Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutluyum kızlarrr hamileyimmmmmm.....
cumartesi tekrar kan vericem allah sizlerede göstersin en yakın zamanda inşallahhh
sağol arkadaşım..
kızlar yarın sabah saat 8 gibi has gideceğim
erkek kadeşimin bir operayonu var
onun yanında olacağım
akaşama belki gelirim
amin inşallahhhcumartesi tekrar kan vericem allah sizlerede göstersin en yakın zamanda inşallahhh
hayırlısı canım inş önemli bişeyin yokdurdur...
canım inanki bişey çıkmaması beni korkutuyo sebebsiz ağrı çekiyorum tamda tedavi öncesii offf yaaa
geçmiş olsun canım...
gözün aydın canım...
çok ama çok sevindim
11. günde 75 az bir değer değil....maşallah...
inş cumartesiyede katlanır...
bilmiyorum canım ya böyle sebebsizce ağrıda zor...nurcan tebrik ederim arkadaşım ..
Tekrar test yaptır lütfen ve sonucu bize bildir..
Katlanır inşallah ..
Dularım seninle..
Belgin tahlil sonucuna sevindim umarım hiçbişeycik çıkmaz :)
geçmiş olsun canım..günaydın kızlar nurcan hamilesin hı tb oley allah tamamına erdirsin işte bu
yeter geçmiş olsun kardeşine canım
belginlokosit kardeşimde de var geçmiş olsun canım o birde hamile zaten önemli degil demiş dr
Nurcanımmm canım tebrik ediyorum seni. Rabbim mücadelenden tamamen bir zaferle çıkarır da bebişini alırsın kucağına ve İnşallah sana "anne" diyerek eteğinden eksilmeyen seni çok seven ve hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim sana, hey Allah'ım valla çok sevindim görünce. Öpüyorum kocaman
Belgincim yeni gördüm canım geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yılları sevdiklerinle geçirirsin ve İnşallah bu yaşında bebişine kavuşursun, iyi ki doğdunn
sağol canım...
Yetercim kardeşin nasıl oldu bir haber var mı?
QUOTE=Bilgemmm;16034193]Daha az yağlı yemekler yemeyi tercih et ve de kırmızı et tüketme bence arkadaşım nacizane tavsiyem.. Bunlar kolestrolü yükselten şeyler.
217 aslında çok yüksek değil ama dikkat etmen gerekebilir..
..
mERrhaba arkdaşlar aymesim zeynep bebeği dünyaya getirmiş dün rabbim analı babalı büyütsün inşalalh
mERrhaba arkdaşlar aymesim zeynep bebeği dünyaya getirmiş dün rabbim analı babalı büyütsün inşalalh
gunaydın kızlar
nurcan hayırlı uğurlu olsun merak etme değerin katlar