Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabangülümmm , yeterrrrrrrrr nasılsınız kızlarr. :KK3: Sizleri gördüğüme çok sevindim. :21:

Nevrosky canım ben eski AdaEge yim .:) Ben bebeklerimin kaybından sonra yeniden hamile kaldım,sürekli hastanede yatmam gereken çok zor bir hamilelik yaşadım,yine kız-erkek ikizlerim oldu. Şu an 2 yaşındalar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nevrosky canım ben eski AdaEge yim .:) Ben bebeklerimin kaybından sonra yeniden hamile kaldım,sürekli hastanede yatmam gereken çok zor bir hamilelik yaşadım,yine kız-erkek ikizlerim oldu. Şu an 2 yaşındalar :)

sağlıkla büyüt inşş

eskileri görmek ne guzel evet narmık hatırladım seni maşallah kuzularına

Canım sana da çok sevindim.Allah bağışlasın...

Geçenlerde burada mı okudum nerede okudum tam hatırlamıyorum ama aklıma gelmişken yazayım.. Ben kendi adıma eski yaşadıklarımı paylaşıyorum,hamilelikte yaşadığım zorlukları da ...Belki birilerine faydası olur diye..Sonuçta çok araştırmak iyi ama yaşanılan tecrubeleri paylaşmak da çok faydalı....Ama daha geçenlerde hamile bir arkadaşa fazla kilo almışsın,dikkat et arkadaşım,hamilelikte fazla kilo zararlı,gebelik şekeri vs olur,preeklempsiye neden olur fazla kilo,hem senin hem de bebeğin için zararlı dedim diye...O biliyormuş herşeyi,zaten araştırıyormuş,benden daha fazla bilgisi varmış bu konuda,benim amacım moral bozmakmış vs. vs...Sanki ben hooop diye hamile kaldım..Böyle insanlarla karşılaşınca insan birşey paylaşmak da istemiyor zaman zaman ..:KK43: Belki diğer arkadaşlarla böyle insanlarla karşılaştıkları için kendilerini çekmiş olabilirler diye düşünüyorum.......

merhaba canlar:KK16:
ben 1 temmuzda doğum ettim bir oğlum oldu adını yusuf eymen koyduk...
sizleri hiç unutmadım ama zor bir hamilelik geçirdim çok farklı sıkıntılarım oldu bir tek topikten başka hiçbir yere uğramadım...
çok şükür rabbime hepsi geride kaldı 8 yılı doldurduktan sonra bizde muradımıza ulaştık doğumda sizler içinde çok dua ettim rabbim bütün isteyen arkadaşlara sorunsuz sağlıcakla nasip etsin inş...

Son düzenleme:
sizleri hiç unutmadım ama zor bir hamilelik geçirdim çok farklı sıkıntılarım oldu bir tek topikten başka hiçbir yere uğramadım...
çok şükür rabbime hepsi geride kaldı 8 yılı doldurduktan sonra bizde muradımıza ulaştık doğumda sizler içinde çok dua ettim rabbim bütün isteyen arkadaşlara sorunsuz sağlıcakla nasip etsin inş...

gözün aydın sağlıkla büyüt inşş bebeğiniii

Canım sana da çok sevindim.Allah bağışlasın...

Geçenlerde burada mı okudum nerede okudum tam hatırlamıyorum ama aklıma gelmişken yazayım.. Ben kendi adıma eski yaşadıklarımı paylaşıyorum,hamilelikte yaşadığım zorlukları da ...Belki birilerine faydası olur diye..Sonuçta çok araştırmak iyi ama yaşanılan tecrubeleri paylaşmak da çok faydalı....Ama daha geçenlerde hamile bir arkadaşa fazla kilo almışsın,dikkat et arkadaşım,hamilelikte fazla kilo zararlı,gebelik şekeri vs olur,preeklempsiye neden olur fazla kilo,hem senin hem de bebeğin için zararlı dedim diye...O biliyormuş herşeyi,zaten araştırıyormuş,benden daha fazla bilgisi varmış bu konuda,benim amacım moral bozmakmış vs. vs...Sanki ben hooop diye hamile kaldım..Böyle insanlarla karşılaşınca insan birşey paylaşmak da istemiyor zaman zaman ..:KK43: Belki diğer arkadaşlarla böyle insanlarla karşılaştıkları için kendilerini çekmiş olabilirler diye düşünüyorum.......

bilmem haklı olabilirsin ama bura deneyimlerimizi sıkıntılarımızı paylaşmak için var kimsenin moralini bozmak deil amacımız

maşallah:nazar::nazar::nazar: fadik sende muradına erdin cok şükür yusuf eymenle sana guzel sağlıklı bir ömür diliyorum gözünüz aydın canım cok şükür bu gunleri gösterdi rabbim darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza ama en başta yetercime rabbim en kısa zamanda kucağını doldursunn iyi kalpli arkadaşımızın

merhaba hanımlar..
ben de yeni katıldım aranıza..
bir süredir sizleri takipteyim..
ben de inşallah ekim ayında evliliğimin 2. yılını dolduracağım..
evliliğimizin 3. ayı bende hipofiz adenomu çıktı, ameliyat olacağım ayın tetkiklerini yaptırırken, mucizevi adenomum küçülmüş; hormonlarım ise normale dönmüştü..her gittiğim kadın doğum dr. anneliğe müsait oldugumu söylüyordu.. ama aylara denememize ragmen gemiyordu bebiş müjdesi.. her ay her ay kan veriyordum, acaba prolaktin mi yükseldi, adenom mu büyüdü korkusuyla.. taa ki eşim spermiogram testi yaptırana kadar..
eşimde azospermia çıktı.. ne yapacagız, nasıl bir yol izleyeeğiz bilemiyorum..
Rabbim hepimizin yar ve yardımısı olsun, sabrımızı arttırsın, dualarımızı kabul eylesin.

merhaba arkadaslar belkı benı hatırlarsınız..bugun boyle eskılerı gorunce yazayım dedım.ne guzelkı fadık dogum yapmıs. saglıkla buyut yusf eymenı.
ada egeyı hep merak etmıstım onun yazdıkarını gordum cok mutlu oldum ıkızlerıne allah uzun omurler versın.
tum arkadaslara selam...herkesı opuyorum.:KK19:
yeterım bır sen kaldın ınsallah sende en yakın zamnda o guzel duyuguyu yasarsınnnn..
faceden eklı arkadaslarıda takıp edıyorum...
bu arada balsuratımız vardı o nasıl
sabolı hepsını merak edıyorummm
umarım hrekesler ıyıdır

kızlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız?
kasımda evliliğimin 2. yılı dolacak
eşim de sayı ve morfoloji problemi var, çok şükür yine de.
ayrıca varikosel ameliyatı oldu geçen eylülde,
ardından ben aralıkta kendliğimen hamile kaldım, ancak doktorum hamile olmama ıhtımal dahi vermediği için, rahmimdeki polip temizlensin diye farlutal kullandırttı.. ardından ona ragmen adet olmayınca durum anlaşıldı, biz şok, doktor şok.. hatası büyük ama yine de ilaç bir şey yapmaz dedi.. fakat ben malesef 9. haftada kaybettim...

