malesef yok cnm bende adetimi bekliorum asılama yaptırıcam artık beklemek ıstemıorum cevremde benden sonra evlenen herkes hamile kaldı dogurdu hayırlısı Allahtan valla hiçbi fikrim yok ne desem yalan olur urolojıye gıderseniz merak ettıgın tum soruları sorabilrsin cnm doktora hemde tam kişisine sormus olursun :)
Amin cnm tsk ederim Allah isteyen kimseyi cok beklemesin isteyen herkese versin inşallah
bende bugün hastaneye gittim ama bana da tüp bebek dediler tahlillerimi bu gün yaptırdım ve bizi ne bekliyo bilmiyorum banada yardımcı olun arkadaşlar ya
arkadaşlar benide alın aranıza bizdede aynı sorun var eşimde hareketsizlik var 4 aydır tedavi görüyoruzzz yorumlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar benim eşimde de sayı 5 milyon ileri hareket 0 bugun eşim üroloğa gitti hormon tahlili için değerleri normal çıkmış ama doktor canlı hücrelerin az bizim canlı hücremiz %9 az olduğu için hiç bekleme onlarıda kaybetmeden tüp bebeğe git demiş ne yapalım bilmiyoruz çok kötü olduk ikikmizde sizce ne yapalım
meraba.benim eşime varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi
mrb canım geçmiş olsun,eşinde varikosel var mı yokmu?benimde eşimin sperm sayısın normaldı fakat ileri hızlı %0 dı.varikosel varmış ameliyat oldu ileri hızlıhareketli sayısı arttı doktorumuz bizede tüp bebek demişti ama biz 1 kere aşılama denedik tutmadı malesef2. denememizi yapıcaz bu ay işallah..ama tüp bebek daha garanti gibi geliyor hala kararsızım bu konuda..bir doktorla kalmayın derim ben ,sperm testini yeni yaptırdıysanız sonucu birde jinekoloğuna göster bakalım..bazı doktorlarda cok umutsuz konuşuyor,bizimde üroloğumuz tüp bebek yaptırın demişti çünki..
mrb canım evet doktorlar varikosel var dedi bir sene önce oda ameliyat oldu ama sonucumuz değişmedi başka doktorlara gittik bazıları boşuna ameliyat olmuşsunz bile dedi kime güveneceğini bilmiyor insan doktorlarda hep menfaatleri peşinde geçen ay aşilama yaptım tutmadı biz biraz bekleywlim kürlere macunlara biraz yönelelim dedik belki biraz fark eder gerçi keçiboynuzu kürüde denedik hiç faydasını görmedik ümit işte bi daha başlayalım dedik bizde canlı %9 oda sıkıntı doktor onuda kaybetmeden tüp bebek demiş .siz bişeyler yaptınız mı hareketin artması için havuç suyu iyi diyorlar
mrb tekrar canım,evet dr bizede AMELİYATI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM DA , ETMİYORUM DA demişti..yani sonucu iyide olabilir aynıda kalabilir..ama olmuşuz iyiki birazda olsa arttı,vitamin olarak evikap vermişti zaten ayrıca akşam sabah yarım çay bardağı keçiboynuzu bekmezi içiyor eşim,hatta aşılama yapan doktorum eşime sen ne yedin ne içtin böyle artiş var demiştii ,birde eşim balığı çok yer belki onunda faydası olmuştur nitekim aşılama tutmadı ama( evet benımde doktorum olabildiğince sonuca çabuk varalım spermler daha da kaliteli labilir fakat azalada bilir demişti..
meraba.benim eşime varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi
inş kısa zamanda hamile kalırsın.ne zamandan beri çocuk istiyorsunuz.biz 3 senemizi devirmek üzereyiz.canım kullandığınız keçiboynuzu pekmezini marketten mi aldınız ev yapımı mı ismini söyleyebilirmisin bana.biz marketten almiştik eşim her aksam bi kaşık içiyordu faydasını görmedik.acaba az mı olmuş bi kaşık.
işallah canım Allah isteyen herkese versin,bizde 3 senedir cocuk istiyoruz 4 senelik evliyiz.pekmez eşme manavgat'tan geldi elde yapma...ama daha önce marketten de aldığımız oldu..bir ara arı ütü de aradık bulamadık onunda faydası var diye duyduk, aktardakiler fayda etmez dıye ordan da almadık..sigara kullanıyor mu eşin benim eşim kullanıyo malesef onuda bıraksa belki azda olsa etkisi olur..pekmezide bira fazla aldık biz ondan yarım çay bardağı içiyor eşim başka biri şu kadar için demedi yani..