selamün aleyküm arkadaşlar..
Bende dertliyim hasret çekiyorum 3 yıldır..
Biz 3 yıllık evliyiz. Eşim varikosel ameliyatı olalı 16 ay oldu ama sayı arttı sadece
mlde 67 milyondu 5 ay önce.
Hızlı hareketli %5
toplam hareketli 29
morf %3
ama hala yok..
5 aydır hiçbişey yapmıyoruz..
Bende dr a gittim ama yumurtlamada çatlamada bi sorun görünmedi..
şimdi ne yapalım .*? Sizler neler yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz?
[sıze=3]canım bence yeteri kadar beklemşiniz bence yumurta takibi eğer olmasa aşılamaya başlamalısınız [/sıze]
merhaba,
eşinin toplam sperm sayısı düşük, doğal yollarla gebelik sağlayacak sayılara yakın değil.
ama üzülme bu değerlerle aşılama veya tüp bebek olabilir ya da eşinin sperm sayısı düşüklüğü nedenleri araştırılarak gerekli tedavilerle sayı arttırılabilir, ama en doğru bilgiyi verecek olan hekiminizdir.
daha önce 4-5 defa ilaçla takip yaptırdık canım gayet güzel gelişip çatlıyordu yumoşlar.
ama sayı yükseldikten sonra 1 dfa takip yaptırdık sadece..
ramazan sonrasında dediğin gibi tekrar bi takip ve aşılama yaptıralım en iyisi..
teşekkür ederim canım
sende çok uzun zamandır bekliyorsun okuyorum sürekli.
Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah...
erkek interfilitesi yüzünden ilk bebeğini bin bir zorlukla kucağına almış olup ta ikinci gebeliğine hemen hamile kalan varmı tanıdıklarınızdan çok merak ediyorum.
selam kızlar nasılsınız,yeterim,gizim diğerleri işallah hepiniz iyisizinizdir.netim yoktu 1 ay filan giremedim bağlandık çok şükür.özledim sizlerifadik allah analı babalı büyütsün,bakalım rahat rahat yatabilecekmisin:).rabbim isteyen herkese nasip etsin,bizde 2.düşünmeye başladık ilk başta eşimi ikna etmek çok zordu ama adamı kandırdım bakalım artık hayırlısı.rabbim nasip ederse olur yoksa tedavi filan düşünmüyorum,epey yoruldum tedavilerden hayırlısı herşeyin..ama önce rabbim isteyenlere sonrada bana nasip etsin..
erkek interfilitesi yüzünden ilk bebeğini bin bir zorlukla kucağına almış olup ta ikinci gebeliğine hemen hamile kalan varmı tanıdıklarınızdan çok merak ediyorum.
hoş geldinsesiz kimsesiz topiğimizeee:26::26::26::26::26::26::26:
hoş geldinsesiz kimsesiz topiğimizeee:26::26::26::26::26::26::26: