Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bu aralar çok sık gelemiyorum canım...kızlar merhaba 1 haftadır giremedim şuan annemin yanındayım cuma gunu geldim kayseriye biz cok şükür iyiyiz kan değerlerim guzel kesemizi de gördük gelecek hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbim inşallah nasip eder de duyarım
fadikçim iğnelerden kullanmaya bende başladım kan sulandırıcı .ğne verdi artı çocuk aspirini kullanyorum şuan çok şükür herşey yolunda
sidelyam naptı onu cok merak ediyorum
ben de bu aralar çok sık gelemiyorum canım...
bu yüzden senide merak etmiştim çok şükür iyisiniz...
inan çok sevindim...
iğne kullanmaya başlamakta iyi yapmışsın canım...
dün gittiğim dr a ilk gidişim..dr bana ilk sorduğu şey iğne kullanıp kullanmadığım oldu....
bende yine hocam kullanıyorum ama pıhtılaşma yok dedim...
olsun biz senin durumundaki hastalara hep öneriyoruz dedi...
hatta aspirini bırakmıştımya onada başla dedi...
bende başlamakta kararsızım bu zamana kadar kullanmadım acaba ani başlarsan birşey olurmu yani kanama falan doğrusu korkuyorum...
aspirini iğneyle beraber genelde hep veriyorlar ben kanamam olunca kesmiştim korkudanda başlamadım...
dr ların bazısı başla bazısı bu saaten sonra farketmez dedi...
bu dr da iğne tek başına yeterli olmayabilir diyor...
canım senin aspirinin adı ne?
bebek aspirini biraz daha hafif diye tahmin ediyorum...canım benim aspirinim çocuk aspirini baska adı yok çocuklar için olanı coraspirin değil hatta bende acaba kanama yaparmı diye krktum kendi tüp doktorumu aradım sordum kesinlikle kullan dedi ve bende tedrgin alıyorum yalan değil 3 gun oldu bugun yanii bende emin değilim cok da içim rahat değil kullanırken
bebek aspirini biraz daha hafif diye tahmin ediyorum...
benimkinin adı ecopirin birde 150 mg
canım sakın kafana göre aspirini iğneyi kesme bende korkudan kanama var diye kesmiştim ama sonra kanama çoğalmıştı...
yanlış bilmiyorsam bu tür ilaçları ani kesmeler ve sonra başalmalar iyi değil...
bende şimdi bu yüzden karrasızım acaba bebeaspirinimi alsam ecopirin ağır gibi...
dr a sorsam iyi olurdu numarasınıda almadım....
slm arkadaşlar nasılsınız birazcık kk inceliym derken bizimle aynı kaderi paşlaşan bir arkadaşımız ameliyat oldktan sonra hergün eşine bu proğramı uyguluyomuş bakın bakalım biz bunların hangısını yapıyoruz (acıkca söylemek gerekirse baya moralım bozuldu)
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Kızlar benim değerlerde kolesterol üst sınırdan biraz yukarıda çıkmış, yani üst sınır 200, benim 217 çıkmış bu bir sorun yaratır mı?
Bunlar sperm sayısını artırmak için galiba ama sağlıklı beslenmek için bile güzel bir liste..
Benim eşim içinse hiççç uygun şeyler değil..
Kahvaltı yapmayı sevmez , sebze mümkün olduğunca yemez, keçiboynuzu kürü yaptım hemen iki günde bıdı bıdı yaptı benim midem bulanıyor bütün gün diye ..
Bende günde 1 paket sigara içerken miğden bulnamıyor değil mi dedim ..
Dr'um tedavi süresince alkolü ve sigarayı kesinlikle yasakladı .. Ben zaten ikisinide kullanmıyorum .. eşimde alkol yok sigara var..Dün kesin kes tavrımı koydum umarım işe yarar!!
canım bende merak ediyordum senikızlar merhaba 1 haftadır giremedim şuan annemin yanındayım cuma gunu geldim kayseriye biz cok şükür iyiyiz kan değerlerim guzel kesemizi de gördük gelecek hafta kalp atışlarını duymaya gideceğiz rabbim inşallah nasip eder de duyarım
fadikçim iğnelerden kullanmaya bende başladım kan sulandırıcı .ğne verdi artı çocuk aspirini kullanyorum şuan çok şükür herşey yolunda
sidelyam naptı onu cok merak ediyorum
canım seni görmek çok güzel
ben de bu aralar çok sık gelemiyorum canım...
Bu yüzden senide merak etmiştim çok şükür iyisiniz...
Inan çok sevindim...
Iğne kullanmaya başlamakta iyi yapmışsın canım...
Dün gittiğim dr a ilk gidişim..dr bana ilk sorduğu şey iğne kullanıp kullanmadığım oldu....
Bende yine hocam kullanıyorum ama pıhtılaşma yok dedim...
Olsun biz senin durumundaki hastalara hep öneriyoruz dedi...
Hatta aspirini bırakmıştımya onada başla dedi...
Bende başlamakta kararsızım bu zamana kadar kullanmadım acaba ani başlarsan birşey olurmu yani kanama falan doğrusu korkuyorum...
Aspirini iğneyle beraber genelde hep veriyorlar ben kanamam olunca kesmiştim korkudanda başlamadım...
Dr ların bazısı başla bazısı bu saaten sonra farketmez dedi...
Bu dr da iğne tek başına yeterli olmayabilir diyor.
Canım senin aspirinin adı ne?
Ya bilgecim biz hiç kocalarımıza bakmıyoruz ben dun eşime anlattım bunları bunları yiyomus diye ya işde siz kocalara bakmayın neymiş sperm sayısı azmış tabi sayı az olur millet kocalarına nasıl besliyo bak diyo ama baya güldük dün benim eşim allahtan kahvaltısını hiç eksik etmez artık çay yerine keçi boynuzu içiyor sabahları seviyor bir bardak anlıyacağın günlük 1 lt yakın süt içer spora gider ikimizede sigara dokunuyo içilen ortamda bile duramıyoruz ama canım olmayınca olmuyo herşeyin hayırlısı
buarada vurdunmu masaya yumruğunu
slm kızlar............
demek sidelaynın sonucu negatif oldu çok üzüldüm ya çok umutluydum ben olacak bu sefer diyodum ama nasip kismet değilmiş inşallah mevlam ona doğal yoldan gönderir bebişini daha iş başıda yapmadı galiba yoksa mutlaka uğrardı topiğe neyse kendinin sağlığı yerinde olsun yeter.....
melonycim demek gördün keseyi inşallah kalp atışlarınıda duyarsın canım......
bizim içinmi zaman çabuk geçiyor yoksa herkes içindemi aynı şey geçerli geçen balsuratı diğer topikte okudum doğum yapmış 14 15 günlük olmuş bile maaşallah sanki daha yeni hamile haberini vermiş gibi geliyo bana ada egede doğum yapmıştır hatta 3 aylık falanda olmuştur ikizlerine kavuşmuştur en sonunda yabangülüm baktımda takvimine seninde sayılı günlerin kalmış aymesinde dileminde inşallah sizlerde hayırlı doğumlar yaparsınız buraya yazarsınız minik meleklerimizle evdeyiz bizi uyutmuyolar diye tatlı hikayelerinizi yazarsınız canlar darısıda diğer hamile arkadaşlarımın başına inşallah sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirir hayırlı doğumlar yaparsınız .........bizlerede tabi hayırlı evlatlar nasip eder mevlam inşallahhh bizlerde o günleri görürüz