Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slmfıstıklar bir merhaba deyim dedim ben aynı tedavi filan yok şimdilik ufukta yaşlandımmı ne zor geliyor bana ya

fadigim canım sonunda o mutlulugu tatdın darısı olmayanlara

yeterim yabanım slm sizlerede ya bu arada yeterim ismini unuttum takma ismini ya ankaradaki diger arkadaşımız h ile başlayan ismi ne yaptı o sen görüşüyorsundr birde su oda tedavideydi

gizim nsln neler yapıyorsun

iyi geceler kizlar nasilsiniz bende arada bakiyorum sizlere

biz iyiyiz cadilarimla ugrasiyorum butun gunum onlarla geciyor 2 yasina girdiler allahim nazardan korusun biraz daha rahatiz artik nazar degmesin sukur allaha artik yanliz bakiyorum cogu zaman yoruluyorum ama olsun onlar icin herseye deger bu yorgunluklarda gececek insallah

fadikcim masallah oglumuza 2 aylik olmus allahim uzun omur versin insallah

yetercim nasilsin eskilerden sen ve yabangulum var sadece topikte

kendinize iyi bakin yine girerim insallah
evet canım maşallah 2 ayı bitti...senin kuzularada kocaman maşallah demek 2 yaşları doldu...zaman ne çabuk ilerliyor...
darısı bütün isteyen arkadaşlara inş...

slmfıstıklar bir merhaba deyim dedim ben aynı tedavi filan yok şimdilik ufukta yaşlandımmı ne zor geliyor bana ya

yeterim yabanım slm sizlerede ya bu arada yeterim ismini unuttum takma ismini ya ankaradaki diger arkadaşımız h ile başlayan ismi ne yaptı o sen görüşüyorsundr birde su oda tedavideydi
amin canım darı sizlere olsun inş...rabbim sizde bu mutluluğu tatdırsın...amin...

SSESIZ topictekiler artık çoluk çocuklu olmuş çoğu maşalla Allah olmayanlara da nasip etsin. Bizde ekimde 3 yaşımızı bitiriyoruz büyüdük arada bakıyorumburlra bakaya bakmaya untmşum:KK17:

slm arkadaşım öncelikle topiğimize hoşgeldin,
ne var ne yok diye sitede gezinirken yazını gördüm
hemen merakını gidereyim ben varım :nazar:
erkek infertilitesi yüzünden doktorların "normal yolla asla çocuğunuz olmaz hiç beklemeden tedaviye başlayın"
dediği andan itibaren 1 yıl tedavi gördükten sonra yoğun çabalarla çok şükür ikizlerime hamile kaldım sıkıntılı ve zor bir hamilelik döneminden sonra çok şükür kucağıma aldım ikisinide,
doktorların ve test sonuçlarının durumunuda düşünerek doğumdan sonra korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye,
ikizlerim 5 aylıkken 1buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim, kızım ve oğlum 1 yaşındaykende 3.kızım doğdu şimdi ikizlerim 2, kızımsa 1 yaşında, çok şükür Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın...

ayyyyyyyy canım ağzından bal damlıyo balllll.............çok umit verdin bize ya,rabbim bebeklerinle uzun mutlu ömürler yaşamayı nasip etsin,,,benim hayalimdde hep ikiz bebiş var...tabi sadeceeeeeeee hayal....rabbi inşlh bizede annelik duygusunu hayırlısıyla nasip eder...dua et bizim için

iyi geceler kizlar nasilsiniz bende arada bakiyorum sizlere

biz iyiyiz cadilarimla ugrasiyorum butun gunum onlarla geciyor 2 yasina girdiler allahim nazardan korusun biraz daha rahatiz artik nazar degmesin sukur allaha artik yanliz bakiyorum cogu zaman yoruluyorum ama olsun onlar icin herseye deger bu yorgunluklarda gececek insallah

fadikcim masallah oglumuza 2 aylik olmus allahim uzun omur versin insallah

yetercim nasilsin eskilerden sen ve yabangulum var sadece topikte

kendinize iyi bakin yine girerim insallah

meryemim çok şükür rabbime canımmmm devam ediyoruz hayatımıza kaldığımız yerdennn elimizden geldiği kadar

giim kayboldun yaaaa bende kendini dinlemek istersin diye pek arayıp rahaysı etmek istemedim evet canım sidelyadan söz ediyorsun görüşüyoruz canım iyiydi en son konuştuğumuzda

SSESIZ topictekiler artık çoluk çocuklu olmuş çoğu maşalla Allah olmayanlara da nasip etsin. Bizde ekimde 3 yaşımızı bitiriyoruz büyüdük arada bakıyorumburlra bakaya bakmaya untmşum:KK17:

daha sık bekleriZ yamurcn ımmm özletmeyin kendinizi bu kadar

Son düzenleme:
gizim nsln neler yapıyorsun

slm canım aynı ne olsun şimdi eve gidecegim eşim hasta bırakıp geldim dayanamadım gideyim bari bebek gibi oluyorlar

bu ara sıkıntım çok canım allahıma sıgınıyorum hamd olsun hep dar zamanımda bir kapı açıyor şükürler

bebek işi askıda uzun süre kesin kararım kafam rahatlasın seneye mart ayı gibi düşünüyorum canım önce sıkıntılarımızı atlatayımda

ara sıra gelin kızlar öpüldünüz:KK39:

slm canım aynı ne olsun şimdi eve gidecegim eşim hasta bırakıp geldim dayanamadım gideyim bari bebek gibi oluyorlar

bu ara sıkıntım çok canım allahıma sıgınıyorum hamd olsun hep dar zamanımda bir kapı açıyor şükürler

bebek işi askıda uzun süre kesin kararım kafam rahatlasın seneye mart ayı gibi düşünüyorum canım önce sıkıntılarımızı atlatayımda

ara sıra gelin kızlar öpüldünüz:KK39:

canım sanki beni anlatmışsın sanki birşey ters gidince herşey ters gitmeye başlıyor

selam kızlar nasılsınız?ben eskilerdenim hatırladınız mı ?nasılsınız nasıl gidiyor ?siteye pek giren olmuyor mu ki?acaba niye?

selam kızlar nasılsınız?ben eskilerdenim hatırladınız mı ?nasılsınız nasıl gidiyor ?siteye pek giren olmuyor mu ki?acaba niye?

ELBETTE TANIDIM SENİİİ :KK34::KK34::KK34::KK34: ARTIK BEBEĞİ OLANLAR GELMİYOR:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar: OLMAYANLARDAN BAZILARIDA GELMİYOR :KK50::KK50::KK50::KK50:DİĞERLERİDE FACEDE FALAN GÖRÜŞÜYOR:26::26::26::26::26: DAĞILDI HERKES BİR YERLERE :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

ELBETTE TANIDIM SENİİİ :KK34::KK34::KK34::KK34: ARTIK BEBEĞİ OLANLAR GELMİYOR:emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar: OLMAYANLARDAN BAZILARIDA GELMİYOR :KK50::KK50::KK50::KK50:DİĞERLERİDE FACEDE FALAN GÖRÜŞÜYOR:26::26::26::26::26: DAĞILDI HERKES BİR YERLERE :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

valla şekerim hepinizi çook merak ediyorum
ne var ne yok neler yapıyosunuz???
ama bebelerden bilgisayara oturmak ne mümkün!
ikizler zaten meraklısı,
ben açınca ben oturacam hayır ben oturacam diye birbirleriyle kavga ediyolar,
küçük onlardanda beter ikisinide bi kenara itip kendisi sandalyeye çıkmaya çalışıyo,
oyüzden hiç dokunmuyoz bilgisayara, savaş çıkıyo sonra:)))
bizde aynı değişen bişey yok,
şimdide hamile kalmama derdindeyim,
bi olsun diye uğraşırsın, bide olmasın diye,doğumdan beri iğne kullanıyodum,
hormon bozduğu için doktorum artık tavsiye etmiyo,
bendede sorunlar var maalesef spiralde takamıyo,
bebeğim halen anne sütü aldığı için başka bişeyde kullanamıyorum,
bi dördüncüyüde kaldıramıcam için basit yöntemleride istemiyorum onların koruma yüzdesi çok düşük,
hayat işte, 3 sene önce hamile kalayım diye çabalarken bugün hamile kalmaktan ödüm kopuyo
şaşkınım bu duruma,
Rabbim olmayanlara versin inşallah
küçük mucizelerini biran evvel kondursun göbişlerine,:KK49:
dualarım sizinle canlarım :KK16:
yeterim çok öpüyorum Allaha emanet olun... :KK16:

valla şekerim hepinizi çook merak ediyorum
ne var ne yok neler yapıyosunuz???
Ama bebelerden bilgisayara oturmak ne mümkün!
Ikizler zaten meraklısı,
ben açınca ben oturacam hayır ben oturacam diye birbirleriyle kavga ediyolar,
küçük onlardanda beter ikisinide bi kenara itip kendisi sandalyeye çıkmaya çalışıyo,
oyüzden hiç dokunmuyoz bilgisayara, savaş çıkıyo sonra:)))
bizde aynı değişen bişey yok,
şimdide hamile kalmama derdindeyim,
bi olsun diye uğraşırsın, bide olmasın diye,doğumdan beri iğne kullanıyodum,
hormon bozduğu için doktorum artık tavsiye etmiyo,
bendede sorunlar var maalesef spiralde takamıyo,
bebeğim halen anne sütü aldığı için başka bişeyde kullanamıyorum,
bi dördüncüyüde kaldıramıcam için basit yöntemleride istemiyorum onların koruma yüzdesi çok düşük,
hayat işte, 3 sene önce hamile kalayım diye çabalarken bugün hamile kalmaktan ödüm kopuyo
şaşkınım bu duruma,
rabbim olmayanlara versin inşallah
küçük mucizelerini biran evvel kondursun göbişlerine,:KK49:
Dualarım sizinle canlarım :KK16:
Yeterim çok öpüyorum allaha emanet olun... :KK16:

bende sizi öpüyorum canımmmm kolay değildir 3 tane canavarla uğraşmak

merhaba arkadaşlar ,
ben ilkkez yazıyorum.benim eşimde azosperm, temmuz ayında micro tese oldu ama sonuç başarısız.patoloji sonucu:germ hücre aplazisi, yani olgunlaşmamış sperm hücres.diğer tahlilleri, hormonu, karyoti, y kromozonu testi vs.hepsi normal ama sperm yok işte..ameliyatıege ünv.de olduk.ne yapacağız ne edeceğiz bilmiyorum.deneyimli arkadaşların görüşlerini, izlediği yolları öğrenmek isitoyrum.sanırım kaan aydos u işin piri, okuduğum kadarıyla,,ya da varsa başka doktor önerileri onlarda olabilir..doktor ameliyat sonucundan sonra bizi kök hücre tedavisiyle avutmaya çalıtı.durum bu kdar da vahimmi, yok mudur şansımız,yok mudur başka bir çaresi..eşim küçükken kabakulak geçirmiş , baya ağır hastalanmış, biz nedeni olarak bunu görüyoruz..böyle bir durumda ileride tekrar sperm bulunma ihtimali olmuyor mu,ateşli hastalıkların tedavisinde spermlerin kökünü de mi kurutuyorlar mı, nedir bu böyle ya..elimiz kolumuz bağlandı gibi....

merhaba arkadaşlar ,
ben ilkkez yazıyorum.benim eşimde azosperm, temmuz ayında micro tese oldu ama sonuç başarısız.patoloji sonucu:germ hücre aplazisi, yani olgunlaşmamış sperm hücres.diğer tahlilleri, hormonu, karyoti, y kromozonu testi vs.hepsi normal ama sperm yok işte..ameliyatıege ünv.de olduk.ne yapacağız ne edeceğiz bilmiyorum.deneyimli arkadaşların görüşlerini, izlediği yolları öğrenmek isitoyrum.sanırım kaan aydos u işin piri, okuduğum kadarıyla,,ya da varsa başka doktor önerileri onlarda olabilir..doktor ameliyat sonucundan sonra bizi kök hücre tedavisiyle avutmaya çalıtı.durum bu kdar da vahimmi, yok mudur şansımız,yok mudur başka bir çaresi..eşim küçükken kabakulak geçirmiş , baya ağır hastalanmış, biz nedeni olarak bunu görüyoruz..böyle bir durumda ileride tekrar sperm bulunma ihtimali olmuyor mu,ateşli hastalıkların tedavisinde spermlerin kökünü de mi kurutuyorlar mı, nedir bu böyle ya..elimiz kolumuz bağlandı gibi....

merhaba canım bende seninle aynı sıkıntıyı paylasıyorum benimde eşim 6 ay önce mikro tese olmustu eşimin doktoru bize umut vermek istemedi sadece bekleyin dedi benim doktorum ise, mustafa bahçeci, umudumumuzu kaybetmememizi 6ayda bir yine spermiyogram testi vermemizi istedi birde şunu söyledi bu ana hücrelerdende deneme yapışabiliyormus fakat 6000 kişide denenmis sadece 3- 4 kişide başarı sağlandığı için bunu başarı olarak görmüyorlarmış eşimde doktara son çare olarak bunu denemk istersek yapılabilirmi diye sordu evet dedi inşallah o duruma kadar gelmeden bebeklerimizi Allah ın izniyle kucaklarımıza alırız. herseye rağmen hiç umudumu kaybetmeden her ay bekliyorum elimde değil...

Allahım bütün bebek sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün
bende bundan 3-4 sene önce çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyodum
şimdi iki tane oğlum var, bazen psikolojim çok bozuk oluyo, o eski günleri ne çabuk unuttun diyorum kendi kendime

selam arkadaşlar kimse artık uğaramıyor buralara.bi aralar o kadar kalabalıktıki yazılanları okumaya yetişemezdik.bir zamanlar bebek özlemiyle yanıp tutuşurken,acaba anne olabilecekmiyim derken rabbim melisayı gönderdi.şimdi 5 haftalık hamileyim yine, allahtan ümit kesilmez,o ol dedimi oluyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin..

selam arkadaşlar kimse artık uğaramıyor buralara.bi aralar o kadar kalabalıktıki yazılanları okumaya yetişemezdik.bir zamanlar bebek özlemiyle yanıp tutuşurken,acaba anne olabilecekmiyim derken rabbim melisayı gönderdi.şimdi 5 haftalık hamileyim yine, allahtan ümit kesilmez,o ol dedimi oluyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin..

yabanım göznaydın çok sevindimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X