Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar merhaba bende sizinle dert ortagiyim gelin el ele verip bu isi basaralim spermleri guclendirelim.. benim esiminde sperm 1ml de 5 milyon... dha doktora gtmedi onumiz hafta gidcek... ama hersey inanmakla basliyor dunden beri agaldim ama uzulerek biryere varamayiz.. esimize destek olalim mesela sizler sperm arttirmak icin neler kulalniyosunuz

Canım sperm sayısı sifir olanlara micro tese dedigimiz ameliyat yapiliyo sonra da tüp bebek tabi sizinki azosperm oluyo da bi tedavi uygulandi mi size ne önerildi bbizdede aynı sorun var hem varikosel hemde azosperm Allah hepimizin yardımcısı olsun ama bakıyorum da spermi hiç olmayanlarla az olanlar ayni sıkıntıyi yaşıyo bende keşke biraz sperm olsa da tedavi yerine zaman kaybetmeden hemen tüp bebek yaptirsaydik diyorum
kuzum keci boynuzu kuru filn yaptinizmi

kuzum keci boynuzu kuru filn yaptinizmi
Yapıyoruz canım ama biz micro tese de çıksın diye yapıyoruz malesef sizin gibi şanlı değiliz hiç ağlayıp üzülmeyin eger çıkış varsa çok güzel bi şekilde fazlalaşır ilaç ve kürlerle olamadı tüp bebek yaptirirsiniz olur hayirlisiyla

Yapıyoruz canım ama biz micro tese de çıksın diye yapıyoruz malesef sizin gibi şanlı okudunmu hiç ağlayıp üzülmeyin eger çıkış varsa çok güzel bi şekilde fazlalaşır ilaç ve kürlerle olamadı tüp bebek yaptirirsiniz olur hayirlisiyla
canim benim Allah nasip ederse her turlu olur kuzum icindeki duyguyu anliyorum cok zor yasamayan bilemezz bak burda bi konu var o konuyu oku "sizce bizimkide mucizemidir sonunda bende hamileyim" diye bi konu

merhabalar,
sorun bendeki pıhtılaşma diye düşünürken, meğer eşimde de problem varmış, çok üzgünüm arkadaşlar :KK61: 2 tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı bende. sebep bu sanıyordum, normal yolla gebe kalabildim, ilki 3. ayda, diğer gebeliğim 5. ayda kendiliğinden oldu. 3. gebelik için hazırlık yaparken eşimede bakalım dedi dr. test sonuçları bugün çıktı, problem varmış, ben hiç araştırmadım daha önce erkekle ilgili konuları lütfen yorumlarmısınız, önemli olanların üstünü çizdi kızlar yazıyorum, çok kötüyüm gerçekten dr. ya tüp bebek yada aşılama dedi :KK43:

total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28

merhabalar,
sorun bendeki pıhtılaşma diye düşünürken, meğer eşimde de problem varmış, çok üzgünüm arkadaşlar :KK61: 2 tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı bende. sebep bu sanıyordum, normal yolla gebe kalabildim, ilki 3. ayda, diğer gebeliğim 5. ayda kendiliğinden oldu. 3. gebelik için hazırlık yaparken eşimede bakalım dedi dr. test sonuçları bugün çıktı, problem varmış, ben hiç araştırmadım daha önce erkekle ilgili konuları lütfen yorumlarmısınız, önemli olanların üstünü çizdi kızlar yazıyorum, çok kötüyüm gerçekten dr. ya tüp bebek yada aşılama dedi :KK43:

total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28
Sayi cok iyi ama morfoloji ve hiz kotu gibi gorunuyor... Ancaaaak sen normal yolla gebe kaliyorsun niye asilama vs tup dediler ki? Bence bir sure sonra testi tekrarlayin psikoloji stres vs etkiler cunku

Sayi cok iyi ama morfoloji ve hiz kotu gibi gorunuyor... Ancaaaak sen normal yolla gebe kaliyorsun niye asilama vs tup dediler ki? Bence bir sure sonra testi tekrarlayin psikoloji stres vs etkiler cunku
anladım canım, acaba para için mi yaptı dr. bilmiyorum, o kadar canım sıkıldı ki, bu yapısal bozukluklar düşük sebebi de oluyormuş, hadi gebe kaldım yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korktum. bence dediğin gibi hem testi tekrarlayayım, hem de başka bi dr.a gösterelim biz bunu, test verirken eşim ciddi gripti, ve ilaç kullanıyordu, hiç düşünemedik etkileyeceğini spermleri, belki onunda etkisi oldu

:emir_bebek::KK61::KK61:beni de yazın bu listeye artık:KK43:
ben 26 eşim 30 yaşında.3 senedir evli 2 senedir bebek istiyorduk. sol da 3.5. mm çapında varikosel tespit edildi .bu CMT ameliyat olacak dua istiyorum kızlar. inşallah her şey yolunda gider.. çok zor bir imtahan gerçekten.çsabretmkte güçlük çekiyorum..:KK43:(:-)KK46:

