haklısın canım.. Allah yardımcıları olsun bebeği olanların kolay değil büyütmek.. Sağol canım :13: ya ben gelip okuyorum her gün uğruyorum sayılır.. bazen dışarı çıkıyorum denk gelmedim hiç açtığına.. pcden sıkılınca film izliyorum falan gün geçiyor işte.. sen nasılsın.. sis çekilmemişsin daha.. korkma kolay o zorluğu yok.. vay anasını ne çok kaynatmışsınız.. uzun zamandır bu kadar fazla sayfa olmamıştı..
annadımm tülincim..
bak evdeyim şimdi ama msn yok evde, tosbaa kocam silmiş yannışlıklan...
bi bakcam yükleyebilirsem...
Sis dediğin sulu ultrasondu dimi, buugn bitti adetim işte-carşambaya gün veridler...
amma da uzadı be Tülin bu işler... Ağustostan beri git-gel darlandım artık.. bu ay başlarmıyız sence artık haplara falan ?
zannetmiyorum kızzz severim normaldede uykuyu:)))hamile moduna çok girdim yarınki tahlilim ya kötü çıkarsa
(((((
bak yarın oldu..
geldin mi sen hastaneden saat 12 ye geiyor...
gel de katlanmış yaz olur mu arkadşaımm...
Hahaha Elfida amma kaynatmışsın ha valla bugün inanılmaz modundasın..
Arkadaşım vardı evde canımcımmm bişeye bakıcam diye girdim baktım çıktım hemen yoksa bu kaynak bırakılır mı?
Biz kocaları yatmaya gönderip buralarda takılırken zor ! DD
Ama senin 2iz+3üz olayını tuttum ama bak matamatiksel olarak çokkk mantıklı..
Bizde 4 kardeşiz ama anneme çok çocuk yapmışsın diyenlere 3 doğumda 4 çocuk der hep..
Benim ikiz kardeşim varda :))
Bizim tüp bebek dr'larına demek lazım..
%80 şans verdin yapacammm dedin yapp..
hahah Olazaaaakkk D
%80 şans verdin... tuttacak dedin, tutttuuuurrrrrrr... :86: :94:
süpermişşşşş.... haadi bakalımmm....
yaaaaaaaaaaaaa kaçırdımmı küstüm ben burda olunca gelmiyosunuz ben olmayınca çıkıyosunuz çiçek gibi yerlerinizden:84::84:
burdayız hadi geeellll....
sende temzilikten başını kaldıramıyon ki Belgincim.... :88:
ben de buralardayım bugun,benim evde temizlenecek, çamasırar atılacak makineye havada güzel hemen atsam iyi olcak aslında.... akşamada güzel yemekler yapiim diyom, eşim bıkmıştır hep aynı yemeklerden kanımca.... ne yapsamm sizcee??
Günaydınlarrrr herkese..
Dün akşam geleceğim dedim ama misafirler 11'de gitti yorgunluktan artık direk yatağa atmışım kendimi..
Kızlar kusura bakmayın çay muhabbetinize katılmadım ama dün içtiğim çay sayısınıda hatırlamıyorum valla :))
Geçmişi okudum tam 5 sayfa :)
Aklımda kalanlanlar :
Nurcan dondurulmuşlarla dr'lar daha çok şans veriyor ..
Bu kez oldu bak inşllah katlanacak sonucu mutlaka yaz..
Belgin anamm bayrama ne kaldı bu ne temizliği ,:)
Arifeden 2 gün önce başlayacağım bende ..
Zaten Arifeden bir gün öncede Lucrin iğnelerim başlıyor ..
Çok güzel bir güne geldi valla :)) Evde yatışşşş bayramda müsade olursa tabi:))
Yeter , arkadaşım pregon iğnelerim benim Lucrin bitiminden sonra başlayacak nasıl zor bi iğnemi , beni aydınlatır mısın arkadaşım ???
Çok merak ettim..
Melonyden haber yok mu kese görülmedimi hala ?
Aymes de Zeynep bebekten fırsat bulup gelemiyodur:))
Kocaman sevgiler ..
Kaynatırsanız bugün buralardayım haberiniz olsun :)
Melony girmiyo hakkaten bi kaç gündür..bende pek giremiyorum aklıma gelmedi o yüzden...
kayseriye gitti o annesinin yanına.... belkim internet yoksa orda... :18: