Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

merhaba arkadaşlar benı hatırladınızmı uzun zamandır ugramıyordum buralara yabangulum,sevcangöksal,fadık,can iso bebeklerıne kavuşmuşlar ne mutlu onlara:nazar:bende tedavıye başladım 2.tup bebek tedavısıne bahçecı fulya tüp bebek merkezıne doktorum halıt fırat erden pazartesı rahım fılmı çektırıp merkeze gıdecegım bakalım ne dıyecek ılk muayne ettıgınde herşey normal dedi eşim dun sperm sonucunu almş ilerı hareketli hiç yok:KK43:morfolojıde yuzde 29 normal yuzde 71de anaormal çıkmş morelım bozuldu.yeteeeeer canım sen neler yapıyosun

merhaba arkadaşlar benı hatırladınızmı uzun zamandır ugramıyordum buralara yabangulum,sevcangöksal,fadık,can iso bebeklerıne kavuşmuşlar ne mutlu onlara:nazar:bende tedavıye başladım 2.tup bebek tedavısıne bahçecı fulya tüp bebek merkezıne doktorum halıt fırat erden pazartesı rahım fılmı çektırıp merkeze gıdecegım bakalım ne dıyecek ılk muayne ettıgınde herşey normal dedi eşim dun sperm sonucunu almş ilerı hareketli hiç yok:KK43:morfolojıde yuzde 29 normal yuzde 71de anaormal çıkmş morelım bozuldu.yeteeeeer canım sen neler yapıyosun

sağol canım iyiyimmm rAbbim yüzünü gülüdürsün inşş bu sefer

SPERM ARTTIRICI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ - Sağlık - İbrahim Saraçoğlu - www.XprodoksiT.com - Sağlıklı Yaşam Platformu
arkadaşlar bunu paylaşamadan geçemicem :) bunu okuyun ve eşinden dolayı sorun yaşayan arkadaşlarım uygulayın ben yarından itibaren başlıyorum..kuzenimle konuştuk eşi 48 kendi 33 yaşında tüp bebek önerilerine rağmen şu anda 2 tane çocukları oldu biri kız biri erkek.. tabi ben sorun yaşadıklarını bilmiyordum ben anlatınca oda döküldü :) bizde çok çektik ve bizim yaş problemi vardı dedi kesinlikle yılma dedi .tatilde bile yanında taşıyıp yapmış....ve ben yılmadan uygulcam sizinde bilginize..:KK16:

selam arkadaşlar kimse artık uğaramıyor buralara.bi aralar o kadar kalabalıktıki yazılanları okumaya yetişemezdik.bir zamanlar bebek özlemiyle yanıp tutuşurken,acaba anne olabilecekmiyim derken rabbim melisayı gönderdi.şimdi 5 haftalık hamileyim yine, allahtan ümit kesilmez,o ol dedimi oluyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin..
gözün aydın yabanım rabbim tamamına erdirsin...

hatırladık tabi canım...
tedavin hayırlı olsun sonu mutlu haberle bitsin inş...

merhaba canlar nasılsınız...ben bu sıralar pek bilgisayar açamıyorum...

slm kızlar hepiniz aklımdasınız

yabanım çok mutlu oldum inş. bu bebek huzur getirir evinize meloşuma kardeş geliyor ne güzel ya

yeterim fadigim slm ara sırada gelin bir satır yazın bir haber verin tamammı

ben aynı herşeyi bıraktım sterim çok malum eşim ve kayınvalide :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

dayanmaya çalışıyorum ama nereye kadar kadının agzı çok bozuk ya çok erkek gibi valla hi

aşk melegim su nerelerdesiniş tombişim dolunayım :KK50::KK50:

Slm arkadaslar bimem hatirlarmisiniz ben ncinar kizimi asilamyla almistim kucagima. Erken dogdu falan ama sukurler olsun sagligi yerinde, Allah olmayan herkese nasip etsin. Ben ikinci icin 3 aydir kollari sivadim ama nafile 4 sene onceki umutsuz hallerime dondum. Gerci sukurler olsun kizim var ama iste insan ikinciyide inanin ilki gibi istiyor umarim tedaviye gerek kalmadan gelir. Umarim biri buldu ikinciyi istiyor diye kizmazsiniz bana bu topikte paylasmistim herseyimi kizimin tedaviyle oldugunu annemde dahil kimse bilmiyor. Simdide onun icin burdayim sizinle paylasmak icin

Slm arkadaslar bimem hatirlarmisiniz ben ncinar kizimi asilamyla almistim kucagima. Erken dogdu falan ama sukurler olsun sagligi yerinde, Allah olmayan herkese nasip etsin. Ben ikinci icin 3 aydir kollari sivadim ama nafile 4 sene onceki umutsuz hallerime dondum. Gerci sukurler olsun kizim var ama iste insan ikinciyide inanin ilki gibi istiyor umarim tedaviye gerek kalmadan gelir. Umarim biri buldu ikinciyi istiyor diye kizmazsiniz bana bu topikte paylasmistim herseyimi kizimin tedaviyle oldugunu annemde dahil kimse bilmiyor. Simdide onun icin burdayim sizinle paylasmak icin

hoşgeldin canım.rabbim kızına sağlık versin,ama şu var yine aynı stresi yaşarsan olmaz.benimde 7 yıl olmadı kafam rahatladı hemen hamile kaldım.2.ye olursa olur olmazsa kızım var diyip hiç kafaya takmadım, hatta hemen kalktım ama hemen hamile kaldım.kafanın rahat olması çok önemli.

