- 7 Şubat 2010
- 634
- 3
canım böbreklerinde taşvardı
aldılar kanalarında tel taktılar kalan taşları kolay düşürsün diye şimdi o teleriçıkartacaklar
arkadaşım çook geçmiş olsun kardeşine.inş tamamen kurtulur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım böbreklerinde taşvardı
aldılar kanalarında tel taktılar kalan taşları kolay düşürsün diye şimdi o teleriçıkartacaklar
öylede normali 12 kilo diyorlar 22 kilo aldım.gerçi ömrümde bi kez 57 olmuştum bide şimdi kilo aldım.hep 50lerdeydim.sizde hamile kalında şişko olun işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşım çook geçmiş olsun kardeşine.inş tamamen kurtulur...
durun durun benide bekleyin ,bende geldim,evet yokmu daha gelen halayımız büyüsün.:92::92::92::92::92:
vallada razıyım ,istrerki 100 kilo olayım yeterki bebişim olsun.
Nurcaaannn...
ordamısın kuzum.... hayırlı olsun arkadşaım ya...
NAsıl bi duygu diye sormuycam, yaşa da gör analtılma zyaşanır diyceksin biliyroum :)))
Doğru diyon Nurcancım... ALLAH ın takdiri... nasip, dualarını eksik etme artıkın bizlerden...
Şok gececek, alışacaksın bu duruma, kalp atışını duyacaksın, ense kalınlığını ölçtürecveksin, karnında döndüğünü hissedip için bi tuhaf olacak, saçlı olursa miden coook bulanacak....doğuracaksınj ve şaşıracaksınnn esas işte o zaman, anne olacaksın ANNE... ayyhh cok heveslendim yazarkene
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek tek yazmak istemedim iyiki varsınız yaaaa ailemden farkınız yok allahımm tez zamanda bütünn hepinize beşer tane çocuk versin ben öyle diyorum 1 tane doğurursam hiç ara vermicem bebeği olan arkadaşımızda allah analı babalı büyütsün bizlerede göstersin o günlerii ...
Adetim şu anda... bitince çarşamba gün ilaçlı ultrasona gidicem, o zaman belli olur inş. Nurcancım..
Ağustosta start verdik bak Kasım girdi hala bitmedi prosedür, sen en güzelini yapmışın özelde yaptıurıp arkadaşım...
AĞLAMAK GÜZELDİR SÜZÜLÜRKEN YAŞLAR GÖZÜNDEN , SAKIIIINN ÜZÜLMEE :))
hep mutluluk gözyaşın olsun her aşamasını yaşarken, kalp atışını dinlerken,pipisini görünce falan... hep heppp için ürperecek bu benim içimde mi can bulacak diyeceksin...
ayhhh cok güzel yaa... RABBİM hepimize nasip etsin...[/ssk da yaptırcan dimi ilaçlı ultrason falan ben bunları hiç yaptırmadım uğraştırıyolar heralde seni özelde iyi oldu giden para bu yola gitsin dedik kredi falan çektik öyle yaptırdık allah yardımcın olsun biran önce hamileyim diye seslen şurda...
beşer tanemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşş,
sağlıklı sağlıklı
olsun ne olacak
Canım yaaaaa rabbim bizlere birer tane versin
kalanınıda diğer bebk bekleyenler versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Yetercim.. cok korktun sne 5 bebekten haa :))))
Kız ALLAH ın torbasında sayılı sayıda bebkmi mi var, sana da verir 5 tane- bana da verir...
İLahi Yeter... nasıl ürkmüş bi mesajdı o ööleee
tülişim eskiler çok kişi yok biliyorsun anne olanlar ve hamiş olanlar anneler topiğine giriyorlar
birkaç kişide kendini yalnız hisediyor burada
eskilerden ada ege ile görüştüm bu gün bebeklerle uğraşıyorum ikzleri byütmak zor oluyor dedi
b