slmfıstıklar bir merhaba deyim dedim ben aynı tedavi filan yok şimdilik ufukta yaşlandımmı ne zor geliyor bana ya
fadigim canım sonunda o mutlulugu tatdın darısı olmayanlara
yeterim yabanım slm sizlerede ya bu arada yeterim ismini unuttum takma ismini ya ankaradaki diger arkadaşımız h ile başlayan ismi ne yaptı o sen görüşüyorsundr birde su oda tedavideydi
evet canım maşallah 2 ayı bitti...senin kuzularada kocaman maşallah demek 2 yaşları doldu...zaman ne çabuk ilerliyor...iyi geceler kizlar nasilsiniz bende arada bakiyorum sizlere
biz iyiyiz cadilarimla ugrasiyorum butun gunum onlarla geciyor 2 yasina girdiler allahim nazardan korusun biraz daha rahatiz artik nazar degmesin sukur allaha artik yanliz bakiyorum cogu zaman yoruluyorum ama olsun onlar icin herseye deger bu yorgunluklarda gececek insallah
fadikcim masallah oglumuza 2 aylik olmus allahim uzun omur versin insallah
yetercim nasilsin eskilerden sen ve yabangulum var sadece topikte
kendinize iyi bakin yine girerim insallah
amin canım darı sizlere olsun inş...rabbim sizde bu mutluluğu tatdırsın...amin...slmfıstıklar bir merhaba deyim dedim ben aynı tedavi filan yok şimdilik ufukta yaşlandımmı ne zor geliyor bana ya
yeterim yabanım slm sizlerede ya bu arada yeterim ismini unuttum takma ismini ya ankaradaki diger arkadaşımız h ile başlayan ismi ne yaptı o sen görüşüyorsundr birde su oda tedavideydi
slm arkadaşım öncelikle topiğimize hoşgeldin,
ne var ne yok diye sitede gezinirken yazını gördüm
hemen merakını gidereyim ben varım
erkek infertilitesi yüzünden doktorların "normal yolla asla çocuğunuz olmaz hiç beklemeden tedaviye başlayın"
dediği andan itibaren 1 yıl tedavi gördükten sonra yoğun çabalarla çok şükür ikizlerime hamile kaldım sıkıntılı ve zor bir hamilelik döneminden sonra çok şükür kucağıma aldım ikisinide,
doktorların ve test sonuçlarının durumunuda düşünerek doğumdan sonra korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye,
ikizlerim 5 aylıkken 1buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim, kızım ve oğlum 1 yaşındaykende 3.kızım doğdu şimdi ikizlerim 2, kızımsa 1 yaşında, çok şükür Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın...
iyi geceler kizlar nasilsiniz bende arada bakiyorum sizlere
biz iyiyiz cadilarimla ugrasiyorum butun gunum onlarla geciyor 2 yasina girdiler allahim nazardan korusun biraz daha rahatiz artik nazar degmesin sukur allaha artik yanliz bakiyorum cogu zaman yoruluyorum ama olsun onlar icin herseye deger bu yorgunluklarda gececek insallah
fadikcim masallah oglumuza 2 aylik olmus allahim uzun omur versin insallah
yetercim nasilsin eskilerden sen ve yabangulum var sadece topikte
kendinize iyi bakin yine girerim insallah
slmfıstıklar bir merhaba deyim dedim ben aynı tedavi filan yok şimdilik ufukta yaşlandımmı ne zor geliyor bana ya
SSESIZ topictekiler artık çoluk çocuklu olmuş çoğu maşalla Allah olmayanlara da nasip etsin. Bizde ekimde 3 yaşımızı bitiriyoruz büyüdük arada bakıyorumburlra bakaya bakmaya untmşum
gizim nsln neler yapıyorsun
slm canım aynı ne olsun şimdi eve gidecegim eşim hasta bırakıp geldim dayanamadım gideyim bari bebek gibi oluyorlar
bu ara sıkıntım çok canım allahıma sıgınıyorum hamd olsun hep dar zamanımda bir kapı açıyor şükürler
bebek işi askıda uzun süre kesin kararım kafam rahatlasın seneye mart ayı gibi düşünüyorum canım önce sıkıntılarımızı atlatayımda
ara sıra gelin kızlar öpüldünüz
selam kızlar nasılsınız?ben eskilerdenim hatırladınız mı ?nasılsınız nasıl gidiyor ?siteye pek giren olmuyor mu ki?acaba niye?
