Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm has. geldim kan ultras. verdim fsh 9.45 olmuş şükürler olsun ultras. iki minik kist ama önemsiz küçük dedi bakalım yarın eşimin sperm testini yeniliyecegiz ve öglen sonu kurul kararı yani yarın belli olacak ya hemen başlatırlar yada mayıs a kalacak dr ben yetişmek istiyorum deyince işlemi hızlandırdı bakalım hayırlısı

canım tedavın başlamış hadı dualarımız senınle rabbım emeklerini boşa çıkarmasın öpüyorum seni

canım ya bende seni merak etmiştim öğleden sonra arayacaktım ama benimde has işim vardı arayamadım
neyse her şey yolundaymışş inşşş hep böyle devam etsinnnn

has.geldim kızlar folik asitle yasmin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyacagım

anlamadım valla ne kısa ne uzun protokol dediler rezer az oldugu için farklı bir uygulama yapacagız dediler

has.geldim kızlar folik asitle yasmin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyacagım

anlamadım valla ne kısa ne uzun protokol dediler rezer az oldugu için farklı bir uygulama yapacagız dediler

canım hayırılı olsun inşşş bu sefer olacakkkk

Günaydın kızlar ..
Giz'im az kaldı , başlıyorsun tedaviye ..
Sabırla ve dualarla takip ediyorum seni ..

Aşk meleğide mi başlıyormuş tüp bebeğe..
İnşallah tez zamanda hamile haberlerinizi alırız ..

Darısı Yeter'imeeee olsun inşallah ..

günaydınlar iyi dilekleriniz için saolu kızlar

bilgem seninde az kaldı doguma hadi maşallahhhh
evet aşk melegide mayıs adetiyle başlıyormuş bilmiyorum ama bu sefere yavaş yavaş ilerliyorum inş. olacak

HAYIRLI CUMALAR
Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

sağol canım sizlerin dualrı benim içimi titretiyor [sıze=3][/sıze]

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

merhaba kızlar evet benimde içim kıpır kıpır buay adetiimi bekliyorum doktor adetin 2, yada 3, günü merkeze gel başlayalım dedi çok heycanlıyım ama busefer çok ağır ve temkinli ilerliyorum sanki busefer daha bi umutluyum inşallah umutlarımız yıkılmaz tüm genetik tahlillerimizi yaptırdık herhangi bi anormallik yok çok şükür sadece bende pıhtılaşma eğilimi varmış onuda hamile kaldıktan sonra ilaçlarla dengelicekmişiz şeker ilacına ve vitaminlere folik asite devam ediyorum ve adetim gelmesini dört gözle bekliyorum ayrıca kendim dışımda kardeşimden de bi haber teyze oluyorum kızlar kardeşimm gecen yıl kasım ayında evlenmişti rabbim ona aratmadı hayırlısıyla göbişi doldu bebişimiz olcak 9 haftalık oldu maşallah ama düşük riski var yatıyor bol bol ve bizim gibilere hep dua ediyoru hayırlısı olsun hakkımızda
sidelya da başlıcaktı tedaviye ne durumda acaba
gizim aynı başlıcaz tedaviye bakalım.

Slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimi uyuttum bir bakayım size dedim vaktim olmuyor girmeye ama hep dualarimdasiniz
Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah
Ask meleği tedavin hayırlı olsun canım inşallah hamışim diye de yazarsın bize
Kardeşine gecmis olsun allahım saglikla vaktinde kucağına aldırsın inşallah
Gizcim tedavin hayırlı olsun Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Benim cadılar büyüdü teyzeleri 20 aylık olduk konuşmaya başladılar evimizin neşeleri
Rabbim inşallah sizin evlerinizede nese getirsin en kısa zamanda
Cadilarimla öpüyoruz hepinizi
Yetercim senden de tedavi haberi bekliyoruz inşallah

canım hayılı olsun ahyılısı olsun inşşşşş seni teyze yapan rabbim annede yapsınn

canım hoş geldinnn inşş kızlardan güel haberler gelecek
bende tedavi olmak isitiyorum ama

HAYIRLI CUMALAR
Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Ey Rabbim... Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Ya Rabbi ! Cuman Hürmetine Kardeşlerimizin Dertlerine Derman , Hastalıklarına Şifa, Borçlu Olanlara da Edalar Nasip Eyle.... Hayatın Şereflisini, Rızkın Bereketlisini, Vücudun Sıhhatlisini, Ahlakın Faziletlisini, Evladın Edeplisini, Nasip Eyle Ya Rabbim.... Bizlere verdiklerin için şükürler olsun Allahımmmmmmmm...
Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim Dualarımızı kabul etsin.. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah ... AMİNNNNNNNNN ♥ ♥ ♥

selam kızlar...
uzun zamandır girmiyordum arada okuyup çıkıyordum...
tüp bebeğe 2 sene aradan sonra yeniden başladık Rabbimin izniyle...
bugün 3. günüm tedavide 3. iğnemi oldum...
bakalım mevlam neyler...
hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşaAllah....

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…