- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
aynen yaa çok güldüm yeter
ama can_iso 3 savaşçıyla uğraşıyor birde nete gelip yazıyor becerikli hatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaa çok güldüm yeter
ama can_iso 3 savaşçıyla uğraşıyor birde nete gelip yazıyor becerikli hatun
Vallahi bravoooo ne diyeyim :)
şimdiden geçmiş olsun canım...varikosel sonrası hamile olmayı bekleyenler topiği var canım bilgilerini,gelişmelerini orda paylaşırsan mutlu oluruz...hangi değerleriniz düşük canım?
evet haklısın aslında hem bana faydaları olur benim de onlara tecrube paylaşılınca fayda sağlar değerleri yazarım tam olarak işyerindeyim raporlar evdeydi tam rakamları hatırlamıyorum ama hepsi düşüktü hareket mesela sayı fena değil ama daha iyi olabilir demişti doktor sperm kalite artırıcı bir toz verdi o yuzden 110 tl civarı pahalıydı devlet karşılamıyor amacanımız sağ olsun ne yapalım
değerleri sormuştun yazıyorum cnm biraz geç yanıtlıyorum ama kusura bakma
görünüm krem opeloson
volum 8
ph 8 alkali
çözülme süresi 20
aglutinasyon negatif
konsatrasyon 2.2
total 17.6
motilite % 10
morfoloji % 60
ileri hareket % 5
direkt mikriskopi bol lokosit görüldü
ben pek anlamıyorum bu değerleri sen anlıyorsan anlatır aydınlatırsan sevinirim
önemli değil canım.benim bildiklerim şunlar...sperm konsantrasyonunun 20 milyon,total spermin 40 milyon olması gerekiyor...morfolojiniz güzel...ileri hareketlide düşük canım...krugere göre morfoloji %0 olmadıkça , dna hasar testi yaptırıp hasar oranı düşük ise her zaman normal yolla gebelik şansı varmış...biz de hep WHO ya göre ölçüm yaptırdık 5 ay sonra değerlerde yükselme olmazsa krugere göre bide dna hasar testi yaptıracaz...tabii inş gerek kalmaz...
Arkadaşlar 3 yıllık evliyiz ve 1 yıldan beri çocuk istiyorduk bir türlü olmadı ve denizli üni. hast gittik ve tahlil yaptırdık eşimin menisinde sperm çıkmadı ve bize tüp bebek tedavisi önerdiler.Ben de kontrol için kadın doğuma gittim ancak adetin 2. ve 8. günlerinde gelmemi istediler. tahlil ve film çekilecekmiş.doktor tüp bebek tedavisini üni. de yapılmadığını ve bu tür hastalarını memorial hastanesine yönlendirdiklerini söyledi semra hanım varmış orada.Sormak istediğim birkaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
-Adetin 2. günü yapılacak tahlil,tam olarak ne zaman ?sonuçta ilk gün belli belirsiz bir iki damla oluyor,tam olarak kanama başladıktan itibaren 2. gün mü yoksa ne kadar geldiği önemli değil mi kafam karıştı Yanlış zamanda gidip kötü bir sonuçla karşılaşmak istemiyorum-
-Bizimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar bizi nasıl bir süreç bekliyor bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
-eğer benim tahlil ve film iyi sonuç verirse nasıl bir yol izlenecektir,tedavi maliyeti,ilaçlar,istda hastanede kalacak yer imkanı,menide sperm yokken hamile kalmam mümkün mü vs.?kafam allak bullak oldu istanbulda da oturmamamız çok büyük problem...
teşekkür ederim yeterr oraya da sordum inşallah cevaplayan çıkar
Sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim çünkü bana sperm sayısı arttırma umutlarını kk daki sayfalar verdi...Gelelim bizim yolculuğumuza...
BEN 29 eşim 36 yaşında 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz 2yıllık evliyiz 2 defa tüp bebek 1 defa aşılmam oldu ama tutmadı eşimin sperm sayısı 3 milyonla 10 milyon arasında gidip geldiği için tüp dediler başka olmaz dediler neyse yaptık ettik olmadı birde bende erken menopoz dediler yumurtam her iki tedavidede az oldu...neyseee en son temmuzdada hüsrana uğrayınca 2 yıldır geri çevirdiğim bitkisel kürlere ve vitaminlere dadandım burdan onlarca vitamin arasından elediğim vitaminleri kullandık ve tabikide keçiboynuzu kürü hergün 1 tane zeytinyağlı incir ,bende soğan suyu yaptım bu ay benim kendiliğimden 5 yumurtam oldu tüp bebek tedavilerinde bile olmamıştı birde bu ay hiç stresli değildim salmıştım kendimide doktora gittim doktor çok şaşırdı aşılama yapalım yumurtalar boşa gitmesin dedim dediki aşılama olmaz en son spermiyogramda YIKAMA SONRASI 500 BİN çıkmıştı olmaz dedi Hocam dedim ben kür yaptım vitamin kullandık eğerki dedim azsa yine sayı iptal edersiniz dedim tamam dedi çıktık yolaaa veeee dün aşılamam oldu !!!! SPERM KONSTRASYONU 3 MİLYONDAN 31 MİLYONA ,TOPLAM SPERM SAYISI 11 MİLYONDAN 198 MİLYONA YIKAMA SONRASI SPERM SAYISI 500 BİNDEN 19 MİLYONA YÜKSELMİŞ!!!
NE Mİ KULLANDIM: ARGINMAX,TRIBULUS,SUPRADYN,QENZİMQ10,İSVİÇREDEN GELEN ÇOK ÖZEL BİR VİTAMİN TABİKİ BİRDE HALA DEVAM ETTİĞİMİZ KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Sonuç belki hamileyim belki değilim ama artık UMUDUMUZ VAR doktor artık KENDİ KENDİNE OLUR BU SAYISYLA DEDİ...istediğiniz herşeyi sorun Bu Arada 3 ay prooxeed plus kullandık sperm sayımız düştü doktorlarımda ikiiside iyi hastanelerin doçenti SPERM SAYINIZ ARTMAZ DEMİŞTİ