- 26 Ağustos 2006
- 1.893
- 1
- 38
günaydın kızlar güzel bir gün olur inşallah biran önce biter bende evime giderim artık işe bile gelmek istemiyorum çok sıkıldım işten güçten evde olmak sadece uzanmak tv syretmek sitiyorum bu ara bi depresyon hali var bende geçen eşimle biyerden geliyorduk yolda bi bayan durdu eşimi ben tanımıyorum eşimini bi tanıdığının eşiymiş nasılsın dedi arkaasından hemen bebek dedi be kadın bi cevap vermeyi bekle hele yok dedi eşim yürümeye devam ettik ne ilginç insanlar var rabbim bizi sınamasn inşallah o an size ne demek çok issterdim ya neyse
belgincim 2.günü tatile gelmişti benimde bende 3.günü pazartesi günü başladım ilaçlara ama sen yinede doktoruna bi sor.
arkadaşlar 2.tüp bebek tedavisinde yeni genelgeye göre bitanemi koyuyorlardı yine kafama bu takıldı şimdi
sağlıkla ilgilenenlere kafalarına göre durduk yere yasaları değiştirenlere okadar kızıyorum ki rabbim en kısa zmanda hepimizin yüzünü güldürsün i,nşallah
belgincim 2.günü tatile gelmişti benimde bende 3.günü pazartesi günü başladım ilaçlara ama sen yinede doktoruna bi sor.
arkadaşlar 2.tüp bebek tedavisinde yeni genelgeye göre bitanemi koyuyorlardı yine kafama bu takıldı şimdi
sağlıkla ilgilenenlere kafalarına göre durduk yere yasaları değiştirenlere okadar kızıyorum ki rabbim en kısa zmanda hepimizin yüzünü güldürsün i,nşallah