arkadaşlar eşimde 3 milyon sperm vardı anca tüp bebek demilerdi...
ama actisperm diye bireşy aldık ve Allah onlardan razı olsun şu an 3,5 aylık hamileyim. spermhareketleri.com adresinden aldım.
ve bu nedenle hamile kalamıyorsanız eğer actisperme bir bakın derim. çok ünlü doktorlar tavsiye ediyor. ve bende ciddi ciddi işe yaradı. Allah'ın izniyle 6 ay sonra beeğim de yanıma gelecek :))))))
ARKADAŞLAR BURASI BİZİM ESKİ TOPİĞİMİZESKİDEN DELİ GİBİ YAZARDIK BURADA ŞİMDİ ÇOK SESİZ:26::26::26::26: BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ ANNE OLDULAR TEDAVİLERLE OLANLARDA OLDU KENDİLİĞİNDEN DOĞAL GELEN MUCİZELERDE OLDU BAZI ARKADAŞALRIMIZ HALA ANNE OLMAK İÇİN BEKLİYOR (bende hala bekleyenlerdenim ) EĞERKİ KADERİMİZDE VARSA BİR GÜN MUTLAKA MUCİZEMİZ BİZİ BULACAKTIR BEKLEMEK ZOR:18::18::18: SÜREÇ SIKINTILI AMA BUDA BİZİM SINAVIMIZ RABBİM HİÇ BİRİMİZİ DAHA FAZLA BEKLETMESİN İNŞŞ
amin canım inş bizde yakında görürüz o mücizeyi allahım fazla bekletmez inş ama olsun geç gelen bebek güzeldir özlemdir
benim eşimden dolayı bebişimiz olmuyor 3 ay once test yapıldı be 8 milyon sperm cıktı 2001 de varikosel oldugu ıcın doktorlar tekrar onermıyor 2. ameliyatı
3 aydan beri eşime keçi boynuzu kuru uyguluyorum gelecek ay test yapacagız ıns duzgun cıkar.
bu arada yumurtlama donemlerımde calısmaya devam edıyoruz tabıkı Rabbim ol derse olur inş.
gelecek ay aşılama yaptıracagım inş tutar.
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere tez zamanda salih ve saliha hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
dualarda buluşmak diği ile
Actispermin fiyati nedir bulamadim sitelerde.
Siparis veriliyor ama fiyat yazmiyor, form doldurmak gerek.
azosperm hastalarına yararı var mı sizce.
kızlar 1 ay once sperm testı yaptık 31 milyon olmuş ama bu hızlı ılerı hareket %15 te kaldı onu nasıl yukseltecegımartık esıme yedırdıgım macunlar yuzunden mıdesı mahvoldu bısey yıyemıyor sadece havuc suyu ve caksır suyunu ıcırebılıyorum. bır bılgısı olan varsa lütfen cevap yazsın .
arkadaşlar benide alın listenize eşimin ileri hız %20 sperm sayısı iyi ama hareket düşük yaklaşık 1 aydır proxeed kullanıyor ve e vitamini bende soğan suyu içiyorum ve pressed jel kullandım bu ay.17 nisanda adet olmam gerekiyo inşallah olmam ALLAH ım bu ara 3.5 yaşında oğlum var 2. çocuğu çok istiyoruz ALLAH ın izniyle haa bide silkelemeyide uyguladık bu ay denemediğimiz hiç bir şey kalmadıbakalım sonuç ne olcak
hayatım varmış işte 1 tane.... ikincisi için üzme kendini, akışına bırak. olur elbet. daha bizim 1 tane yok. büyük bir sorun olsa ilki de olmazdı.