Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşin bu durumu nasıl karşıladı peki ?

eşimi ikna etmem uzun sürdü ama sonunda ikna oldu ve istanbuldan antalyaya geldik ve gizli donor sadece bir mesaj attı faceime şu avm de şurda 1 saatte kendine aşıla dedi onu hiç görmedim ama dediği yerde dolu şırıngaları bulur bulmaz aşıladım ertesi gün yine mesaj attı şurda şırıngalar dedi ve kritik dönem boyunca hergün aşılama yaptım ardından istanbula döndük hemencik hamile kalmıştım kocam ikiz erkeklerden sonra bir daha anmadı bile bebeklere sahip çıktı konu bir daha açılmamak üzere kapandı ömrümde ilk kez pişman olmadığım bir günaha girdim

Son düzenleme:

bu işin başka tarafını hiç sormmayacaĞımda bu işi bu şekilde yapan birisnin başka çocuklarıda olmuştur bir gün evlatalrınızın karşısına kardeşleri çıkarsa diye düşündünüzmü hiç yani sonuç olarak hiç görmediğiniz bir kişi

Son düzenleme:

bu ihtimali çok düşündüm ama eşimi deli gibi sevmeme rağmen kısır bir kocadan çocuk sahibi olma ihtimalim imkansızdı kardeşlerde ihtimal vardı ve dönüşü olmayan yola girdim ki ilk kez bir hatamdan hemen her gün mutlu oluyordum değer yargılarım ön yargılarım sizler gibiydi ama anne olmayı yıllarca çok istediğimden çok bencilce davranarak yıktım onları ama şimdi ben eşim ve ikizlerim beraber inşaa ediyoruz

Son düzenleme:

ben böle bir şey yapmazdım ama yapan birisinede kararını sorgulamam ancak eşinize kısır bir koca tabiriniz çok çirkinn bunuda söylemeden geçemeyeceğim biz kendi aramızda buna infertilite diyoruz

bu sayfalarda yillarca ne sikintilar cekip kac kez, bes kez on kez tedaviler gorup bebek sahibi olmaya calisan arkadaslar varken sokaktan toplanan spermle bebek yapmayi tavsiye etmen hic etik degil..

donor bulmak farkli ve hassas bir konu buna karar veren ciftler gider yurt disinda bir merkezde tedavisini olur zaten artik herkez her turlu konuda yeterince bilincli..

hassas bir surecten gecen arkadaslarimiza sokak spermi ile cocuk yapmayi tavsiye etmeni birde araci olmaya calismani cok kiniyorum...

ben böle bir şey yapmazdım ama yapan birisinede kararını sorgulamam ancak eşinize kısır bir koca tabiriniz çok çirkinn bunuda söylemeden geçemeyeceğim biz kendi aramızda buna infertilite diyoruz

sana çok katılıyorum canım ne demek kısır koca .herşey allahtan hiç kimse hiç bir şeyine güvenmesin.benim kardeşimin arkadaşınında sperm problemi vardı karısı ile ayrıldılar sonra bir kıza aşık oldu o kız da ona hereşyi bilerek evlendi kız ve çocukları oldu şimdi ilk okula gidiyor.verende allah alanda allah..hiç bir şeye güvenilmezde..övünülmezde..o ikizlerinden bakalım neler göreceksin.herşey çocuk demekde değildir..yazıyı okuyunca çok canım sıkıldı..

aynen katılıyorum...zaten insanlar hassas bu damarlarına basılarak tamamen çıkar amaçlı olarak gördüğüm bu tavsiyeyi iğrenç olarak karşılıyorum......herkesin kendi kararı ancak burada insanlar zaten bu konudan muzdarip.....ayrıca bu kullanıcı diğer topiklerde de aynı mesaji yollamış....tamamen ticari olarak görüyorum

çaresizlik o kadr zor bişey ki insanı ouro lamz yolara itebiliyor..ama keşke siz daha düşenli olsaydınız da böyle bişey yapmasaydınızz...günahının yanı sıra sevdiğiniz adamdan olmayan yani eşininzden olmayan bir bebeği nasıl kabul edrsiniz...bunun vebali çok büyük...yapmışsınız bir günah bari kimseye açmayın konuyu..günahınıza şahit yapmayın kimseyi ...siz artık yapmışsınız hatanızı ve kabulenmişsiniz..inşALLAH İLERDE AİLENİZE SORUN VERECCK DURAMA GELMEZSİNİZ..RABBİM YARDIMCIIZ OLSUN..

