Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arastırıldı esımden dolayı kalamamısım
ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

Problem esımde oldugu halde tedavıyı bana baslattılar urolog esıme vıtamın yazdı yolladı amelıyatlık bı durumda yok dedı galba tıp erkek kısırlıgına bı care bulamadı henuz

canım malesef bir çok merkezde durum bu (tabi bu erkekğin durumuylada alakalı)tüm tedavi kadın üzerinden başlatıyor aslında doğru olan bu değil öncelikle erkekğin sorunu üzerine gidilip durum ne kadar iyileştirilebiyrsa iyleştidikten sonra bebeik için tedvai başaltımaldır bence sen üroloğu değiştir

urolog elle muayene yaptı sperm testı bıde dopller fılım ıstedı bızden varıkosel yok dedı amelıyata da gerek yok dedı proxeed vıtamın ılacının yazdı kecıboynuzu onerdı asılama

yaptırırsınız dedı esınde varıkosel olmayanlara baska neler yaptırıyor acaba urologları dedıgın gıbı ıkıncı bı doktorla gorusmek lazım benım kadın dogumcuda klomene baslattı bu

ay olmazssa dıger ay asılama dedı kabak yıne bana patladı erkekler bı sperm ornegı verıp gıdıyor olan bıze oluyor her turlu

urolog elle muayene yaptı sperm testı bıde dopller fılım ıstedı bızden varıkosel yok dedı amelıyata da gerek yok dedı proxeed vıtamın ılacının yazdı kecıboynuzu onerdı asılama

yaptırırsınız dedı esınde varıkosel olmayanlara baska neler yaptırıyor acaba urologları dedıgın gıbı ıkıncı bı doktorla gorusmek lazım benım kadın dogumcuda klomene baslattı bu

ay olmazssa dıger ay asılama dedı kabak yıne bana patladı erkekler bı sperm ornegı verıp gıdıyor olan bıze oluyor her turlu

canım aşılama dediğine göre sayısı fena değil eşiyinnn 2 ay klomenle yumruta takibi yapılması normal ama bence siz başka bir üroloğla görüşün nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer varsa ünverst araştıma has gidinnn spermiyoğramda ve dpllerden sonra bir fikir shibi olacaksınızdır
biz erkek infertilitesiyizi sayı hareket ve morfoloji sorunu var

canım aşılama dediğine göre sayısı fena değil eşiyinnn 2 ay klomenle yumruta takibi yapılması normal ama bence siz başka bir üroloğla görüşün nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer varsa ünverst araştıma has gidinnn spermiyoğramda ve dpllerden sonra bir fikir shibi olacaksınızdır
biz erkek infer tilitesiyizi sayı hareket ve morfoloji sorunu var

bız ozel hastaneye gıttık yanlıs mı yaptık acaba unv hastanesıde var burda sızın tedavı nasıl suruyor sıze neler yapıldı yada yapılacak

bız ozel hastaneye gıttık yanlıs mı yaptık acaba unv hastanesıde var burda sızın tedavı nasıl suruyor sıze neler yapıldı yada yapılacak

canım ünvst has varsa bir kez de oraya gidinn biz şimdilik tedvaiye ara verdikkk çok yorulduk yıprandık hiç bir şey yapmıyoruz şimdilik

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyoo :KK14::KK14: acaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26::KK14::KK14:

selamun aleyküm kızlar,,biz bu ay tedavye başladık ancak ben kocaeli ünversitesine rapor almak için başvurdum şimdi orada bütün araştırmalar yapılıyor,eşimde azosperm yani çok az sayııda sperm ve hareketlilik hiç yok,bu şartlarda bende umut tüp benbek merkezinde yaptıracaktım rapor alıp,ama şimd kararsız kaldım koc.ünv de devam etsemmi diye bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi

kızlar bende tedavime başladım pazartesi ilk iğnemi vuruldum gonal f İle başladık busefer yarın kontrolum var bakalım herşey yolundamı.busfer çok heycanlıyım çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider.

ben umut tüp bebekte tedavi görüyorum canım sanada orayı tavsiye ederim benim eşimde de çokaz sperm var inşallah herşey yolunda olur

aşkmeleği
hayırlı uğurlu olsun canımmm çok sevindimmmm
aysimaaa rabbim yüzümüzü güldürsün inşş

