Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar ben eskilerden nermin ,topicde tanıdığım bir yeter kalmış gibi...bizde tüpe karar verdik .yazın başlayacaz inş.şimdiden heyecan bastı.tüp merkezi araştırmasına koyuldum..erkek infertilitesi üzerine tavsiye edeceğiniz merkezler var mı.özellikle IMSI yönteminin gelişmiş olduğu bi merkez.tüp yaptıranlar veya yaptıracak olan arkadaşlar cvp verirseniz çook mutlu olurum.allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben eskilerden nermin ,topicde tanıdığım bir yeter kalmış gibi...bizde tüpe karar verdik .yazın başlayacaz inş.şimdiden heyecan bastı.tüp merkezi araştırmasına koyuldum..erkek infertilitesi üzerine tavsiye edeceğiniz merkezler var mı.özellikle IMSI yönteminin gelişmiş olduğu bi merkez.tüp yaptıranlar veya yaptıracak olan arkadaşlar cvp verirseniz çook mutlu olurum.allahım hepimizin yardımcısı olsun.

KARARINIZ HAKINIZDA HAYIRLI OLSUN CANIMMM:KK49::KK49: inşşşş bu karara size bebebğinizi getirsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kız nerminnnn eskilere götürdün beniii:KK31::KK31::KK31::KK31:

evet nurcan şafak sayıyorummmm canım

yeter sen takip etmiyecekde kim takip edecek canım benim ya

nermin benim ki genelde kadın sorunu eşimin sadece hareket ikimizdede var yani

kaan hoca
ve gürgan klinik araştır bence

bilgemle konuştum bebişi büyümüş biraz kanaması olmuş cadı yormuş kendini ama şimdilik iyiymiş

harebaby üye olmuştum 3 kutu göndermişler bilgeme gel al dedim ama herhal müsait degildi

hayırlısı birde bakmışsınız ben kalmışım kullanıyorum
valla ya mama3 paket 3 paket beb bisküvi 3 paket meyve püresi 3 paket de devam sütü beleş tatlı oluyormuş:KK52::KK52:

kaan hoca

bilgemle konuştum bebişi büyümüş biraz kanaması olmuş cadı yormuş kendini ama şimdilik iyiymiş

harebaby üye olmuştum 3 kutu göndermişler bilgeme gel al dedim ama herhal müsait degildi

valla ya mama3 paket 3 paket beb bisküvi 3 paket meyve püresi 3 paket de devam sütü beleş tatlı oluyormuş:KK52::KK52:

ben takip ederim bulamasam ararım ne olcak :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:kuzum inşşşşş her şey gönlünden geçen gibi olsunnnnnn :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:tabi benim gönlümdende (senin için)geçen gibi olsun VEEEEEEEEEEEEE İŞTE BENİM GÖNLÜMDEKİ GİZZZZZZZZZZZZZZZ $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.jpg $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.jpg $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.jpg $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.jpg $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.jpg

Merhaba kizlar.
Nasilsiniz? Ben ve oglum iyiyiz cok sukur.
Giz'im yazmis ama bende yazayim.
Gecen ay sancim oldu acile gittik ama bebekte de bende de bisey yoktu cok sukur.
Kanamam olmadi :)
Yorgunluktan galiba artik daha cok dikkat ediyorum.
Cok onemli birsey olmazsa cikmiyorum disari.

Nurcan sagolasin buyuyor kuzum.
Senin prenseste yasina girecek az kalmis.
Masallah.

Giz'im tedavini heyecanla takip edecegim.
Insallah bu sefer olucak.

Merhaba kizlar.
Gecen ay sancim oldu acile gittik ama bebekte de bende de bisey yoktu cok sukur.

Masallah.

inşşşş hep böyle devam eder sorunsuz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba kizlar.

Masallah.

inşşşş hep böyle devam eder sorunsuz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

hayırlı cumalar canlar:KK16:
herkes iyidir inş...
ben evime çıkmadım hala şimdide annemde kalıyorum...

bilgemcim aman dikkat et kendine...

gizim tedaviye başlıyack galiba hadi hayırlısı canım rabbim yüzünüzü güldürsün....

bende eşimin infertelitesinden müzdaribim 4 senelik evlliyim 1 defa tüp yaptık şimi eşime çakşır yapıyorum kahvaltısından sonra 1 çay kaşığı bal ve çakşır akşam yatmadan önce kahve fincanı çayını içiriyorum aynı zamandada zeytinyağlı incir yedirip yemeklerede yağından koyim diyorum 2 side hareketlilik veriyomuş ve artırıyomuş kendimede soğan kürü olurmu acaba bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba kizlar.

Masallah.

dikkat et cnm sağ salim kucağına al 2.5 ay sonra 1 yaşındayız cnm rabbim sizlerede göstersin o günleri

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEBU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

kızlar hani bizim topikte bir arkadaş vardı önce niki elfida idi sonrada denizanası diye değiştrmişti tüp bebekle anne olmuştu işte şimdiiii hiç beklemediği bir anda ikinci bebiş süpriz yapmışşş doğal yoldan hamile

KARARINIZ HAKINIZDA HAYIRLI OLSUN CANIMMM:KK49::KK49: inşşşş bu karara size bebebğinizi getirsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kız nerminnnn eskilere götürdün beniii:KK31::KK31::KK31::KK31:

kaan hoca

çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun.bu isimleri araştıram bakalım ..allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

kızlar hani bizim topikte bir arkadaş vardı önce niki elfida idi sonrada denizanası diye değiştrmişti tüp bebekle anne olmuştu işte şimdiiii hiç beklemediği bir anda ikinci bebiş süpriz yapmışşş doğal yoldan hamile

yeter ne diyoesun kız sen hatırlma olurmuyum eşi polis olan facebook adresini vermeyen allahın takdiri nerde şimdi nasıl buldun ya

yeter ne diyoesun kız sen hatırlma olurmuyum eşi polis olan facebook adresini vermeyen allahın takdiri nerde şimdi nasıl buldun ya

canım biz başka bit topikte yazışıyorduk (yan fırsat buldukça kendinden haberler yazıyordu)bu gün ikinci bebişin geleceğini yazmış

X