bızde profertıl kullandık çok sukur faydasını görduk.bızım doktor bu ılacın yurt dısındada kulanıldıgını söylemıstı.sızde gorursunuz ıns.dua edın.

hanımefendi burdaki kadınlar kendi kocalarından çocuk sahibi olabilmek için üstün çabalar gösteriyorlar onun için her gün ayrı bir başlık açılıyor yani tek amaçları hamile kalabilmek değil sevdiği adamdan nikahlı kocasından bir can istiyorlar ALLAHIN izni ile aksi taktirde amaç sadece çocuk olsaydı seçenek çoktu sizin yardımınıza gerek kalmazdı şimdi bizim sinirlerimizi zıplatmayın bu saçma yazılarınızla o topik bu topik dolaşmayın

allah göstermesin yarın o cocuklardan birisi o kişinin cocuguyla evvlenırse o zzaman ne olacagını gorursun allahım korusun inşallah hiç karşılaşmazlar sizide allah ıslah etsin

valla yazınızı okuduğum zaman ne yazacağımı şaşırdım o derece şoktayım şuan.evet hepimiz bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama kendi eşimizden sevdiğimiz kişiden.benim eşimden olmadıktan sonra bebek olmasın yani umrumda değil. evet bir bebeğim olsun çok istiyorum ama gözüm bu kadar kör değil allaha şükür eşimi çok çok seviyorum ve bir bebeğim olacaksa eşimden olsun istiyorum. ya tüp yaptırmaya bile korkar oldum ya eşimin sperm kabı karışırsa falan filan gibi en ufak ayrıntıyı düşünürken bu nasıl bir şey allah sizi ıslah eder diyeceğim ama iş işten geçmiş ya şu anlattığınız şey çok çirkin ne o öyle yok şırınga bırakmış kendine aşılama yapmışsın valla diyecek bir söz bulamıyorum bence bu temiz sayfayı daha fazla kirletmeyin...

Son düzenleme:

ne insanlar var şaşıyorum ya ALLAH şaşırtmasın tövbe tövbe . neyse canım sen nasılsın ben uzun zamandır giremiyorum aşılama yaptırmak istiyoruz siz ne yaptınız test yaptırdınız mı eşinin sonuçları nasıl

evet canım bende anlamıyorum bu insanları...tatlım en son ameliyatın 6.ayı test yaptırdık sonuçlarımız nerdeyse 1 ve 0 gibi birşeydi bütün değerler normale döndü
sperm konsantrasyonu:%25
sperm sayısı:76
morfoloji(WHO):%33
hareketlilik(a+b+c):%62
ileri harketlilik:%5( oldu canım
eşim pazartesi tekrar test verecek ameliyatın 8 ayı bitmek üzere hız sorunumuz var bakalım son durumumuz ne diye.bizde test sonucuna göre göre aşılama yaptırmayı düşünüyoruz canım.bu aralar çevremde ve burada aşılama ile hamile kalanları çok duyuyorum aşılama umut olmaya başladı.arada gir tatlım bilgilendir bizi merak ediyorum görüştüğüm yazıştığım arkadaşlarımı...

arkadaşalr mrb dün doktora ovulasyon takibi için gittik yumurtalarmdan biri 14 ml olmuş pazar günü birlite olun dedi eşimin sperm sayısı az idi keçiboynuzu ile 25 milyona bununda 19 milyonu hareketli olarak son testte çıktı ben normal yollardan da olabilir diye umutlandm ama doktor aşılama öneriyorm diyo sizin fikriniz ne doktorlarınızdan duyduklarınız kadarıyla

fırsat buldukça girerim canım inş sizin değerleriniz fena değil en azından morfoloji sayı falan iyi bizim morfoloji 3 krugere göre hız da 55 7 . ayda sonuç böyleydi ocak sonu yaptırmıştık nisan da tekrar yaptırıcaz ama ben bir de aşılama deneyelim diyorum gerçi doktor acele etmeyin diyor 2 sene daha bekle falan dedi ama zaten 3 yıldır bekliyoruz

aynen canım doktor yaşa bakarak konuşuyorlar ama kaç yıldır beklediğimizi ne halde olduğumuzu bilmiyorlar. doktor bize de bekleyin diyor ama pazartesi günkü test sonucuna göre bizde aşı ya da tüp karar vereceğiz . artık 2.5 yıldır olmuyor ameliyatın üstünden 8 ay geçti bilmiyorum artık bir şey yapmamız lazım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…