merhaba kızlar ben geldim bende iyiyim herşey aynı hayatımda bi değişiklik yok şuaralar kız kardeşimin doğumu yaklaştı onun alışverişi ,bebk odası hazrılama telaşı iöçindeyim içinde bulunduğum durumu unuttum teyzelik için koşturuyorum ınanın oda tatlı bi heycanmış içim okadar kıpır kıpırki eşyalarını tek tek beyenerek aldık yatağını da öyle odasını hazırlıcaz falan rabbim herkese bizede hayırlısından nasip etsin kardeşimede hayırlı doğum nasip etsin bi değişiklik olsa bende hemen burda olacağım .buranın benm gözümde de yureğimdede yeri çok çok farklı hepiniz benim için çok özelsiniz rabbim gönlümüzdekini hayırlıısndan tez elden nasip etsin bizlere

herkese ıyı bayramlarrr nasılsınız kızlarr ask melegı gıbı bende degısıklık yok tup bebek denedık malasef olmadııı hakkımzda hayırlısı gız cannım nasılsınn .......

merhaba arkadaşlar daha öncede girmıştım bu forma baya bır ara oldu girmeyeli .benim eşimde azosperm canlı yada cansız hiç sperm yok haziran ayında emre bakırcıoğluna gittik genetik test yaptırtık bişey çıkmadı hormonlarda normal.sonuc olarak bakırcıoğlu bize mıkrotese önerdi. eşimle bizde saracoğlunu aradık 4ay boyunca onun kurlerini kullandık kurler bıtınce saracoğlunu aradık keciboynuzu pekmezi için dedi birde trıbulus terrestrıs kapsul kullandk ve yarından sonra yanı 8 kasım için randevu aldık mikrotese için ve çok garip bir duygu içerisindeyim .etrafımde çevremde hiçkimse bilmiyor sadece eşim ve ben .Eşim bu şekilde rahat hissediyor kendini oyüzden hatta biz istanbulda yaşamıyoruz etrefımızdakilere eğitime gidicem dedim:)hakkımızda hayırlsı bu sitedeki herkesi çok iyi anlayabiliyorum çünki insan yasamadıkça bilemez.ve arakadaşlar sizden dualarınızı bekliyorum.başkasının başkası için yaptığı dua kabul olurmuş öyle duymuştum.birde ben microtese yaptırmadan bitkisel kurleri öneririm yeni yaptıracak arkadaşlar için gerçi bakalım bize olumlu sonucu olacakmı ozman daha kesin yazabilirim.arkadaşlar inşaallah hayırlısı ile bizde evlatlarımıza kavusuruz........

merhaba arkadaşlar daha öncede girmıştım bu forma baya bır ara oldu girmeyeli .benim eşimde azosperm canlı yada cansız hiç sperm yok haziran ayında emre bakırcıoğluna gittik genetik test yaptırtık bişey çıkmadı hormonlarda normal.sonuc olarak bakırcıoğlu bize mıkrotese önerdi. eşimle bizde saracoğlunu aradık 4ay boyunca onun kurlerini kullandık kurler bıtınce saracoğlunu aradık keciboynuzu pekmezi için dedi birde trıbulus terrestrıs kapsul kullandk ve yarından sonra yanı 8 kasım için randevu aldık mikrotese için ve çok garip bir duygu içerisindeyim .etrafımde çevremde hiçkimse bilmiyor sadece eşim ve ben .Eşim bu şekilde rahat hissediyor kendini oyüzden hatta biz istanbulda yaşamıyoruz etrefımızdakilere eğitime gidicem dedim:)hakkımızda hayırlsı bu sitedeki herkesi çok iyi anlayabiliyorum çünki insan yasamadıkça bilemez.ve arakadaşlar sizden dualarınızı bekliyorum.başkasının başkası için yaptığı dua kabul olurmuş öyle duymuştum.birde ben microtese yaptırmadan bitkisel kurleri öneririm yeni yaptıracak arkadaşlar için gerçi bakalım bize olumlu sonucu olacakmı ozman daha kesin yazabilirim.arkadaşlar inşaallah hayırlısı ile bizde evlatlarımıza kavusuruz........

tedaviniz hayırlı olsun öncelikle .benim bir sorum olacak sen galiba tedavi için hazırlanmadın değilmi ?.bizimde sorunumuz aynı genetik normal ama testisler küçülmüş fsh hormonu tavan yapmış(62)testisler çalışmıyor yani ama testesteron hormonu normal bizde emre beye gittik tahliller yaptırdı ve microtese dedi ama ben tedaviye hazırlanıp hazırlanmamak konusunda kararsızım emre bey size ne dedi bu konuda acaba

selam arkadaşlar uzun zamandır gelemedim kimler kaldı bilmiyorum ama inşallah herkes anneliğe terfi etmiştir. Hepinizi özledim hala dualarımdasınız unutmadım burda yaşadığım günleri ayları hatta yılları azıcık geçmişe bakıyım inşallah güzel haberler görürüm

selam arkadaşlar uzun zamandır gelemedim kimler kaldı bilmiyorum ama inşallah herkes anneliğe terfi etmiştir. Hepinizi özledim hala dualarımdasınız unutmadım burda yaşadığım günleri ayları hatta yılları azıcık geçmişe bakıyım inşallah güzel haberler görürüm

pek gelip giden yok canım buraya :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

şu an durumunuz nedir..

X