Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım testinizi tekrarlayın en az 3 kere duruma göre doktorlar sizi yönlendirecek zaten tek taraflı varikosel mi var? varikoselden kaynaklı düşük değerleriniz o zaman... değerlerinizde sürekli düşme olursa el ile muayene de doktor varikosel teşhisi koyarsa canım ameliyat der, doktor

doktor elle muayene etıı ılk hıç bşi gözkmyor dedi ondn sonra ultrasonla bakınca varıkoser bulundu smdı zaman gecsn yne test yaptrmyı dusunyrm ıns yukselme olur

olabilir canım hareketi etkiliyordur belki sperm testi mi yaptırdınız testin sonucunu yaz canım bakim bildiklerimi yorumlarım...

sana varikoseli sorduğumda yaptırmıştık canım. aklıma takılmıştı. sayı ml de 5milyon toplam 19 milyon. ileri hız, yavaş ileri, canlılık morfoloji falan hepsi aynı hemen hemen ve sınırın az altında... 3 ay sonra aşılama deneriz isterseniz dedi. belki beklene de bilir size kalmış dedi. klomen verdi yolladı.

hmm anladım canım biraz daha bekleyin olmazsa aşılama denersiniz canım bizde beklemedeyiz olmazsa eğer ya aşılama ya da tüp yaptıracağız...aslında böyle değerler ilaçlar falan filan kullanıyoruz ama kaderimiz de varsa 1 tane spermle bile olur,o yüzden kafaya takmamak lazım, diyene bak:))

takmamak da mümkün mü her gün kk ya geliyoruzz kafaya taktığımızın en basit göstergesi

olur tabi.. ekstra bişeyler oldu sandım ben de herkes ortadan yok olunca....

ya bende ekli olanlar off şuan online olan biri olsa msj atacaktım biri topik açsın diye...çok iyiydi ya orda ortam...en son mujum ve ben ban alınca diğer kızlarda siteye msj atıp ağır konuşmuşlar galiba editöre o yüzden topiği silmişler..

ama elif mujum ve tarantulada UI yazıyor ne demek ki o sende geçici olarak pasif yazıyordu. acaba üyeliği mi iptal edildi mi demek

ama elif mujum ve tarantulada UI yazıyor ne demek ki o sende geçici olarak pasif yazıyordu. acaba üyeliği mi iptal edildi mi demek

evet olabilir çünkü mujum ve ben aynı dk aldık ceza benim banım kalktı onunki duruyor hala...alala garip ya o zaman farklı bi isimle hesap açamazlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…