- 19 Nisan 2013
- 14
- 17
Herkese merhaba benimde derdim aynı 2 sene olucak evleneli 9 aydır korunmuyoruz ve hamilelik olmadı.eşime dr a gidelim diyorum bana 1 sene dolsun öyle gideriz diyodu.neyse ikna ettim bu ay gideicez.dün akşam kayınvalidemden öğrendim ki bizim ki evlenmeden önce cekh-up yaptırıyo üroloji muayenesi falan oluyo sperm testi sperm harekettiliği yavaş ell muayenede varikosel var demiş dr annesi ameliyat olma falan demiş bitkisel yöntemler denenir, olmamış.o konu orda kapanmış.bende e mailde görmüştüm sperm testi sonuçlarını en başlarda sormadım sonuçları bi sitede yorumlattım sorun yok demişlerdi bundan 2-3 ay önce başka bi sitede yorumlattım sonuçlar kötü dendi.bunca zaman geçti kendimi paraladım stresten adetlerim düzensizleşti neler çekiyorum eşim bunu benden gizliyor aklım almıyo bana nasıl yalan söylediğini anlayamıyorum dün gece annesi anlatınca şok oldum öyle üzüldüm ki neden bana en başından söylemedin önlemini alır tedavisini olurduk yaşı 34 ben 28 sanki 20 yaşında ALLAHım deli olucam ameliyatı tedavisi nerden baksan 1 sene geçicek aptal gibi 1 sene korun kendimi kandırılmış gibi hissediyorum ona da kızamıyorum korktum utandım diyo ağlıyo içim parçalanıyo ama çok kırıldım arkadaşlarım çevremdekiler hamile kaldıkça moralim dahada bozuluyo çok çaresizim akıl verin kızlar...
Merhaba arkadaşım,
üzüntünü anlıyorum haklısın, her türlü halimizde hakkımızda hayırlı olanı Allahtan dileyip sabırlı olmalıyız, isyan ve olumsuz düşünceler ancak bulunduğumuz durumu zorlaştırır. Bende evliliğimin 6. yılına girdim benim sıkıntılarım vardı eşimden haberimiz yoktu sonra öğrendik ama bu problem olmadı. Çünkü önemli olan birbirimize sahip çıkmak, destek olmak. Tüp bebek tedavisine Allah nasip ederse bu cuma günü başlıyoruz. Sizde kesinlikle moralinizi bozmadan tedavi yoluna başlayın ki tıp çok çok ilerlemiş durumda eğer hakkımızda hayırlı ise bebişler elbet bizleri bulacaktır. Sevgilerle