Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belki normal çıkış vardır?yıkama çökeltme ile inceleyen bir yerde baktırsanıza ne olmuş.1 yıl baya Bi zaman.belki teseye gerek kalmaz?

Bu bir yil icinde 2 kere fish testi yapildi ilk teste %2 haploid cikti. Ikincisinde ise o bile yok. Ama doktor yinede microtese diyor. Pek akla uygun degil yaptigimiz ama bir umut iste.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu bir yil icinde 2 kere fish testi yapildi ilk teste %2 haploid cikti. Ikincisinde ise o bile yok. Ama doktor yinede microtese diyor. Pek akla uygun degil yaptigimiz ama bir umut iste.

haploid hücrenin görülmesi başlangıcın olduğunu gösteriyor ama sonra ne oldu acaba gripten bile etkileniyormuş,hastalık falan mı etkiledi acaba.bir yılda iki kez fish az bence 3 ayda bir tamamen yenileniyor,son bikaç ayda yaptırmadıysanız mikroteseden önce mutlaka yaptırın derim.birde çakşır otu kökünü deneyin.eşim bu iğneleri kullanırken düzenli olarak onuda içiyordu kullanan yararını gören daha Bi çok kişi var burada.Ve hiç korkma artık kök hücreyle sperm oluşturmaya başladılar.en kötü ihtimal bu var her zaman umut var.

Canim biz turkiyede yasamiyoruz. Yurtdisinda bu tarz testleri yaptirmak turkiyedeki kadar kolay degil maalesef. İkinci test sonucundan sonra doktorumuz hemen microtese ve tup bebek dedi. Niye boyle yapiyor tam anlamis degilim. Sansiniz %20 diyor. Esim bunu duyunca illa deneyecegim diye tutturdu. Microtese oncesi tekrar bir test yaptirmayi dusunuyoruz. Hepimizin hakkinda hayirlisi.

Kaan hocanın da mutlaka bir bildiği var .başka şeylerle uğraşıp zaman kaybetmeden hemen çocuğunuzu kucağınıza vermek istiyor eşinde istiyorsa yapabilirsin.benim eşim çok pimpiriklidir acısını hastalığını çok yoğun yaşar.mikrotese geçirdikten sonraki halini görünce açıkçası daha cesaretim kalmamıştı.bide mikroteseyle bulunup çocuğu olan bir sürü kişi var burda ama benimki gibi iğne kullanıp çıkış olupta çocuğu olan bulamadım.hatta birisinin doktoru mikroteseyle bulunan taze olduğu için onun tutma olasılığı daha fazla demiş.

canım kusura bakma alıntılanmadığı için geç gördüm.Eşim azospermdi,genetik kaynaklıymış.herşey normal hormonları tam,hastalık geçirmemiş,ailede hiç sorun yok ama eşimde bu çıktı.prengly iğne kullandık 6 ayda çıkış oldu biraz ama çıkanlardada başanomalisi varmış yani morfolojisi çok bozuk.deniyoruz deniyoruz oluşan embriyolar tutunup hamilelik oluşturmadı henüz.doktorumuz Kaan Aydos tavsiye ederim.prengly iğneyide yabana atmayın nerdeyse her vakada kullanıyorlar ve genellikle işe yaramış.

Proceed plus

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Slm kızlar. Bizde şimdi bitkisel ilaçlar kullanıyoruz faydası olursa yazarım mutlaka. Allah kucaklarimiza bebiş koysun inşallah

Slm arkadaşlar.Benimde eşim 6 ay boyunca Pregnyl 5000 iğne ve Tamoxifen tablet kullandı ve bunun sonunda yapılan hormon ve sperm tahlilleri neticesinde doktorumuz tarafınca sperm dondurma işlemine karar verildi.3 kez eşimden alınan spermler donduruldu ve yeni tüpbebek tedavimizde dondurulan spermler ve yeni alınacak spermlerle beraber bu dondurulanlar kullanılacak.Daha önceden böyle hiç tedavimiz olmamıştı.Gerekirse tese'de yapılabilir denildi.Tüpbebek başlangıcı için kontrole gittiğimizde yumurtalıklarımda ufak kist olduğu söylendi ve doktorum tarafınca doğum kontrol hapı verildi.Allah izin verirse bir sonraki adetimde tedavimize başlayacağız.