Ben 9 yıllık evliyim.eşimin azospermli olduğunu evliliğimizin 4.yılında öğrenmiş bulunduk,ama hiçbirşey yapmadık tedavi mikrotese filan birdaha doktora dahi gitmedi eşim .ama şimdi emre beyle yola çıkıcaz inşallah ilk görüşmemizi yaptık tahliller istedi fsh testesteron ve genetik tahliller .fsh(64) total testesteron (6.85) genetikler daha çıkmadı eşimin testisleri normalden küçük doktor genetikten şühelendi sanırım .rabbim neyse hayırlısı onu versin ne diyelim .yanlız benim merak ettiğim bilen varsa lütfen cevap yazsın fsh si bu kadar yüksek olup testislerde üstüne küçükken sperm çıkışı olan oldumu acaba

Ben 9 yıllık evliyim.eşimin azospermli olduğunu evliliğimizin 4.yılında öğrenmiş bulunduk,ama hiçbirşey yapmadık tedavi mikrotese filan birdaha doktora dahi gitmedi eşim .ama şimdi emre beyle yola çıkıcaz inşallah ilk görüşmemizi yaptık tahliller istedi fsh testesteron ve genetik tahliller .fsh(64) total testesteron (6.85) genetikler daha çıkmadı eşimin testisleri normalden küçük doktor genetikten şühelendi sanırım .rabbim neyse hayırlısı onu versin ne diyelim .yanlız benim merak ettiğim bilen varsa lütfen cevap yazsın fsh si bu kadar yüksek olup testislerde üstüne küçükken sperm çıkışı olan oldumu acaba

hoş geldin aramıza

hoş geldin aramıza

selamun aleyküm kızlar,,biz bu ay tedavye başladık ancak ben kocaeli ünversitesine rapor almak için başvurdum şimdi orada bütün araştırmalar yapılıyor,eşimde azosperm yani çok az sayııda sperm ve hareketlilik hiç yok,bu şartlarda bende umut tüp benbek merkezinde yaptıracaktım rapor alıp,ama şimd kararsız kaldım koc.ünv de devam etsemmi diye bilgisi tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi

bende kocaelindeyim canım,benim eşmde azosperm ama biz rapor almadık,benim tedavi olacağım hastanede zaten rapor geçerli değilmiş.Allah yardımcımız olsun.

bende kocaelindeyim canım,benim eşmde azosperm ama biz rapor almadık,benim tedavi olacağım hastanede zaten rapor geçerli değilmiş.allah yardımcımız olsun.

merhaba selin,siz nerede tedavi oluyorsunuz, azosperm zor bir durum olduğundan bu konuda başarılı bir yerse tavsiye edebilirmisin?

merhaba selin,siz nerede tedavi oluyorsunuz, azosperm zor bir durum olduğundan bu konuda başarılı bir yerse tavsiye edebilirmisin?

Anadolu hastanesindeyiz,2 tane var biri İstanbulda biri Gebzede,bir tane çok iyi prof. tavsiye ettiler,belli günlerde Gebzede oluyor,aynı zamanda üroloğuda çok iyi.yani tam referans verdiler,ben 1 ay önce gidecektim bu hocaya ama Amerikadaymış,onu bekledim.ilgili ve alakalılar,yeni başlıyoruz tabi sonucu nasıl olur bilmem ama benim içime sindi,çünkü bu azosperm olayında çok adını duydum hocanın hatta hastane sitesinden öxgeçmişini okuyabilirsin,Allah hayırlısını versin hepimiz için inşallah.Yalnız hastanede ssk geçerli değil,rapor geçerli değil,bütün süreçler paralı

slm cnm bende kocaeli üniverstesinde tedavi görüyorum sana tavsiye edebilirmiyim bilemiyorum açıkcası ama ben oraya gidiyorum bilgin olsun...senin bu hastane hakkkındaki duyumların nasıl bende merak ettim bak şimdi?

slm cnm bende kocaeli üniverstesinde tedavi görüyorum sana tavsiye edebilirmiyim bilemiyorum açıkcası ama ben oraya gidiyorum bilgin olsun...senin bu hastane hakkkındaki duyumların nasıl bende merak ettim bak şimdi?

CANSUNİDA,bende yeni başladım ama hastalar hepneden özele gidiyorsun buradaa yaptır diyorlar, çok iyiolduğunu doktorların ekibin de iyiolduğunu söylüyolar.
sen hangi aşamadasın?

X