Ben yatıyorum kızlar. Malum çalışmam var. Benim için dua edin lütfen. Buluşsunlar bu geceeeeeeeeeeeeeee.. :Saruboceq: Şeniz İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar sizlere.. :CüvCüv:
İYİ GECELER CANIM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHGELSİN HEMEN
offfffffffff listeyeee bakkk her geçenn günn artıyorrrrrr nee kötüüüüüüüüü allahımm bizi dee görr dualarımızı kabul ettt
merhaba hayırlı cumalar nevrosky canım malesef 2 başarısız aşılama geçirdim ikiside gonphene diye bir hapla oldu bidahakine iğneyle deniycem inşallah eşim bu ay bal polen karışımıile fındık fıstık badem yemeye başladı bende bal çörekotu tarçın karışımı yemeye başladım bilgilerime eklersen sevinirim ayrıca 1 sene kadar öncede keçiboynuzu kürü uyguladık
Hayirli Cumalar Kizlar a.s.
Rabbim Dualarimizi Kabul Eder Insallah
Bizlerde en Yakin Zamanda Meleklerimize Kavusuruz Insallahh:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::
herkese hayırlı cumalar.
dün akşam test yaptım ve yine şişko tek çizgi belirdi ben bıktım o yalnız kalmaktan bıkmadı. tek tabanca takılıyor( bugünde çok sancım var adet olucam dün gece eşim uyuduktan sonra kalktım oturdum saatlerce ağladım ( gece 3,30 falandı uyuduğumda. en zoruda için kan ağlarken gülümsemek. eşim üzülmesin kendini eksik hissetmesin diye gülücükler saçıyorum.bundan 2 ay önce olsa derdimki aman boşver aşılama yaptırırım. ama şimdi bunuda diyemiyorum. eşimin işleri bu sıralar pek iyi değil aşılamada hayal ( nevrosky canım beni listeden çıkar canım ben anladım ki hangi liste olursa olsun ben giremeyeeğim o listeye.. (((
Hayırlı cumalar kıslar,a.s.
Allahım nolur şu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul et kavuştur bizi bebişlerimize.
herkese hayırlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin
wayv canım bu kadar ümitsiz olma rabbim verir bir yerden biz 2 micro denedik ilkinde şarküterimiz vardı iflas ettik arabamızı sattık sonra servis işine girdi 2. denemeye denk geldi oda olmadı ama şimdi yine başka işe girdi ve paramızı topluyoz çok şükür allah hayırlı kapılarını açsın inşallah bol bol rabbena dualarını oku canım
merhaba kızlar ;
kızlar bende aşılama oldum geçen hafta hiç canınız yanmıyor ultrasonla bakıyomuş gibi geldi açıkçası...2 dakikalık bir işlem..
hiç bi belirti yok.. ama hemşire ablam var ve bana dediki progestan hapını vajinanızdan içeri koyarken parmağınıda içeri sokuyosun ya (biraz kaba bi tabir ama affedin) içerde bi et parcası dokunacak parmağının ucuna o rahim ağzı eger lokum gibi yumuşaksa kesin hamilesin sert ise değilsin dedi valla denedim yumuşacık..tabi mikrop kapmamak için ameliyat eldiveni geçirip progestan hapını o şekilde içeri yerleştiriyorum ben :)
14 agustosta kan testi yapoılacak bakalım heyecanla bekliyorum ve günlerimi dinlenerek geçiriyorum:)
arkadaşlar bu arada dr ; eşimin spermlerinin iyice azaldığını yıkanmış haklkinin 200 bin oldugunu aşılamadan hiç umutlarının olmadığını söledi..ve bu ay tutmazsa direk tüp bebek deneyecekmişiz başka yolu yok dedi...ama ben hemen acele etmek istemiyorum....eşim tekrar bi üroloji dr una gidecek bakalım ne olacak o zaman...
dua edin nolur..1 haftadır yatıyom inşallah bebeişlerimiz gelir bu ay:)
bu arada listede 16 ağustos yazıyor 14 ağustosta belli olacak kan testimizin sonucu...:)
merhaba kızlar ;
kızlar bende aşılama oldum geçen hafta hiç canınız yanmıyor ultrasonla bakıyomuş gibi geldi açıkçası...2 dakikalık bir işlem..
hiç bi belirti yok.. ama hemşire ablam var ve bana dediki progestan hapını vajinanızdan içeri koyarken parmağınıda içeri sokuyosun ya (biraz kaba bi tabir ama affedin) içerde bi et parcası dokunacak parmağının ucuna o rahim ağzı eger lokum gibi yumuşaksa kesin hamilesin sert ise değilsin dedi valla denedim yumuşacık..tabi mikrop kapmamak için ameliyat eldiveni geçirip progestan hapını o şekilde içeri yerleştiriyorum ben :)
14 agustosta kan testi yapoılacak bakalım heyecanla bekliyorum ve günlerimi dinlenerek geçiriyorum:)
arkadaşlar bu arada dr ; eşimin spermlerinin iyice azaldığını yıkanmış haklkinin 200 bin oldugunu aşılamadan hiç umutlarının olmadığını söledi..ve bu ay tutmazsa direk tüp bebek deneyecekmişiz başka yolu yok dedi...ama ben hemen acele etmek istemiyorum....eşim tekrar bi üroloji dr una gidecek bakalım ne olacak o zaman...
dua edin nolur..1 haftadır yatıyom inşallah bebeişlerimiz gelir bu ay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?