- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasılsın?
nasıl gidiyor bekleme süresiniz?
hayırlı haberlere inşh.
iyilik canım ne olsun valla hergün daha strese giriyorum allahım en yakın zamanda bize bu duyguyu nasip etsin inş.inan çok yoruldum artık hergün bişeyler öğrenmemnin peşindeyim...sen nasılsın canım var mı bi gelişme?
girme yahu rahat olcaz el mecburrr
canım biz en son emre beye gittik ileri seviye varikosel var. ama 2-3 ay bir deneyin derim.olmazsa ameliyat edeyim dedi çünkü sanki verilere göre böylede olabilir dedi.
bizde düşündük taşındık iyi dedik 2-3 ay beklicez
olmazsa ameliyat olcaz beklicez.
olmazsa tüp bebek herhalde.
bakalım zaman ne göstercek?
sen neden stres yapıyorsun?
şu kürleri deneyin canım.faydası çooook olan olmuş.
canım sizin en sonki değerleriniz nasıl?ya inan varya eşim ameliyat olduktan sonra doktorun asistanına ben sordum vitamin vermiyecekmisiniz diye:)gerek yok dedi,eşimde bu cevabı duyunca hiç bi ilaca küre sıcak bakmıyor canım keşke içse gerek yok diyor zaten benim sorunum varikoseldi ameliyat oldum düzelecekse ialçsız da düzelir diyor...bi tek ballı süt içmeyi kabul ediyor anlayacağın:)senin eşin içiyor mu ilaç falan?
daha yapmadım canım.ramazanın bitmesini bekliyoruz aslında ilaçlarıda kürleride çok zamanında kullanamıyor çünkü.
ramazandan sonra hemen başlıcaz içicek gerekirse ameliyatta olcak bununla ilgili bir sıkıntımız yok.
siteyi anlatsana ben hep anlatıyorum.kimin ne durumu olduğunu nasıl aştığını neler yaptığını.
ne yaparsa işimizin kolaylaşacağını biliyor yani. öğreniyor.
burdan bir denesen.burası sanal olsada yaşanan herşey gerçek yaşadıklarımız gerçek.
siteyi biliyor ameliyattan önce hamile kalanların listesini bulup gösterdim,olumlu sonuçları tek tek okudum ama kürlere sıra gelince hepsi benim yemediğim içmediğim şeyler diyor...bir ay kadar keçi boynuzu suyu ve balını yedi ama o da zorla her yediğinde içtiğinde söyleniyordu:)midesi bulandı bi ara bende bıraktım canım.ama doktorun ilaç vermesini çok istedim...yarın üroloğa gidecek kontrole ameliyat sonrası dikişler eriyecek demişlerdi bi kısmı hala duruyor onları soracak normal mi bu kadar sürede dikişlerin erimemesi diye..gitmişken ilaçla ilgili soru sor diyorum taktın ilaçlara kafayı diyor:)inş canım sen de bu bekleme sürecinde hamile kalırsın,ameliyata gerek kalmaz...
canım benim inşh. bakalım...
ameliyatı olmuş.bu kadarına katlanmış. diğeri sadece takviye amaçlı işleri kolaylaştırmak için aslında.
keşke ikna olsa elbette olcak ama daha kolay daha kısa zamanda olur gibime geliyor sadece...
tabiki biz kullar konuşup duralım Allahım yazdıysa içsede içmesede olcak.
İnşh canım takiptesin zaten inhş en kısa sürede güzel haberlerini duyarız.
inş canım bende herkesi takip ediyorum sayfanın en başından başlıyorum sonuna kadar olumsuz konuşup daha sonra hamile kalnları tek tek bulup mucizeleri okuyunca daha umutlanıyorum...iyi geliyor bana...inş hayırlı haberlerimizi yazarız buralara...gelişmeler oldukça yazarsın tatlım...
evet canım bizde 4 test yaptırdık ilk testimizde:sperm konsantrasyonu:13,5 hareketlilik:51,1 ileri hızlı:8,9 ileri yavaş:17,8 yerinde harektli:24,4 toplam sperm:40,6 bu testi yaptırdıktan sonra 3 test daha yaptırdık ve sonuçlarda hep düşme oldu doktor bize proxeed plus verdi 3 ay kullanın dedi eşim kullandı ve 3 ay sonra ki o testin sonucu şu,sperm konsantrasyonu:11,7 hareketlilik:17.9 ileri hızlı:3,4 ileri yavaş:0,9 yerinde hareketli:13,9 toplam sperm 35,1 ... daha sonra renki doppler ultrason ile varikoseline bakıldı, 4.4mm ile 3.8 mm çapında sol taraflı varikoseli vardı ve el ile muayene de oldu, en sonunda varikosel teşhisi konuldu...sol tarafından mikrocerrahi yöntem ile 2 hafta önce ameliyat oldu...anlayacağın hareket sorunumuz var canım...6 ay bekleyecez...
sorunuz atlanmış sanırım.ben kendimce yanıtlayım size.
aynı durumla bize doktora gittik.hareketlilik %0 dı.proxeed plus kullanmaya başladık.1 ay olmuştu tekrar kontrol amaçlı gitti eşim başka bir sebeple çok uzatmayım gene o zaman sperm testi verdi bu hareketlilik %3 oldu.
emre beye gidiyoruz biz.2-3 ay daha normal yolla denememizi bunun bile yeteceğini söyledi.eşimde çift taraflı ileri seviyeli cift taraflı ileri seviyede varisokel var.eğer gelişme olmazsa ameliyatı o zaman düşünelim dedi.ama isterseniz şuanda amelita edebilirim.
bizde bekleyelim kararı aldık.olmazsa varikosel ameliyatı yine bekleme gene olmazsa tüp bebek....
