aynen canım doktor yaşa bakarak konuşuyorlar ama kaç yıldır beklediğimizi ne halde olduğumuzu bilmiyorlar. doktor bize de bekleyin diyor ama pazartesi günkü test sonucuna göre bizde aşı ya da tüp karar vereceğiz . artık 2.5 yıldır olmuyor ameliyatın üstünden 8 ay geçti bilmiyorum artık bir şey yapmamız lazım galiba...
Merhaba arkadaşlar burdan size umut verecek bir mucizeyi anlatmak istedim:
5yıldır çocuk sahibi olamadık doktor eşimin sperm sayısının 2milyon olduğunu ve yetersiz olduğundan çocuk sahibi olamayacağımızı söyledi. O an eşimde bende yıkıldık ve tamamen umudumu yitirmiştim çok mutsuzdum.5 yıl geçmişti ve bebeğimiz olmuyordu.eşime dedimki ben ne olursa olsun be bebeği çok istiyorum dedim ve kredi çekerek tüp bebek merkezine başvurdum.1aysonraya sıra verdiler.tam kontrole gideceğimiz sırada mucize oldu ve doğal yoldan hamile kalmışım Allahım gözlerime ve kulaklarıma inanamadım.resmen şok geçirdim.15adet test yaptım.şu an 6aylık hamileyim ve tüm bebek isteyen arkadaşlarıma ve size dua ediyorum.inanın Mucizeler var yeterki dua edin inanın.doktoralar bile şaşırdı Allah çok büyük kızlar umudunuzu ve duanızı hiç eksik etmeyin..dualarım sizinle.......