Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimseeeler varmııı???​
Ben varım ..ve bu ay da bana yine hüsran var yine bana hasret var..

Bu ay hem yakı, karbonat , incir kürü hemde ateş ölcme yapacam.. zaten eşime uyguladığım kürler sayısını aştı.. Rabbim vesile kılsın..

Çocuk hasretiyle sınamasın..

Kızlar bende aranıza yeni katıldım ama iki aydır takipteyim hamile kalmak isteyenleri :)) geçen ay ilk denememız başarısız oldu idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle. Adet donemim yeni bitti 3 gün oluyo bakalım Bu ay nasip.. burdan hamileyim yazanlari gözlerim dolu dolu okudum allah herkese annelik duygusunu yaşatsin inşallah

Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

Malesef canim degerler kotu sayiniz 0 ama insallah stresten kaynakli dir tekrarlayin bence baska merkezde
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

bnada yrdmcı olr msnz

Arkadaslar ne olur bi akıl verin ..
Arginmax l-arginine evicap ve çinko bir arada kullansak olur mu??

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım bende tüp bebek yaptırmak istiyorum bu ay doktorla görüşecem bakalım ne dicek iyi geceler tatlı rüyalar herkeze

bizim değerlerde kötü sanrım arkadaşlar moralim çok bozuldu
RENK : gri
PH : 8.4
HACİM : 2.8 CC
LİKOFAKSİYON : 15DK
VİSKOZİTE : KIVAMLI
LÖKOSİT : 1-2 ADET
ERİTROSİT : YOK
AGLÜTİNASYON : YOK
SAYI : 37.800.000
TOTAL SAYI : 105.840.000
HAREKET : 5
HIZLI İLERİ HAREKET % : 3
YAVAŞ HAREKET % : 2
YERİNDE HAREKET % : YOK
HAREKETSİZ % : 95
NORMAL % : 76
ANORMAL % : 24
anlayan varsa beni aydınlatabilirmi arkadaşlar?

Arkadaşlar bu meşhur muhteşem 3 lüyü deneyeniniz varmı..
Okuduğum kadarıyla forumda çok arkadaşımız gebe kalmış...

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

herkese merhaba yeni katıldım öncelikle hepimize allah yardım etsin eşim sol varikosel ameliyatı olacak 11 milyon sperm ve hareket hızı yüzde 5 cok korkuyorum ameliyattan sonra düzelirmi diye ya düzelmezse diye düşünmekten uyuyamıyorum ikimizde çöktük resmen bu konuda yardım edebilecek aynı durumda olanlar var mı acaba??

ameliyattan 3 ay 20 gün sonra ALLAHıma şükürler olsun ki hamileyim yukarıdaki arkadaşın kullandığı ilaçlrı ameliyatan sonrada eşim kullandı ve hamile kaldığım ay her gece havuç suyu içti....RABBİM yardımcınız olsun İNŞALLAH vesile olur.....

Merhaba Herkese, Allah hepimizin dilediğini sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bizde 7 aydır bebek için uğraşıyoruz. Ben kendi kontrollerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı eşim ocak ayı başında bir test verdi toplam 90 mil ml'de 20 mil ileri hız ise %20 morfoloji %3 çıktı, 10 gün sonra testi yeniledik bu kez toplam 60 milyon ml'de 15 mil ileri hız %15 ve morfoloji yine % 3 çıktı.
Öncelikle rakamlar için değerlendirmelerinizi rica etsem sizlerden Dr sabah akşam kullanmak üzere proxeed verdi bende biraz eklemeler yaptım şöyle ki; öğlenleri evicap akşam üzeri Coq10 almaya başladı. Ayrıca ilk hafta sabah akşam bir bardak keçiboynuzu kürü bir haftadan sonra ise sadece akşamları bir bardak keçiboynuzu kürü alıyor.Hergün mutlaka bir muz ve bir avuç fındık tüketiyor eşim.tüm bunları 15 gündür uyguluyor sadece Coq10 3 gün oldu.Bir de bu takviyeler için yorum yapın ne olur, çok mutsuzum aylardır çoooookkkk istiyorum sağlıklı evlatlarım olsun ama Allah'ım hala nasip etmedi.Ben 31 eşim 37 yaşında yaşımızda genç değil ki Nisan' a kadar bekleyip aşılama tüp bebek vs başlamak niyetindeyim sizde hiç beklemesem mi?kadın doğum Dr'una kalsa 1 yıl yani ağustosa kadar normal yollar için beklemek lazım diyor ama bunu eşimin sperm testini görmeden önce söylemişti.Testi ürolog yaptı ve yorumladı Acaba kadın doğum doktoruma bu sonuçla tekrar gitsek mi?Yorumu beklemeye gerek yok bu değerlerle gibi değişebilir mi

Kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye bir tabir kullanıyorum ama bence çok fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlayın çünkü 40 yaşına ulaştığında ve kucağında hala bi bebek yoksa iş o zaman doğal yollara kalıyor inşallah Rabbim isteyen bütün kullarına nasip eder o duyguyu

B Beynel kullandığın tabir hiç hoş değil, tavsiye yada yorumun yoksa cvp vermeden geçer yada "maalesef bende aynı durumdayım ama verebileceğim bir tavsiye yok" diyebilirdin en fazla.

Ben kırmak yada aşağılamak anlamında söylemedim benimde olmuyor ne yapılacağını bilmiyorum anlamında doktor bana öyle söyledi tüp bebek için biraz baktım ordada 40 yaş altı diyor özür dilerim iyi günler

Estağfurullah, kendini ifade edemedin belki..Birçok kişi bizler gibi bir umut bir tavsiye için burayı okuyor ya daha hassas olunsa daha iyi olur diye düşündüm, Allah hepimizin kalbindekini çok aratmadan nasip eder inşallah

Ben pharmaton aldim icinde cinko var zaten diye zinco almadim...L- carnitin bulamadim..esim aktara karisim hazirlatti ari sutu bal polen ginseng vs vs birsuru sey var icinde...iliskiden bir saat once de padisah macunu yiyor bir kasik aktar vermis onu da... 3 ay boyunca bunlari kullanacak olmazsa asilama yapilacak...bizde varikosel de var ameliyat olmak istemiyor bakalim ise yarayacak mi? :-(

ya kızlar bu arada hiç kimsenin en ufak bi bilgisi yokmu araştırdım herhangi bilgi bulamadım bende .gata da tüp bebek yapılıyormuş ama nasıldır bilgisi olan varmı

bence bir an önce gidin doktora. bizde 15 aydır evliyiz evliyiz bizimde olmuyo eşimin sperm sayısı sıfır (0) malesef hiç yok bizim durumumuz daha kötü. sizinde kötüleşmeden bir an önce gidin bence. bu arada sperm sayısı sıfır olupta hamile kalan varmı aranızda arkadaşlar. lütfen morale çok ihtiyacım var

Canım sperm sayısı sifir olanlara micro tese dedigimiz ameliyat yapiliyo sonra da tüp bebek tabi sizinki azosperm oluyo da bi tedavi uygulandi mi size ne önerildi bbizdede aynı sorun var hem varikosel hemde azosperm Allah hepimizin yardımcısı olsun ama bakıyorum da spermi hiç olmayanlarla az olanlar ayni sıkıntıyi yaşıyo bende keşke biraz sperm olsa da tedavi yerine zaman kaybetmeden hemen tüp bebek yaptirsaydik diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…