30 yaş 1 sene olmuş isterseniz bir sürede daha bekleyin yumurtalama dönemlerinize dikkat edin.
doğlar kürleri yapın.yapıp faydasını gören nice insan var burda.
gene de belirlediğiniz zamanda olmazsa o zaman yavaş yavaş aşılama ya da tüp bebeğe yönelebilirsiniz.
Tabiki tercih sizin ben sadece kendimce olan kısmını yazdım.
Umarım tez zamanda doğal yoldan evlatlarımıza kavuşuruz.
çok teşekkürler cevabınız için ,evet kimse cevap yazmamıştı...biz şuna karar verdik 6 ay daha bekleyip olmazsa tüp bebege başlıycaz inşallah.bu arada l carnitin l arginin gibi besin takviyelerini deniycez..en kısa zamanda siz de kucağınıza bebeğinizi alırsınız İnşallah
eşim yarın ameliyata girecek varikoselden gece hep rüyalarımda onunla uğraştım ama değerleri çok kötü ve doktor ameliyat dedi çünkü kasık ağrıları günlük yaşamını da etkiliyor bakalım sonrasında bizi neler bekliyor iyi olsun eşimi seviyorum allah çocuğu verirse verir yapacak bir şey yok ama bana öncelikli gerekli olan eşimdir çocuk sonra rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
inş canım bende herkesi takip ediyorum sayfanın en başından başlıyorum sonuna kadar olumsuz konuşup daha sonra hamile kalnları tek tek bulup mucizeleri okuyunca daha umutlanıyorum...iyi geliyor bana...inş hayırlı haberlerimizi yazarız buralara...gelişmeler oldukça yazarsın tatlım...
kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşcadılarla savaştan fırsat bulup yazmışsın maşallah sanaöncelikle topiğin eski üyesi olarak hoşgeldiniz diyeyim yeni gelen arkadaşlarıma:)
Alah emeklerinizi boşa çıkarmasın, hiçbir zaman umudunuzuda yitirmeyin,
belki eski sayfalardan benimde bu yoldaki çabalarımı okumuşsunuzdur
ama yinede umut olsun diye kısaca özetleyim,
evlendikten 1 yıl sonra çocuk istemiştik ama olmayınca doktora gittik
yapılan testler sonucu bende hormon değerleri yüksek eşimin değerleri çok düşük çıktı,
doktor bu değerlerle asla çocuk sahibi olamazsınız hemen tüpbebek tedavisine başlayın dedi,
sonraki yaptırdığımız testlerde de değerler sayı düşük,hareketlilik 0, morfoloji 1 çıkmıştı,
eşim varikosel ameliyatı oldu değerler yükselmedi, kürler, ilaçlar derken çok beklemek istemedik
tedaviyle çok şükür ikizlerime hamile kalmıştım,
doğum yaptım, ikizlerim 4 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim
çok şaşkındım çünkü değerler çok kötüydü hangi doktora gittiysek normal hamilelik mümkün değil demişti
Rabbim istedikten sonra bişeyleri vesile ediyo ve gönderiyo bebişlerimizi
çok şükür şu anda 3,5 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim ve 2,5 yaşında bir kızım var
bikaç satırda anlattım geçmişi ama ozamanki yaşadıklarım bukadar kısacık sürmemişti tabii,
çok zor günler geçirdik Rabbim kimseye yaşatmasın bebek özlemini,
inşallah sizlerden de en kısa zamanda güzel haberler alırız
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, dualarım sizinle...
öncelikle topiğin eski üyesi olarak hoşgeldiniz diyeyim yeni gelen arkadaşlarıma:)
yapılan testler sonucu bende hormon değerleri yüksek eşimin değerleri çok düşük çıktı,
doktor bu değerlerle asla çocuk sahibi olamazsınız hemen tüpbebek tedavisine başlayın dedi,
sonraki yaptırdığımız testlerde de değerler sayı düşük,hareketlilik 0, morfoloji 1 çıkmıştı,
eşim varikosel ameliyatı oldu değerler yükselmedi, kürler, ilaçlar derken çok beklemek istemedik
çok şaşkındım çünkü değerler çok kötüydü hangi doktora gittiysek normal hamilelik mümkün değil demişti
çok şükür şu anda 3,5 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim ve 2,5 yaşında bir kızım var
bikaç satırda anlattım geçmişi ama ozamanki yaşadıklarım bukadar kısacık sürmemişti tabii,
öncelikle topiğin eski üyesi olarak hoşgeldiniz diyeyim yeni gelen arkadaşlarıma:)
kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşcadılarla savaştan fırsat bulup yazmışsın maşallah sana