:emir_bebek::KK61::KK61:beni de yazın bu listeye artık:KK43:
ben 26 eşim 30 yaşında.3 senedir evli 2 senedir bebek istiyorduk. sol da 3.5. mm çapında varikosel tespit edildi .bu CMT ameliyat olacak dua istiyorum kızlar. inşallah her şey yolunda gider.. çok zor bir imtahan gerçekten.çsabretmkte güçlük çekiyorum..:KK43::-)-)KK46:
canım Allah sabredenlerle beraberdir.sen duanı elden bırakma taktir Allahın
ameliyattan sonra bebek sahibi olanlar cok.eğer esimde varikosel olsaydı hemen ameliyatı dusuncektik.

arkadaşlar 3.5 yıllık evliyim ve drlar sebebsiz infertilite demişti..1 defa aşılama yaptırdık ve o gün eşimin sonuçlarının dştüğünü öğrendik..aşılamada 10 milyon..daha sonra tekrar yaptırdık 29 milyondu..dün tekrar yaptırdık sayı 90 milyon olmuş..ama sonuçta TERATOSPERM yazılı anlayanlar değerlere bakabilir mi lütfen..
volum-----6ml
total sayı-----90milyon
totalmotilite----%60
progressif hareket +4---%10
yavaş hareket +3---------%30
yerinde hareket +2-------%20
hareketsiz+1---------------%40
TPMSS--------9 MİLYON
morfoloji------%3

MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
Normal morfoloji-----3
Baş anotomisi---------60
akrozomal kist-------10
nuklear şekil bozukluğu---20
pin head-------5
round head---5
uzun(elonge)baş-----8
amorf----12
mid-piece(boyun)anomallisi------30
kinked-----------4
kırık boyun-------9
bend--------10
kalın---------7
kuyruk anomallisi--------7
kıvrık--------3
çift----------4

arkadaşlar 3.5 yıllık evliyim ve drlar sebebsiz infertilite demişti..1 defa aşılama yaptırdık ve o gün eşimin sonuçlarının dştüğünü öğrendik..aşılamada 10 milyon..daha sonra tekrar yaptırdık 29 milyondu..dün tekrar yaptırdık sayı 90 milyon olmuş..ama sonuçta TERATOSPERM yazılı anlayanlar değerlere bakabilir mi lütfen..
bende bilemiyorum canım bizdede sayı 220 milyon ama normal morfoloji %3 . senle baya benziyor. dr. aşılama dedi ama ben gebe kalabiliyorum. kafam çok karışık :KK43:

günaydın arkadaşlar.
malesef bizdede bebek sahibi olmak için engeller çıktı.eşimin sperm sayısı 0.hiç yok.doktor " çok ilginç bi durum beyinden gelen bi sorun olabilir"demiş. internetten araştırdık ama kesin tatmin edici bi sonuç bulamadık.kanuni ea hastanesine gidiyoduk.bi arkadaşım mehmet ali akmanı önerdi.içinizden tanıyan varmı doktoru?bizimle aynı durumu yaşayanlar varsa desteklerinizi bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar eşimin sperm sonuçlarında sayı ve hızda sorun yok ancak aglütinasyon diye bir durum var bu pozitif çıktı. Bu konuda bilgisi olan beni aydınlatacak olan var mi

canım bizim 1 negatif aşılamamız var..tüpe geçeceğiz galiba :KK43:
zaten aşılama çok gereksiz bir şeymiş canım. yani ihtimali düşükmüş. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah tüp ile ilke denemede gebe kalırsın. biz şuan hiç bişi yapmıyoruz. gebe kalabiliyorum diye çok sıcak bakmadık aşılamaya. eşim testi tekrarlayacak, inşallah düzelmiştir değerleri. bu ay deneyecektik ama çok hastayım. galiba bu ayda olmayacak, yada Allah bilir ben artık yoruldum düşünmekten

bende bilemiyorum canım bizdede sayı 220 milyon ama normal morfoloji %3 . senle baya benziyor. dr. aşılama dedi ama ben gebe kalabiliyorum. kafam çok karışık :KK43:

canım merhaba bişey sorcam. bizde 14 aydır deniyoruz olmuyor. ben hsg cekildim temiz, hormonlarım normal, yumurtalıklarım çalışıyor kistim yok. bende bir sorun yok. eşimin spermiyogram testide normal. ama doktorumuz. eşimin morfoloji değeri için sınırda diyor. eşimin morfolojisi % 8 çıktı. ya daha düşük morfolojiylede hamile kalınıyorsa nasıl oluyor bu anlamıyorum ben??

canım merhaba bişey sorcam. bizde 14 aydır deniyoruz olmuyor. ben hsg cekildim temiz, hormonlarım normal, yumurtalıklarım çalışıyor kistim yok. bende bir sorun yok. eşimin spermiyogram testide normal. ama doktorumuz. eşimin morfoloji değeri için sınırda diyor. eşimin morfolojisi % 8 çıktı. ya daha düşük morfolojiylede hamile kalınıyorsa nasıl oluyor bu anlamıyorum ben??
merhaba.
spermde dna hasarı diye bir durum var genelde sebepsiz durumlarda sorun bu olabiliyor bir bakın derim. Burada da bu konuyla alakalı topikler var okumanızı öneririm.

X