şimdi yeniden bir yola çıktık.. genart'ta aysun hoca ile tanıstık.. bir yol haritası çizilecek, kromozom testlerimiz temiz çok şükür, eşime dna analizi yapılacak, ben de görünürde bir problem yok, ancak tabi kürtajdan dolayı olmuş olabilir, henüz araştırılmadı...çıktık bakalım bir yola,, bu yolda tecrübelerinizi de ayrıca bekliyorum.. allahım yardımcımız olsun...

merhaba arkadaslar belkı benı hatırlarsınız..bugun boyle eskılerı gorunce yazayım dedım.ne guzelkı fadık dogum yapmıs. saglıkla buyut yusf eymenı.
ada egeyı hep merak etmıstım onun yazdıkarını gordum cok mutlu oldum ıkızlerıne allah uzun omurler versın.
yeterım bır sen kaldın ınsallah sende en yakın zamnda o guzel duyuguyu yasarsınnnn..
umarım hrekesler ıyıdır

Sağolasın canım.Ben de senin mesajını görünce çok mutlu oldum :)

umarım hrekesler ıyıdır

rapunzel beni hatırlamadın mı kıs kayseriliydim bendee sen nasılsın oğluşun nasıll

umarım hrekesler ıyıdır

vayyyyyyyyyyyyy kimler gelmişşşş ne güzel burada olmanızzzz :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
evet canım ben hala buradayım ve hala bebeğim yokkkkk :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bende hala burdayımm ben ve yeter en eskileriyiz bu topiğin adaege ve rapuzelı tekrar burada görmek ne guzel fadikcim oğlunu almışsın kollarına rabbım analı babalı buyutsun benımde transferden sonra 8.gunum bugun korku ve karışık duygular yaşıyorum rabbım ne nasip ettiyse o olsun

hemserım nasıl unuturum senı. oglum ıyı teyzesı sımdı hasta bıraz..cocuk hastalıgı kızıl dıye bır hastalık var ona yakalandı...onla ugrasıyorum
.senelk ıızndede olunca pc basında gecırıyorum boyle vaktımı..senın kızın nasıl buyumustur fıstıogım aramızda cok yokdu zaten...o zamnlar kayserı bulusması yapıyorduk sende gelcektın bır turlu kısmet olmadı. :))
ask melegımmm evet burdayımmm :)sen nasılsın..
YETERIMMMMM canım ınsallah en yakın zamnda olursun...bu guzel duyguyu sende yasarsınnn...

hemserım nasıl unuturum senı. oglum ıyı teyzesı sımdı hasta bıraz..cocuk hastalıgı kızıl dıye bır hastalık var ona yakalandı...onla ugrasıyorum
.senelk ıızndede olunca pc basında gecırıyorum boyle vaktımı..senın kızın nasıl buyumustur fıstıogım aramızda cok yokdu zaten...o zamnlar kayserı bulusması yapıyorduk sende gelcektın bır turlu kısmet olmadı. :))
ask melegımmm evet burdayımmm :)sen nasılsın..
YETERIMMMMM canım ınsallah en yakın zamnda olursun...bu guzel duyguyu sende yasarsınnn...

AMİNNN İNŞŞŞŞ canım benim sizleri anne olmuş olarak görmek umutlNDIRIYOR BENİ AMA MALESEF HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA UZAKLAŞIYORUM SANKİ ANNE OLMAKTAN

bende hala burdayımm ben ve yeter en eskileriyiz bu topiğin adaege ve rapuzelı tekrar burada görmek ne guzel fadikcim oğlunu almışsın kollarına rabbım analı babalı buyutsun benımde transferden sonra 8.gunum bugun korku ve karışık duygular yaşıyorum rabbım ne nasip ettiyse o olsun

KIZ AŞK MELEĞİ SENİ SAYMADIM ÇÜNKİİİİİ SENİ HAMİŞ OLARAK GÖRÜYORUMMM ( allahın izinile inşşşşşşşş güzel haberler alacağiz)CANIM YAAAAA İNŞŞŞŞŞŞŞBEND EGÜZEL HABERLER BEKL,YORUM SENDEN

maşallah eskiler gelmiş topik canlanmış

fadigim ne mutlu sana ogluşunla eşinle uzun nice senelere ne sıkıntılar çekmiştin hala aklımda inan

aşk melegim son günlere gelinmiş maşallah

yeterim slm olsun sanada canım ,,,

ben temizlik badana ve buralardayım malum ramazan işler yogun oluyor şükür

X