Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kizlar banaa acil cevap verin lutfen bas anomisi kac olmali benim esimn yuzde 85 anormalmi yoksa lutfen acil cevap ?

Kizlar banaa acil cevap verin lutfen bas anomisi kac olmali benim esimn yuzde 85 anormalmi yoksa lutfen acil cevap ?
Sperm üç kısımdan oluşur. Baş boyun kuyruk. Mesela sperm kuyruksuzsa kuyruk anomalisi, iki kuyrukluysa yine kuyruk anomalisi. Sorun başındaysa baş anomalisidir. Normal yapıdaki sperm krugere göre en düşük %4 diye biliyorum. Yani sadece baş anomalisi şu kadar olmalı diye birşey duymadım. Başı normal olup kuyruk veya boyunda problem olabilir.Normal sperm olmaz yine bunlar.

Himmm anladim canim tesekkurler bizim morfoloji 13 problem olmaz sanirm... bakalm 3 ay daha deneyelm yine olmazsa hgs cektirrm ben

Selam kizlar esimde de hareket ve sayi sikintisi var. 6 ay boyunca proxed kullandik ama işe yaramadı. Bir dostumuzdan aldığımiz kürü proxedke beraber kullandık. On gunun sonunda sonuclar cok guzeldi. Neticede ikinci ay gebe kaldim. Ucuncu ayimi gerise biraktim. Verecegim kürü uygulayin on gunun sonunda sonuclar sizi de şaşirtacak
Aktardan:
60 g zencefil
100 g akırı kahra
60 g darul fülfül
50 g keci boynuzu
100 g çam fistigi
50 g sakiz otlarini aktardan makineden toz haline getirinciye kadar ogutun.
Sonra bu kürü tencereye koyun icine 1 kg suzme iyi bal ve 40 tane koy yumurtasinin sarisini ekleyin. Bunlari bes dakika ateste iyice yogurun. Fazla pisirmeyin sadece siyah kivama gelince atesten alin sogumaya birakin. Gunde uc defa tatli kasigini esinize yedirin. 10 gun sonra sonuclari paylasin. Hepsi bu kadar ise yarayacagina inanin.

Canim bizde tekrar yaptrdik bizimkide duzelmis ama yinede olmaz die korkuorm insallah bu ay gelir artik bebism

Kizlar mrb benimde esimde harekli sperm yok ve 4kez tup bebek denedik olmadi daha pazartesi negatif sonuc aldim artik napicami bilemiyorum cok yiprandim esim duzenli hic bi ilac veya macun türü kullanmiyo ve cok sigara iciyo bikez tup bebekle hamile kaldim oda kalp atislari duyulmadi simdi cok caresizim acaba hastaneyimi degissem hep ayni hastanade denedik simdi aklimda memorial semra hanim var acaba bilgisi olan varmi yoksa yine esime macun felan yemesi icinmi zorlasam napcami bilemiyorum mmm

Bende artık okadar yoruldumki. 3 kere tüp bebek denedik tutmadı. Aynı benim eşiöde sigara içiyor. Kür vs alıyorum yok başımı ağrıttı yok karnımı ağrıttı her defa içmemek için bahaneler buldu bende benim tüp bebekteki cektiğim den dahamı zor bunları içmek diyorum. En sonunda kendi elimle döktüm aldıklarımı. 10 yıl oldu evleneli. Artık doktor vs umudum yok umut olsa maddi güc yok. Bazen eşimi bırakasım geliyor cocuk yok diye değil mücadele etmiyor diye böyle caresiz kaldım ne yapacagımı bilmez halde

Merhaba kızlar,
Eşim iğne vuruldu, yükseliş oldu sonra gingseng ve keçiboynuzu özü kullandı bıkmadan, sonra proxseed plus kullandı , hamile kaldım, size bir yararı olur belki , yazmak istedim, sorunuz olursa burdan ozelden istediğiniz soruları sorabilirsiniz, o bunalmayi üzüntüyü anlarım , inşallah siz de kısa zamanda anne olursunuz

varikosel var mıydı eşinde acaba? ameliyat falan olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…