Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar eşimde 3 milyon sperm vardı anca tüp bebek demilerdi...

ama actisperm diye bireşy aldık ve Allah onlardan razı olsun şu an 3,5 aylık hamileyim. spermhareketleri.com adresinden aldım.
ve bu nedenle hamile kalamıyorsanız eğer actisperme bir bakın derim. çok ünlü doktorlar tavsiye ediyor. ve bende ciddi ciddi işe yaradı. Allah'ın izniyle 6 ay sonra beeğim de yanıma gelecek :))))))

azosperm hastalarına yararı var mı sizce.

arkadaşlar bizimde erkek infertilitesi sebebiyle 6 yıldır bebeğimiz olmuyo
tüp bebekde denedik ama sonuç negatif ne olacak bizim bu halimiz yaaaaaaaaa

ARKADAŞLAR BURASI BİZİM ESKİ TOPİĞİMİZ ESKİDEN DELİ GİBİ YAZARDIK BURADA ŞİMDİ ÇOK SESİZ:26::26::26::26: BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ ANNE OLDULAR TEDAVİLERLE OLANLARDA OLDU KENDİLİĞİNDEN DOĞAL GELEN MUCİZELERDE OLDU BAZI ARKADAŞALRIMIZ HALA ANNE OLMAK İÇİN BEKLİYOR (bende hala bekleyenlerdenim) EĞERKİ KADERİMİZDE VARSA BİR GÜN MUTLAKA MUCİZEMİZ BİZİ BULACAKTIR BEKLEMEK ZOR:18::18::18: SÜREÇ SIKINTILI AMA BUDA BİZİM SINAVIMIZ RABBİM HİÇ BİRİMİZİ DAHA FAZLA BEKLETMESİN İNŞŞ

amin canım inş bizde yakında görürüz o mücizeyi allahım fazla bekletmez inş ama olsun geç gelen bebek güzeldir özlemdir

amin canım inş bizde yakında görürüz o mücizeyi allahım fazla bekletmez inş ama olsun geç gelen bebek güzeldir özlemdir

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar 1 ay once sperm testı yaptık 31 milyon olmuş ama bu hızlı ılerı hareket %15 te kaldı onu nasıl yukseltecegım artık esıme yedırdıgım macunlar yuzunden mıdesı mahvoldu bısey yıyemıyor sadece havuc suyu ve caksır suyunu ıcırebılıyorum. bır bılgısı olan varsa lütfen cevap yazsın .

Esimin spermi 15 milion, fakat saglikli sperm sayisi morpholoji 4%, bunun icin neler yapmaliyim ?
Aklima gelen hersey veriom , ama daha birseyin faydasini görmedim.

Actispermin fiyati nedir bulamadim sitelerde.
Siparis veriliyor ama fiyat yazmiyor, form doldurmak gerek.

azosperm hastalarına yararı var mı sizce.

canım bildigim kadarıyla actisperm varolan spermleri yumurtaya ulastırıyo.. ama sıfır sperm sayıları için de benim bir arkadasım yine aynı yerden spermhareketleri.com dan baska bir ek urun daha aldı. hem sperm arttırıcı verdiler hem de yanında actisperm vermiser...ama birazz pahalıya gelmiş onlara ....yinede bizi gordukten sonra deniyolar simdi bakalım....

selam kızlar, +35 yaş arkadaşımın +35 yaş eşinin değerleri çıktı
bilgisi ve yorum yapmak isteyenler yardımcı olursa sevinirimm

konsantrosyon :18.000.000
Kruger : %9
Viskosite : kıvamlı
spermiyografi: 3,5 cc
Ph:7
canlı sperm : ilk 1 saatte : %30
cm3(küp) sayı: 3,200
bir de 8-10 adet lökosit görüldü yazıyormuş sonuç kağıdında

henüz bu değerleri doktor değerlendirmemiş
biz de merak ediyoruz anlamlarını
bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
herkese sağlıklı günler dilerimm

bizimde ileri hareketlilikte problem vardı.eşim keçiboynuzu ve dr. verdiği ilacı kullandı.6 ay sonra hamile kaldım.bendede problem olmasına rağmen.ümitsiz olma arkadaşım.Allah ol deyince olur.hayırlısıyla olur inşallah.

bu actisperme tepkiler çok ama ben de aldım arkadaşlar gerçi denemeye korkuyorum. o da işe yaramazsa üzülücem diye. eşimin ilaçları bitsin de sayı düzelrse kullanayım diyorum. bu arada eşimin haberi bile yok aldığımdan çok kızar öyle şeylere... ona belli etmeden kullanabilir miyim acaba

Aranıza yeni katıldım, gebelik formunda bebek isteyenlerden çıktım , bu cumartesi verdiğimiz test sonucuna göre mikroenjeksiyon tüp bebek yoluyla gebe kalabileceğimi öğrendik. Eşimin spremleri çok çok az, morfolojiye bakılamadı bile, 28 tane sprem var 0,15 sprem sayısı... Doktorlar 28 tanesi bize yeter ama şansımızı azaltır diyor.. Zor bir döneme giriyorum naapmam gerek bilmiyorum bile, tecrübesi olanlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen..

Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin

bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin..

arkadaşlar benide alın listenize eşimin ileri hız %20 sperm sayısı iyi ama hareket düşük yaklaşık 1 aydır proxeed kullanıyor ve e vitamini bende soğan suyu içiyorum ve pressed jel kullandım bu ay.17 nisanda adet olmam gerekiyo inşallah olmam ALLAH ım bu ara 3.5 yaşında oğlum var 2. çocuğu çok istiyoruz ALLAH ın izniyle haa bide silkelemeyide uyguladık bu ay denemediğimiz hiç bir şey kalmadı bakalım sonuç ne olcak

hayatım varmış işte 1 tane.... ikincisi için üzme kendini, akışına bırak. olur elbet. daha bizim 1 tane yok. büyük bir sorun olsa ilki de olmazdı.

hayatım varmış işte 1 tane.... ikincisi için üzme kendini, akışına bırak. olur elbet. daha bizim 1 tane yok. büyük bir sorun olsa ilki de olmazdı.

benim eşimde varikosel var ameliyat kesinlikle olmuyo (annesi istemediği için) yeni evliyken dr a gitmiştik 1. olur ama 2. olmaz yine bana gelirsiniz demişti yaaa bende ozaman düşündüm 1 tane olsunda 2. olmasın filan geçmişti aklımdan sonra başka bir d.r bulduk o eşime antibiyotik ve klomen verdi ve beraber olacağımız günleri söyledi ve o ay hamile kaldım inanamadım bu ara 1.5 sene çocuğumuz olmamıştı biz 1 senedir 2. çocuğu istiyoruz oğlum 3.5 yaşında kuzenlerinin hepsinin kardeşleri var benim neden yok kardeş istiyorum filan diyor bende üzülüyoırum tabii oğlum hayatta yalnız kalmasın bir kardeşi olsun diye o dr. da yaşamıyor şuan öldü ALLAH rahmet eylesinonun verdiği ilaçları bidaha kullandık olmadı işte böyle biraz uzun oldu kusura bakma senin kaç senedir olmuyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…