Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Valla sayi disinda morfoloji yoktu testte zaten ileri hiz %10 gosteriyor biraz amator bir olcum gibi geldi bana bide doktor hormon tahlili bile yapmamis gitmis testestorn hormonu vermis vallahi yaptrmasaydik belki yuksek oldugu zamanda dnk gelir stres yapmazdik.ben sunu dusunuyorum bu cok degisken bisey 1 milndan 30 milyona 70 milyona firlayanda var 100 milyondan 0 a dusen de cok ilginc vallahi

yuzde 10 ıyı yukseltebılırsın canım ya...stres yapma dr ılac vs kurle hallolur ınsallah

İnsallah canim ya Allah her isteyene bize de nasip etsin
amınnn canım bakalım subatta genettık testımız vr sonucta 4 ayda vs cıkıyo...unıverstede ucretsız yapılıyo...ozllerde 1000 lıra sonuc bır ayda cıkıyo ama ozelın sonuca guvenmem...cocugu olmayana unıverste yapıyo bakalım bu sure ıcınde akısına bırakcaz

Aslinda Allah sizin icin de bizim icinde zamanini bekletiyordur. Genetik test diger testler hepsi vesile Allah sana da gostersin bana da insalah.Tek dusundugum su bize diyor ki vucudunuza dikkat edin

Aslinda Allah sizin icin de bizim icinde zamanini bekletiyordur. Genetik test diger testler hepsi vesile Allah sana da gostersin bana da insalah.Tek dusundugum su bize diyor ki vucudunuza dikkat edin
evet canım cok guzel yazdın 2 dusugum var 3 cuden korkuyorum rabbım neyı nasıp ederse o

Arkadaslar bilenler yorum yapabilir mi acaba proxeed plus icerigine sahip hatta biraz daha iyi icerikte bir ilac daha cikmis promotil forte diye doktor bize onu onerdi aldik sizce bu ilacla mi devam edelim yoksa proxeed plus mi alalim kararsiz kaldim vallahi

Selam yazalı olmuş baya ama kullanmaya devam ettiniz mi doktorda bize yazdı bu ilaçı kullanmaya başladık.sizde fayda sağladı mı?

Merhaba
Arkadaşlar bizde kullandık 3 ay hiç faydası olmadı
Ben adet i bekliyorum 4 tane dondurulmusum var 2. Tüp bebek deneyecez ilk
Tutmuştu sonra düştü Konyada yum ben Medicane deyim benim gibi olan varmı

Merhaba
Arkadaşlar bizde kullandık 3 ay hiç faydası olmadı
Ben adet i bekliyorum 4 tane dondurulmusum var 2. Tüp bebek deneyecez ilk
Tutmuştu sonra düştü Konyada yum ben Medicane deyim benim gibi olan varmı

Slm. Sayınız kaçtı canım? Hiç bir şekilde degisiklik olmadı mı değerlerinizde??

Slm. Sayınız kaçtı canım? Hiç bir şekilde degisiklik olmadı mı değerlerinizde??
Toplam sayımız 13 milyon ileri hareketli çok az di . Bizde degisiklik aman aman olmadı sayı düşmüş ileri hareketli sayısı biraz artmıştı . Bu değerlerle normal gebelik olmaz dediler

Toplam sayımız 13 milyon ileri hareketli çok az di . Bizde degisiklik aman aman olmadı sayı düşmüş ileri hareketli sayısı biraz artmıştı . Bu değerlerle normal gebelik olmaz dediler

Allah tez zamanda bize nasip etsin..ne yapıyorsunuz şimdi? Bu sayı aşılamaya yetiyor mu?

Amin canım hepimize .Hayır yetmiyor tüp dediler bi kere denedik olmadı şimdi 2. Düşünüyoruz adeti bekliyorum Şubatin başı gibi

Allah yardimciniz olsun. Inşallah vesile olur bu tedaviniz. Bizde Mayıs gibi düşünüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…