Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm yeni yeni arkadaşlar geliyor gibi geldi bana gelenler kendini ara sıra tanıtsında unutmayalım degilmi çay ien varmı kızlar tek başına olmuyor gari
slm yeni yeni arkadaşlar geliyor gibi geldi bana gelenler kendini ara sıra tanıtsında unutmayalım degilmi çay ien varmı kızlar tek başına olmuyor gari
getirirsen hayır demeyiz keklerden benden hadı
sagol canım nasılsın hadı anlat bakalım bize :biraz nasıl hamile :52 kaldın senden güzel yöntemler tavsiyeler bekliyoruz
yetercim bak şimdide kimse yok
herkese iyi günler hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun
topik dengesiz oldu
bir dolu bir boş
hoş geldin canım
bebişle beraberlik nasıl gidiyor
tam çayı demliyodum kimseler kalmamış nire gittiniz:)))))
tam çayı demliyodum kimseler kalmamış nire gittiniz:)))))
hoşbuldukkk canımmm iyidir inşallah heran adet olcakmışım gibi hissediyorum ama iyidir bebiş eminim tembihledim düşme sakın dedim:)))))
hoşbuldukkk canımmm iyidir inşallah heran adet olcakmışım gibi hissediyorum ama iyidir bebiş eminim tembihledim düşme sakın dedim:)))))
bikaç ay sonra işten ayrılacam artık banada gelirsiniz çaya kızlar
bikaç ay sonra işten ayrılacam artık banada gelirsiniz çaya kızlar
eeee çay lafsız olmas yanı anlatın bakem ne var neyok bugun cuma haftamız hakkında güzel haberler aldık nurcan hamile daha ne olsun bu haftanın kıralicesi sensin bayrağı kime teslim edeceksin sırada bilgeyle belgin var
yapmayın arkadaşlan insanı istifaya zorlamayın olmuyo vallaha
istanbuldan,mersinden antalyaya çay içmeye gelmek kurtarmıyo canım eğer daha güzel şeyler yaparsan olabilir gelebiliriz
hiç sormadınız nerde bu kız bi göründü bi kayboldu diye ayol temizlik yaptım oturma odasınınperdelerini yıkagım camlarını sildim bitti şükür iş güçte yoruldu yaaa:2: