Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım morfoloji gebe kalmaya engel değil. sadece düşükle sonuçlanan bi gebelik oluyor. zaten biz testi tekrar ettik. eşim şiddetli gripken vermişti testi. çok şükür sorun yok. ileri hareket % 56 morfoloji % 11 yani kullandığı ilaç ve yüksek ateş sebep olmuş. düzeldi şimdi.
ileri harekette sorun var gibi geliyor sizde canım.

Slm kızlar bizim spermiogram testimize bakabilir msnz? Doktor biraz düşük dedi, ama 30 ila 120 milyon arasında olması gereken deger 18 milyon çıktı.. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm ama çok üzüldümsabahtan beri Ağlıyorum. Normal yollarla çocuğumuz olmaz mı bizim ?

Eklentiler

• 20150407_164447.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 221
sayı ve hareket düşük gibi canım. ama bunlar değişen değerler sıkma canını hem eşin hem sen üzülmeyin. ilaç kullanır bir süre merak etme düzelecek. belki biraz zaman alır ama düzelir. şimdiden başlayın tedaviye, keçi boynuzu, evicap (ilaç -e vitamini )

yine var başka ilaçlar ama dr. bilir tabi daha iyisini. burdan da yazarlar sana canım.

Kızlar bugün iyi bi hastanede ayrıntılı spermiogram testi yaptık. Bakar msnz sonuçlara ? Doktor Yaşımızın küçük old. çok aceleci davrandığımızı söyledi. Hızın biraz düşük old onunda ilaçla hallolacağını söyledi. Ama benim içim hiç rahat değil çünkü hız iyi değil morfoloji ii değil. Lütfen yorum yazın normal yolla bebeğim olur mu benim??

Eklentiler

• 20150411_144632.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 234
normal yolla Allah dilerse tabi ki olur canım. seni üzmek istemem. ama şu an eşin tedavi olmalı. bu değerlerle biraz zor ama dediğim gibi Allah dilerse olur. eşin tedaviye başlasın. değişiyor değerler meraklanma sakın.

Canım doktor da eşime tedavi önerdi, lakin tedavinin ii sonuç vermiyomuş herzaman. Acaba tüp bebek tedavisine mi başlasak..

Evt canım yaşımız genç ama herkes bebek soruyo ve bu insanı bunalıma sokuyor.. Tüp yaparsak da kimseye söylemicem
atrafı boş ver canım. ben gebe kalabiliyorum ama gebelik sonlanıyor bi şekilde. 2 kürtajım var. kucağıma hala alamadım. soruyorlar çok can sıkıcı, ben münasebetsiz diyorum onlara, olunca da yüzüne bakmazlar. ilk gebeliğim 1 buçuk yıl önceydi. 2. 4 ay oldu. bu ay bıraktım korunmayı ama nasip kısmet. o yüzden problem bitmiyor canım kimse için yıpratma kendini

Canım inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.. Allah her isteyene nasip etsin

Çok Yorgunum evliliğimin 10. yılı hala çocuğum yok hayattan zevk alamaz oldum hep bir umut hep bir umut her adet dönemi bir yıkım...gelsin istiyorum bende anne olmak istiyorum.

Çok Yorgunum evliliğimin 10. yılı hala çocuğum yok hayattan zevk alamaz oldum hep bir umut hep bir umut her adet dönemi bir yıkım...gelsin istiyorum bende anne olmak istiyorum.
merhaba canım kaç yaşındasın
tedavi oldun mu hiç. Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

slm bayanlar benm eşimde varikosel ameliyaat oldu 6 ay oluyo olalı 3 milyondan 44 milyona çıktı sperm sayısı doktor doğal yoldan kalırsın dedi ama malesef kalamadım hala