Arkadaslar hayirli bayramlar hepinize

Size bisey sormak istiyorum. Esim 1aydir Quenzyme Q10 50mg gunde 1adet ve L-arginine 1000mg gunde 1adet kullaniyor. Bunlari kullandigindan beri sperm sivi yani su gibi geliyor. Böyle olması iyiye mi isaret yoksa kotuye mi?tedaviye baslamaya 1ay var. Telaslaniyorum yardım edin lutfen

Biz 15 aydır bebek istiyoruz doğal yolla olsun diye öyle zaman bıraktık, en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece. Yapılacak tek şey tüp dediler onu da geçiştirmemek gerek ,olan sperm yok olmadan. Neyse ilk tüp negativ sonra proxeed dediler 3 ay yine tüp için gelin dediler .. çok basitmiş gibi .. maddi manevi yiprandik eşimle. Bi kaç boş geçti böyle. Doktorları dinlemedik .Sonra propolis ,argi, royal jelly , aloe 2go ,balık yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi verdim eşime tam 30 gün sonra ileri hareket iyi ve sperm sayisi 1mil.
Sıfır görmekten çok korkmuştuk ki böyle az da olsa bi sonuç gördük şükür (6. spermiogram testinde ilk defa böyle bi sonuç geldi.)
Malesef takviyeler bitti ve yurtdışından çok zorluklarla gelmişti..
Bugün hazırladığım karışım ..inşallah artış olursa tekrar yazarım

1 kilo organik bal
35 gr. Zencefil tozu
35 gr. Keçiboynuzu tozu
35 gr. Keten tohumu
35 gr. Çörek otu tozu
(Bunlar öğütlerek toz haline gelmiştir)
35 gr. Tarçın
Bide yarım çay bardağı Harnup pekmezi kullandım karıştırırken biraz açması için. macun gibi kıvamı oldu sabah akşam birer kaşık yedirecem inşallah.

Bunun yanında her akşam bir bardak keçiboynuzu kürü
Sabah akşam propolis ve ginseng hapları
Her sabah da aloa 2go
Bi akşam muz bi akşam havuç mutlaka yediriyorum

Veren Allah. Rabbim bunları vesile kıl ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et.

Bir ay sonra inşallah olumlu sonuç alırım ve size umut olurum..

İnşallah Rabbim ol der ve bebeklerimiz olur. benim eşim de iğne vuruluyor. 2 hafta sonra gidecek yükselip, yükselmediğini kontrol edecekler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 9 aydır her türlü şey yiyip, içtik denedik ama olmadı, belime yakı bile taktım:) pes etmek yok, aynen denemeye devam, hepimizin vakti zamanı var demek ki. Her şey de hayır varmiş.

İnşallah Rabbim ol der ve bebeklerimiz olur. benim eşim de iğne vuruluyor. 2 hafta sonra gidecek yükselip, yükselmediğini kontrol edecekler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Tam olarak sorun ne sizde

Amiiin hepimizin canım.Eşimde sperm sayısı 7 milyon çıktı, klomen kullandı istenen artış olmadı, şimdi de iğne oluyor haftada 4 kez.

Off ya sigarayı azaltsa bari hata keşke bıraksa komple. Yinede 2 hafta sonra inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

arkadaşlar suna bi bakarmısınız
Spermiyogram - - - -
MAKROSKOPİ
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ 4 GÜN 2 7
Miktarı 2,8 cc > 1.5
Vizkozite normal < 2
Likefaksiyon normal Dakika < 60
Ph 8,5 > 7.2
SİGARA KULLANIMI EVET
ALKOL KULLANIMI HAYIR
1 ml deki Sperm konsantrasyonu Milyon/mL
Toplam Sperm sayısı 0,40 MİLYON Milyon
TOTAL MOTİLİTE 0,00 MİLYON % > 40
A) HIZLI İLERİ HAREKETLİ %
B) YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ %
C) YERİNDE HAREKETLİ %
D) HAREKETSİZ 0,40 MİLYON %
MORFOLOJİ
Normal morfoloji % >4
Anormal morfoloji %
Baş Anomalisi %
Kuyruk Anomalisi %
Boyun Anomalisi %
MİKROSKOBİ
Lökosit negatif Bin/mL
Eritrosit Milyon/mL
Aglutinasyon
İmmatür Germ Hücresi Ad./H.Saha
Genişletmek için tıkla...
internetten aldığım laboratuvar sonucu bu ama test sonucunu aldığımda sperm sayısının sadece 2 olduğu toplam ejakulatta 0,4 m yazıyor bu durumda yukarıdaki sperm sayısı 400 bin değil mi kafayı sıyıracam

Malesef canim degerler kotu sayiniz 0 ama insallah stresten kaynakli dir tekrarlayin bence baska merkezde

mrh yeni katıldım aranıza arkadaşlar... benimde daha önce tüp bebek denemem var ve bende bir çok süreçten geçtim fsh-lh-proloktin-hsg-genetik taramalar- histereskopi ve bir çok test benide aranıza alırmısınız... ve bu süreçte tüp bebekle tanışma sürecimi anlatan bir site hazırlıyorum eger sizde takip etmek isterseniz aşağıda ling paylaşacağım. bu siteyi açma sebebim benim gibi bir çok arkadaşım olduğunu biliyorum ve onlara yol göstermesini istiyorum... çünkü zamanın da ben bütün bunları yaşamışbiri ile sohmet etmeyi onu dinlemeyi çok istemiştim ama mümkün olmamıştı şimdi benim gb olan arkadaşlarıma destek göstermek amaçlı bir sitedir.
şimdiden tesekkür ederim..

http://tupbebekvesurecleri.blogspot.com.tr/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…