- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 34
Sizin ilk mi
Yok ikinci olacak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ilk mi
Sizin durum nasıl Sperm sayısı falanYok ikinci olacak..
Ne kadar mesela sayılar .yaş kaç nerde oturuyirsunuzBende alın araniza hanımlar.. Sperm sayı ve hareketlilik dusuk bizimde 1.5 yıllık evliyiz.. 6 ay dr gttm Hiç gebelik oluşmadı.. Önümüzdeki ay tekrar başlıca tedaviye aşılama yaptircaz hayırlısı olsun bizm icin
Sizin durum nasıl Sperm sayısı falan
Dna hasarı ne oluyo cnm Sperm testinde mi çıkıyorSayı 2mil. Hız %10 dna hasarı %48
26 yaşındayım adanada oturuyorum.. 50 milyonda sadece 10 milyon canlı zaten 10 milyonun da yarısından çoğu hareketsiz doktor ilaca basliycakti karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için ilaç vermedi karaciğer yetersizliği olur diye..o yüzden aşılamaya geçin dediNe kadar mesela sayılar .yaş kaç nerde oturuyirsunuz
26 yaşındayım adanada oturuyorum.. 50 milyonda sadece 10 milyon canlı zaten 10 milyonun da yarısından çoğu hareketsiz doktor ilaca basliycakti karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için ilaç vermedi karaciğer yetersizliği olur diye..o yüzden aşılamaya geçin dedi
Ne ilacı vercekti ki . Bizde kullandık fayda etmedi26 yaşındayım adanada oturuyorum.. 50 milyonda sadece 10 milyon canlı zaten 10 milyonun da yarısından çoğu hareketsiz doktor ilaca basliycakti karaciğer enzimleri yüksek çıktığı için ilaç vermedi karaciğer yetersizliği olur diye..o yüzden aşılamaya geçin dedi
Canimm hareket ve sayısı için hızlandırmak çoğaltmak için ilaç ismi vermedi karacger enzimleri yüksek çıktığı için hasar artar diye vermemistiNe ilacı vercekti ki . Bizde kullandık fayda etmedi
Anladım cnm hayirlusiCanimm hareket ve sayısı için hızlandırmak çoğaltmak için ilaç ismi vermedi karacger enzimleri yüksek çıktığı için hasar artar diye vermemisti
Dna hasarı ne oluyo cnm Sperm testinde mi çıkıyor
benimki adet ne zaman olursa gel dedi ama Mart ta mi yaptıysam diye düşünüyorum havalarda hem ısınirYok özel olarak Sperm dna hasar testi var. Heryerde yapılmıyor. Baktım ne yaparsak yapalım sayı hız hoc yükselmiyor. Bari canlı olan Spermlerin hasarıni öğrenip onarma amaçlı tedaviye başladık (kaan Aydos) böyle bir yöntem tavsiye ediyor.
Malesef bizim tedavi iyiye gitmedi Sperm dna hasari %15 altinda olmali. Bizim ilk teste %22 hasarlı çıktı. İlaç iğne .. 6 ay boşu boşuna tedavi masraf ve Sonuc %48.. anlayacağın daha da kötü oldu.
Tedaviyi kestik şimdi proxeed plus kullanıyor eşim. Nisan gibi tüp bebek yapacaz.
Sen ne yaptın kesin tedavi Şubata mi
benimki adet ne zaman olursa gel dedi ama Mart ta mi yaptıysam diye düşünüyorum havalarda hem ısınir
Canim ilk defa duydum proxeed plus faydali olcakmiymis kaan Aydos hangi hastanede .ve sen tüp bebek denemiş miydin?
Evet canım ikinci tedavi için hazırlanıyorum. Boz bir önceki sayfada yazıştik:)
Proxeed plusu bize ilk tüp bebek tedavisinden sonra doktorumuz önermışti. Ama ozaman daha bukadar paralar dökmedigimiz için bize pahalı gelmişti. Burda proxeed plus topikleri var istersen bi bak..
Kaan Aydos özel muayenehanesi var. Ayriyeten genart ve Ankara Üniv. Hastanesi'nde tedavilerin başında oluyor. Yine bu doktor da tedavi olanlarin da topikleri var burda..
Bencede biraz havaların düzelmesini bekle.
Karışıyor bazen cnm k.bakma bizde kullandık bi faydası olmadı .Evet canım ikinci tedavi için hazırlanıyorum. Boz bir önceki sayfada yazıştik:)
Proxeed plusu bize ilk tüp bebek tedavisinden sonra doktorumuz önermışti. Ama ozaman daha bukadar paralar dökmedigimiz için bize pahalı gelmişti. Burda proxeed plus topikleri var istersen bi bak..
Kaan Aydos özel muayenehanesi var. Ayriyeten genart ve Ankara Üniv. Hastanesi'nde tedavilerin başında oluyor. Yine bu doktor da tedavi olanlarin da topikleri var burda..
Bencede biraz havaların düzelmesini bekle.