merhaba arkadaşlar. ben 1.5 seneyi geçkindir evliyim 1.5 senedir çocuk istiyoruz 3 tane düşüğüm oldu ikisi kimyasal.1.5 sene önce ilk gebeliğim olan kimyasal gebeliğimde neden oldu diye hem ben hem eşim test verdik. eşimin spermiyogramı çok iyiydi.108 milyon.ve diğer herşey morfoloji hız aglutinasyon vs herşey normaldi. bende anormal bişey çıkmadı ama kadının neden bulmak daha güç malum1.5 senedir yaptırmadığım test kalmadı. hiçbirinde düşük yapmamı açıklayan birşey çıkmadı. ta kii karyotip analizi için ben kadın doğumdan kan verip eşimin de ürolojiye gitmesini isteyene kadar. gitmişken eşim 4 günlük perhizle spermiyogramını yeniledi ve sonuçlara inanamadık! 3 milyon diyor sperm sayısına! 1.5 senede böyle bir düşüş nasıl olabilir! benim aklım almadı!

1.5 senedir kadın infertilitesi başlığındayım öğrenmediğim şey kalmadı ama erkekle ilgili hiçbirşey bilmiyorum... aranızda böyle acaip bişey yaşayan duyan bilen var mı? mümkün mü 1.5 senede böyle bir düşüş yoksa test mi yanlış?

xpreiaZ geçmiş olsun valla benimde 3-4 yıldır neler geldi başıma neler geldi biri bitiyo biri başlıyo her seferinde budamı varmış böle bişimi varmış demekten kendimi alamıyordum.
öncelikle hemen telaş yapma eşin başka biyerde bidaha test versin öle bi testle teşhiş koyamassınız diye düşünüyorum
sayının bu kadar düşmesi ilginç gerçkten ama bi sorun olabilir. benimde eşimin sayıları birden yok olmuştu hormonlarına baktılar prolaktin hormonu yüksek olunca erkeklerde sperm üretimi durabiliyor ilaç tedavisiyle bunu atlattık ..bide varikosel başlamış olabilir buda spermleri etkileyen bi durum zaten doktoru bunları araştıracaktır .. düşük yapmanın sebebide ozman sperm sayısı 108 milyonmuş ama dna hasarı varmıştır belki yani tamamen tahminimi söylüyorum ..sperm dna hasar testi yaptırn varikosel varmı ona baktırın ve hormonlarına da baktırın ..allah yardımcınız olsun...

prolaktin erkekte de mi varmış benimki yüksekti ben onun tedavisini oldum. ilaçlara da baktım klomen otriville falan hep kadın infertilitesinden bildiğim şeyler erkeklerin kullanıyor olmasına çok şaşırdım. kadın doğumcular beni 1.5 senedir oyaladı daha yeni hsg hariç testlerimi tamamlayabildim. 1.5 sene de ürologların peşinden koşucaz gibi duruyor. erkeklerin hormonlarına bakıldığını burdan öğrendim. doktor sonuçlar çok kötü 3 hafta sonra gel tekar ver ona göre konuşuruz 1.5 sene daha erken demiş yollamış eşimi. keşke ben de gelseydim dedim başından atan doktorlara direnç geliştirdiğimden tatmin olana kadar masaya yapışma taktiği uyguluyorum yapardım diye. daha 2 gün oluyor 3 hafta beklemeyi düşünmüyoruz canım netten baktım1-3 hafta arası tekrarlanır diyor. bende ortası olsun 10 gün sonra yollayacağım eşimi tekrar.

evet canım aynen bende erkekte prolaktini duyunca şaşırmıştım başıma gelince öğrendim eşim dostinex ilaç kullandı hipofiz bezinde 2mm kist çıktı hatta sperm üretimi etkiler dediler gerçektende 20 milyondan sıfıra düşmüştü hemde 2 ay içinde oldu bu azosperm dediler düşün ..ilaçla prolaktin ve fsh hormonalrı düzene girince sperm üretimi başladı ama bu seferde morfoloji bozuk varikosel vardı ameliyat oldu düzelmedi ...şimdide sayı hiç 5 milyonun üstüne çıkmıyo pregnly iğne kullandı ..menogon kullandı en son merionel kulladı ama ileri hareketli spermi hiç yok bu iğnelerle sadece yerinde hareketli sperm sayısı düzeldi yani beklemedeyiz.. sen tabi benim bu sölediklerimden etkilenme... bidaha test versin inşalahhhhhhh hiç bi sorun yoktur canım hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…