- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tülüşim canım seni burada gördüğüme ne kadar sevindim[ı]doğum günün kutlu olsun belgin [/ı]
belgincim doğum günün kutlu olsun.seneye bebişinle kutlarsın işallah.
Doğum günün kutlu olsun Belgin
günaydın kızlar
belgin doğum günün kutlu olsun tek başına olarak son kutladığın doğum günü olsun, sonuçların da inşallah iyi çıkar
dogum günün kutlu olsun belgin eşinle ve gelecek minik kuzun la bir ömür boyu 2011 şans getirsin
yok kesmem canım birde 100 mg benimki artık devam ederim buna olmassa öbur gittiğinde sorarsın yada netten araştır bul telini doktorun
belgincim bu arada doğum gunun kutlu olsun rabbim uzun sağlıklı ömür versin
belgincim doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın sana tüm dileklerini getirir inşallah ve hayırlısı ilede bebişini getirir inşallahhhh
merhaba canlara.s.
belginin doğum günüymüş...
belgincin nice mutlu yıllara
kızlar yarın sabah saat 8 gibi has gideceğim
erkek kadeşimin bir operayonu var
onun yanında olacağım
akaşama belki gelirim
nice mutlu yıllara Belgin. yeni yaşında herşey gönülünce olsunn
geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur
tebrikler Allah tamamına erdirsin
çok mutluyum kızlarrr hamileyimmmmmm.....
canım çok sevindim tebrik ederim
sağol arkadaşım valla sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim değerim düşük geldi bana acaba kesin varmı gebelik kafama takıldı(((
canım ben hiç bu duruma gelmediğimden pek anlamıyorum inşallahhh hamilesindir yarın test yaptırt tekrardan belli olur hadi hayırlısı olsunnnn
hayırlısı canım inş önemli bişeyin yokdurdur...kızlar sabahki kan tahlilimde bişey çıkmadı şimdilik akdeniz ateşi hastası değilim ama dr bir daha ağrıdığında başka testler yapacagını söyledii
geçmiş olsun canım...kızlar yarın sabah saat 8 gibi has gideceğim
erkek kadeşimin bir operayonu var
onun yanında olacağım
akaşama belki gelirim
sağol canımmm hamileyim demek için erken galiba test sonucum 75 çıktı 11.günde sonunda dualarım kabul oldu
gözün aydın canım...çok mutluyum kızlarrr hamileyimmmmmm.....
hayırlısı canım inş önemli bişeyin yokdurdur...
geçmiş olsun canım...
gözün aydın canım...
çok ama çok sevindim
11. günde 75 az bir değer değil....maşallah...
inş cumartesiyede katlanır...