosky cim beni eylül 17 ye yazarmısın bidahali aya kaldı umutlarım her seferinde bu ay olucak diorum ama bi türlü olmuyosenağlama geçende bi arkadaşımın daha hamile kaldığını öğrendim içim çok tuhaf oluyo hamile haberleri alınca ben ne zaman bu haberi verebilicem hep o anın hayalini kuruyorum eşime müjde verirken ama bi türlü olmuyo gerçekleştiremiyorum:1no2:
Gelmesin falan filan derken hemen bugün geldi demek. İnşallah canım o günler yakındır. Ben de eşime o müjdeyi verebilmeyi çok istiyorum. Benim de çevremde bir sürü hamiş çıkıyor. Ben de hamiş olmak istiyorum. Ama elden birşey gelmiyor ki. En iyisi kendimizi daha fazla üzmemek ve inşallah bu ay olacak diye inanmak , çalışmak ve bol bol dua etmek. İnşallah vakti önümüzdeki aydır. Ve gelir artık. :Saruboceq: