- 24 Temmuz 2009
- 618
- 1
- 36
iyi de deli kızın türküsü...
o donu neden cıkardın.. yok daha sana don, jütyen cıkarmak.. uslu uslu uyuuuuu
sallıcak mendil bulamadımmm onu sallıyom bende:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de deli kızın türküsü...
o donu neden cıkardın.. yok daha sana don, jütyen cıkarmak.. uslu uslu uyuuuuu
50 tene mi.. pek de az yapmış teyzeciimm..aynen annemin çeyize koyduğu elli tane patik bu günler için hiç çıkmasın ayaklardan
hoşgeldin Fatıma... nasısın görüşmeyeli...nurcan masallah canım.keseyıde gorursun allahın ıznıyle merak etme..
yeter cok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne..
haaahhh.. ne de cok benziyo mendile ya...sallıcak mendil bulamadımmm onu sallıyom bende:)))
bişi olmaz hepsi olur nolcek onu sallayıverem dedim50 tene mi.. pek de az yapmış teyzeciimm..
benim 10-15 var cok geliyooo... 50 heee anacıın bilmiş senin üşütük olduunu, aykalrı barim sıcak dursun demiş heral.. giy akideşim giy, hırkanıda giy karnın, belin sıcak dursun olur mu..
hoşgeldin Fatıma... nasısın görüşmeyeli...
İyisin dimi... can sıkıntısı falan olmaz inançlı insan da...
"Newyorkta beş minare" girdi gösterime.. DÜn gittim izledim.. Orda Hacı Gümüş diye bir karakter var... imrendim ona... bende öyle düşünecem hep.. en büyük sıkıntımızda bile ne diycez "takdir-i İlahi" ......
haaahhh.. ne de cok benziyo mendile ya...
orda var halay ceken smile.. onu kullan.. insanın aklına kötü şiyler getirmeeee...
ahanda buuuuu....... bu deeeelll :92:
Ben su mnakinedekileri bi sereyim.. makina bagıra bagıra bi kaldı.. sinir oluyom şu bip bip sesineee
hayyy Nurcanım ne sallarsan salla... anlayamadın giitti :))
saf kalpli kız senii... don , jütyen sallayınca aklıma kötü seyler geldi diyom, bebegin daha taze cıkarma onları uslu uslu yat uyu diyommm.... haammaannn.. pek zorlandım sana ilişki yasak değilmi diyebilmek içinnn
Ayy canım benm sağolasın:...
camasırları serdim, yenilerini attımm.. yemeğe girişeyim bide.. bide evi süpürüp, toz alıp, lavobaları falan ovdum mu tamamdır.. yetişir di mi 7 ye kadar...
eglenceye bende katiliyim dr cocugunuz olmaz dedi
TAKTIRI ILAHI
kizlar birden fazla negatif denemeniz varsa esinize dna kirikligi testi yaptirmayi unutmayinnnn
yada umudunuz elinizden alinsi istemiyorsaniz hic yaptirmayin
cunku umutsuz olarak yasam inanki tahmin edemiyecginiz kadar kotuuu
:92::92::92::92:
eglenceye bende katiliyim dr cocugunuz olmaz dedi
Taktırı ılahı
kizlar birden fazla negatif denemeniz varsa esinize dna kirikligi testi yaptirmayi unutmayinnnn
yada umudunuz elinizden alinsi istemiyorsaniz hic yaptirmayin
cunku umutsuz olarak yasam inanki tahmin edemiyecginiz kadar kotuuu
:92::92::92::92:
inş canım keseyi görmeyede az kaldı değerlerim çok iyi artmış şükürler olsun...
hannaa... Yeter hastamı.. Ben ööle göz attımdı geçmişe uzun olmuş diye, gözümden kaçmış demek ki....
Dikkat et kendine yetercim, patikler ayağa, hırka sırtına yapışacak sakın ola unutmaa...
ıhlamur falan iç... Cok da k ötü olursan hiç çekme, git acile 500 gr. Bi serum iyileştirir.. Ben öle yapıyom artıkın.. Her ay 1 kez serum yemeden cıkamıyroum yataktan....
Cok gecmiş olsun arkadşım.. Kıyamam yaaa...
allahımmm çok şükür 298 olmuş arefe günü gel keseye bakalım dedi dr çok mutluyum yaaa
anamm hastamısın gııı geçmiş olsun canımmm iyileş biran önce
nurcan masallah canım.keseyıde gorursun allahın ıznıyle merak etme..
Yeter cok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne..
giz tüp bebeğe başlayacsın değil mi?
Hangi merkezde karar kıldın ..??
Bende ankaradayım..
Kavaklıdere tüp bebek merkezi dr gurur polat'ın hastasıyım..
Yeter geçmiş olsun nane limon iç bol bol ..
Dinlenmeden geçmiyor malesef bu hastalık yatağı seviyor ben bunu öğrendim valla..
Ne zaman grip olsam yatağa hapsoluyorum iştah gidiyor ..
Bi kaç güne ayaklanırsın iyice ama ..
geçmiş olsun yeterim
1 tane elma
1 tane limon
dilim dilim yap içine birazda ıhlamur at kaynat içerkende 1 çay kaşığı bal koy sıcak sıcak arada iç çok iyi geliyo canım bide narsuyu çok iyi