Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uğurboncuğum melony arkadaşım cevaplamış..
bu ilk testse zaten 2. ve hatta 3. testi yaptırmalısınız..
tek bir testle kesin sonuca varılmaz.. hele ki bu test krugere göre incelenmemişse..
sperm sayı olarak normal sayı sınırında..
hareket oranı iyi.. morfolojiye de bakılması gerekiyor..
tek doktor yerine 2-3 doktora gösterin hepsinin cevaplarını alın..
mrh kızlar tekrar,belgincim rahat ol canım inş herşey yolunda gider.casperim seni görüşüyorum aşağıda nasılsın şeker.melony tatlım dogum kontrol hapları devam ediyor şimdilik 7 ekimde randvar inş herşey yolunda gider bu sefer inşşşşşşşşşş
yeeterim - sidelyam - tullinim nasılsınız kızlarrr
mrb canım dün girmiştim ama bişey yazamadan ve okuyamadan öykü uyandı ekranı bile kpatmamışım fırsat buldukça sizlerden haber almaya çalışıyorum opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederım cvpladıgınız için kızlar
tulıny bu 3.testımız cnm esım sıgara kullanıyordu yaklasık 15 yıldır ılk verdıgınde ılerı hareketlılık 0 cıkmıstı sıgarayı bıraktı kür kullanmaya basladık ılerı hareketlık %2 ye yükseldı ve a+b%36 ıdı 6 aydır test vermıyordu bu son testımız yanı 3.testımız ılk ıkısını hep aynı kuruma yaptırmıstık bunu özele yaptırdık..yasadıgım yerde malesef krugerle bakmıyorlar morfolojıde yok gıttgımız doktor morfolojıye gerek yok ben olsa sorun testte anlarım demıs ama ne alakaysa acaba hareketlılıge falanmı bakarak anlıyor aslında amelıyat olması taraftarıydım çünkü varıkosel sonucu ya düşürürse ama doktor ısrarla hayır bu sonuca göre yapamam dedı neyapıcagımızı sasırdık
yeeterim - sidelyam - tullinim nasılsınız kızlarrr
kızlar selam herkese nasılsınız..
kızlar ben pek ıyı degılım ya.babam rahatsızlandı.bundan yırmı sene once bypass olmustu.acık kalp amelıyatı.anjıyo oldu yıne butun kalp damarları tıkandı.acıl yıne bypass olması gerekıyor.ama cok rısklı bır amelıyat dıyor doktorlar.ustelık babam felclı.onun ıcın bırkat daha zor.sasırmıs durumdayız.suan kalp sıkısmasından acıle goturduk.yatıyor hastanede.sızden dua ıstemek ıcın gırdım.mumının mumıne duası makbuldur.neolur babama ısmen dua edermısınız..annem cok sıkıntılı.tuvalete bıle kalkamıyor.
babamın ısmı saban..dua beklıyorum kızlar..sımdıden rabbım razı olsun..