ELBETTE TANIDIM SENİİİARTIK BEBEĞİ OLANLAR GELMİYOR OLMAYANLARDAN BAZILARIDA GELMİYOR DİĞERLERİDE FACEDE FALAN GÖRÜŞÜYOR:26::26::26::26::26: DAĞILDI HERKES BİR YERLERE
valla şekerim hepinizi çook merak ediyorum
ne var ne yok neler yapıyosunuz???
Ama bebelerden bilgisayara oturmak ne mümkün!
Ikizler zaten meraklısı,
ben açınca ben oturacam hayır ben oturacam diye birbirleriyle kavga ediyolar,
küçük onlardanda beter ikisinide bi kenara itip kendisi sandalyeye çıkmaya çalışıyo,
oyüzden hiç dokunmuyoz bilgisayara, savaş çıkıyo sonra:)))
bizde aynı değişen bişey yok,
şimdide hamile kalmama derdindeyim,
bi olsun diye uğraşırsın, bide olmasın diye,doğumdan beri iğne kullanıyodum,
hormon bozduğu için doktorum artık tavsiye etmiyo,
bendede sorunlar var maalesef spiralde takamıyo,
bebeğim halen anne sütü aldığı için başka bişeyde kullanamıyorum,
bi dördüncüyüde kaldıramıcam için basit yöntemleride istemiyorum onların koruma yüzdesi çok düşük,
hayat işte, 3 sene önce hamile kalayım diye çabalarken bugün hamile kalmaktan ödüm kopuyo
şaşkınım bu duruma,
rabbim olmayanlara versin inşallah
küçük mucizelerini biran evvel kondursun göbişlerine,
Dualarım sizinle canlarım
Yeterim çok öpüyorum allaha emanet olun...
merhaba arkadaşlar ,
ben ilkkez yazıyorum.benim eşimde azosperm, temmuz ayında micro tese oldu ama sonuç başarısız.patoloji sonucu:germ hücre aplazisi, yani olgunlaşmamış sperm hücres.diğer tahlilleri, hormonu, karyoti, y kromozonu testi vs.hepsi normal ama sperm yok işte..ameliyatıege ünv.de olduk.ne yapacağız ne edeceğiz bilmiyorum.deneyimli arkadaşların görüşlerini, izlediği yolları öğrenmek isitoyrum.sanırım kaan aydos u işin piri, okuduğum kadarıyla,,ya da varsa başka doktor önerileri onlarda olabilir..doktor ameliyat sonucundan sonra bizi kök hücre tedavisiyle avutmaya çalıtı.durum bu kdar da vahimmi, yok mudur şansımız,yok mudur başka bir çaresi..eşim küçükken kabakulak geçirmiş , baya ağır hastalanmış, biz nedeni olarak bunu görüyoruz..böyle bir durumda ileride tekrar sperm bulunma ihtimali olmuyor mu,ateşli hastalıkların tedavisinde spermlerin kökünü de mi kurutuyorlar mı, nedir bu böyle ya..elimiz kolumuz bağlandı gibi....
selam arkadaşlar kimse artık uğaramıyor buralara.bi aralar o kadar kalabalıktıki yazılanları okumaya yetişemezdik.bir zamanlar bebek özlemiyle yanıp tutuşurken,acaba anne olabilecekmiyim derken rabbim melisayı gönderdi.şimdi 5 haftalık hamileyim yine, allahtan ümit kesilmez,o ol dedimi oluyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin..