- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
merhaba canlar....
sizleri üzmek istemezdim ama gelip haber vermeden de edemedim...
ben bebeğimi kaybettim....
daha salı günü dr daydım...herşey yolundaydı bir kızımız olacağını öğrenmiştik...
dr a tekrar tekrar bu satten sonra ne yapmamı nasıl bir yol izlemem gerekteğini sordum...
oda normal hamileler gibi ağır iş yapmamam ve ağır kaldırmamam yeterli dedi...
çünkü herşey yolunda gözüküryordu düşük riskini atlatmıştım:..
ama erken doğum riskini hiç hesaba katmadılar...
çarşamba akşamı sancılarım başladı salı günü hiçmi açılma yoktu dr hiçmi birşey farketmedi anlayamadım...
kimi suçlasam nu saatten sonra farketmez...
kızım artık benimle değil....
dün onu kaybettik...
bir kere yüzüne bile bakamadım....
hastane örtüsünün içinde kucağıma aldım ama açıpta bakamadım ....yapamadım...
o gün doğan bebekleri hep güzel güzel kıyafetler giydirmişlerdi ama benim bebeğim bir bez parçası içindeydi...
18 haftalık bebek her ne kadar geç düşük anlamına gelsede ben doğumda yaşanabilecek herşeyi yaşadım...
tam anlamıyaa doğum yaptım diyebilirim...
rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın yaşayan kardeşlerime ve banada sabır versin...
sizleri üzmek istemezdim ama gelip haber vermeden de edemedim...
ben bebeğimi kaybettim....
daha salı günü dr daydım...herşey yolundaydı bir kızımız olacağını öğrenmiştik...
dr a tekrar tekrar bu satten sonra ne yapmamı nasıl bir yol izlemem gerekteğini sordum...
oda normal hamileler gibi ağır iş yapmamam ve ağır kaldırmamam yeterli dedi...
çünkü herşey yolunda gözüküryordu düşük riskini atlatmıştım:..
ama erken doğum riskini hiç hesaba katmadılar...
çarşamba akşamı sancılarım başladı salı günü hiçmi açılma yoktu dr hiçmi birşey farketmedi anlayamadım...
kimi suçlasam nu saatten sonra farketmez...
kızım artık benimle değil....
dün onu kaybettik...
bir kere yüzüne bile bakamadım....
hastane örtüsünün içinde kucağıma aldım ama açıpta bakamadım ....yapamadım...
o gün doğan bebekleri hep güzel güzel kıyafetler giydirmişlerdi ama benim bebeğim bir bez parçası içindeydi...
18 haftalık bebek her ne kadar geç düşük anlamına gelsede ben doğumda yaşanabilecek herşeyi yaşadım...
tam anlamıyaa doğum yaptım diyebilirim...
rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın yaşayan kardeşlerime ve banada sabır versin...