- 3 Ocak 2014
- 14
- -1
- 34
Eşin bu durumu nasıl karşıladı peki ?
eşimi ikna etmem uzun sürdü ama sonunda ikna oldu ve istanbuldan antalyaya geldik ve gizli donor sadece bir mesaj attı faceime şu avm de şurda 1 saatte kendine aşıla dedi onu hiç görmedim ama dediği yerde dolu şırıngaları bulur bulmaz aşıladım ertesi gün yine mesaj attı şurda şırıngalar dedi ve kritik dönem boyunca hergün aşılama yaptım ardından istanbula döndük hemencik hamile kalmıştım kocam ikiz erkeklerden sonra bir daha anmadı bile bebeklere sahip çıktı konu bir daha açılmamak üzere kapandı ömrümde ilk kez pişman olmadığım bir günaha girdim
bu işin başka tarafını hiç sormmayacaĞımda bu işi bu şekilde yapan birisnin başka çocuklarıda olmuştur bir gün evlatalrınızın karşısına kardeşleri çıkarsa diye düşündünüzmü hiç yani sonuç olarak hiç görmediğiniz bir kişi
bu ihtimali çok düşündüm ama eşimi deli gibi sevmeme rağmen kısır bir kocadan çocuk sahibi olma ihtimalim imkansızdı kardeşlerde ihtimal vardı ve dönüşü olmayan yola girdim ki ilk kez bir hatamdan hemen her gün mutlu oluyordum değer yargılarım ön yargılarım sizler gibiydi ama anne olmayı yıllarca çok istediğimden çok bencilce davranarak yıktım onları ama şimdi ben eşim ve ikizlerim beraber inşaa ediyoruz
yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim
ben böle bir şey yapmazdım ama yapan birisinede kararını sorgulamam ancak eşinize kısır bir koca tabiriniz çok çirkinn bunuda söylemeden geçemeyeceğim biz kendi aramızda buna infertilite diyoruz
bu sayfalarda yillarca ne sikintilar cekip kac kez, bes kez on kez tedaviler gorup bebek sahibi olmaya calisan arkadaslar varken sokaktan toplanan spermle bebek yapmayi tavsiye etmen hic etik degil..
donor bulmak farkli ve hassas bir konu buna karar veren ciftler gider yurt disinda bir merkezde tedavisini olur zaten artik herkez her turlu konuda yeterince bilincli..
hassas bir surecten gecen arkadaslarimiza sokak spermi ile cocuk yapmayi tavsiye etmeni birde araci olmaya calismani cok kiniyorum...
bu ihtimali çok düşündüm ama eşimi deli gibi sevmeme rağmen kısır bir kocadan çocuk sahibi olma ihtimalim imkansızdı kardeşlerde ihtimal vardı ve dönüşü olmayan yola girdim ki ilk kez bir hatamdan hemen her gün mutlu oluyordum değer yargılarım ön yargılarım sizler gibiydi ama anne olmayı yıllarca çok istediğimden çok bencilce davranarak yıktım onları ama şimdi ben eşim ve ikizlerim beraber inşaa ediyoruz[/
Donor zenci çıksaydı napcaktı aceba
yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim
cok tesekkür ederim. Doktor profertil ve onun yaninda bir dogal ilac daha verdi. Sanirim burada ilaclar daha farkli. Bizim durumumuzu 2 doktor birden takip ediyor. Simdi 3 ay umut ederek beklicez. 3 ay sonraki duruma göre birde türkiyede bir doktora gidicez. Allah hepimize yardim etsin...
eşimi ikna etmem uzun sürdü ama sonunda ikna oldu ve istanbuldan antalyaya geldik ve gizli donor sadece bir mesaj attı faceime şu avm de şurda 1 saatte kendine aşıla dedi onu hiç görmedim ama dediği yerde dolu şırıngaları bulur bulmaz aşıladım ertesi gün yine mesaj attı şurda şırıngalar dedi ve kritik dönem boyunca hergün aşılama yaptım ardından istanbula döndük hemencik hamile kalmıştım kocam ikiz erkeklerden sonra bir daha anmadı bile bebeklere sahip çıktı konu bir daha açılmamak üzere kapandı ömrümde ilk kez pişman olmadığım bir günaha girdim
valla yazınızı okuduğum zaman ne yazacağımı şaşırdım o derece şoktayım şuan.evet hepimiz bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama kendi eşimizden sevdiğimiz kişiden.benim eşimden olmadıktan sonra bebek olmasın yani umrumda değil. evet bir bebeğim olsun çok istiyorum ama gözüm bu kadar kör değil allaha şükür eşimi çok çok seviyorum ve bir bebeğim olacaksa eşimden olsun istiyorum. ya tüp yaptırmaya bile korkar oldum ya eşimin sperm kabı karışırsa falan filan gibi en ufak ayrıntıyı düşünürken bu nasıl bir şey allah sizi ıslah eder diyeceğim ama iş işten geçmiş ya şu anlattığınız şey çok çirkin ne o öyle yok şırınga bırakmış kendine aşılama yapmışsın valla diyecek bir söz bulamıyorum bence bu temiz sayfayı daha fazla kirletmeyin...
ne insanlar var şaşıyorum ya ALLAH şaşırtmasın tövbe tövbe . neyse canım sen nasılsın ben uzun zamandır giremiyorum aşılama yaptırmak istiyoruz siz ne yaptınız test yaptırdınız mı eşinin sonuçları nasıl
evet canım bende anlamıyorum bu insanları...tatlım en son ameliyatın 6.ayı test yaptırdık sonuçlarımız nerdeyse 1 ve 0 gibi birşeydi bütün değerler normale döndü
sperm konsantrasyonu:%25
sperm sayısı:76
morfoloji(WHO):%33
hareketlilik(a+b+c):%62
ileri harketlilik:%5( oldu canım
eşim pazartesi tekrar test verecek ameliyatın 8 ayı bitmek üzere hız sorunumuz var bakalım son durumumuz ne diye.bizde test sonucuna göre göre aşılama yaptırmayı düşünüyoruz canım.bu aralar çevremde ve burada aşılama ile hamile kalanları çok duyuyorum aşılama umut olmaya başladı.arada gir tatlım bilgilendir bizi merak ediyorum görüştüğüm yazıştığım arkadaşlarımı...
fırsat buldukça girerim canım inş sizin değerleriniz fena değil en azından morfoloji sayı falan iyi bizim morfoloji 3 krugere göre hız da 55 7 . ayda sonuç böyleydi ocak sonu yaptırmıştık nisan da tekrar yaptırıcaz ama ben bir de aşılama deneyelim diyorum gerçi doktor acele etmeyin diyor 2 sene daha bekle falan dedi ama zaten 3 yıldır bekliyoruz