Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bağınızı koparmadan önce tüp bebek için rapor almayı deneseniz iyi olur...
herşeyinizi orda yaptırdığınız için kolay olur...
aşılama olmadığı için şimdi onlar sizi direk tüp bebeğe yönlendirecekler....
iyice bir araştırın eğer orda verilen raporla başka yerde tüp bebek yaptırabiliyorsanınz bence rapor alın...
raporun size maddi olarak çok faydası olacaktır...
Bİlgemm..
Yanlış bilgilendirmiş olmayayımda devlet özellerin elinden raporla indirim hakkını aldı diye biliyorum..
bak ben yazın gitmiştim burda bi özel tüp bebek merkezine fiyat cıkardılar 5 milyar civarı ama ikinci bir alternatif sunmadılar bize memur oldugumuz bildikleri halde... 3-4 ay gecti üstünden tam hatırlamıyorum ama şöyle dediler.. Devlet veridği raporu ya kendi araştırma hastanelerinde ya da Üniversite ahstanelerinde kullandırıyor...
Bi araştırsana arkadaşım ya..bence kullanamazsın o raporu sen özelde
Bİlgemm..
Yanlış bilgilendirmiş olmayayımda devlet özellerin elinden raporla indirim hakkını aldı diye biliyorum..
bak ben yazın gitmiştim burda bi özel tüp bebek merkezine fiyat cıkardılar 5 milyar civarı ama ikinci bir alternatif sunmadılar bize memur oldugumuz bildikleri halde... 3-4 ay gecti üstünden tam hatırlamıyorum ama şöyle dediler.. Devlet veridği raporu ya kendi araştırma hastanelerinde ya da Üniversite ahstanelerinde kullandırıyor...
Bi araştırsana arkadaşım ya..bence kullanamazsın o raporu sen özelde
nesrinsavaş geçmiş olsun inşallah ameliyat sonucu çok faydalı olur da kendiliğinden bile hamile kalabilirsin
belgincincim tedaviyi ertelemekle iyi yapmışsın öncelikle sağlığın iyi olsun hamile kaldığın zaman başka bi hastalığın çıkmasın
gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
kizlarimda iyi allahin izniyle bu hafta sonu cikabilirler dedi drlar insallah oyle olur
darisi ozlemin basina insallah o da en kisa zamanda kavusur kizina