Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım bende baktırmadımmmm bu aralarda baktırabileceğimi hiç sanmıyorum dün eşim rahatsızladın öksürük kusma vs gün boyu acildeydik 10 tane dr muyaene etti akşam olmuştu eve geldiğimizde kendime bakazacak zamnım yokki :KK50::KK50::KK50::KK50:

canım çok geçmiş olsun peki şimdi nasl

merak ettiö eşin ne iş yapıyor uzun süredir çalışmıyor da

canım çok geçmiş olsun peki şimdi nasl

merak ettiö eşin ne iş yapıyor uzun süredir çalışmıyor da

canım benim eşim nakliye şirketinde çalışıyordu ama 1 yıldır çalışmıyorrr
düne oaranla bu gün daha iyi çok şükür

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla uğraşıyorum günlerin nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Eski arkadaslar gelmiş ne güzel sizleri burda görmek
Aymes casper Ozlem hepinizin cadılarını öpüyorum maşallah kocaman olmuşlar
Fadikcim maşallah canım sana da oglusuna da bizim cadilarin arasina birde erkek olsun allahım saglikla zamanında kucağına almayı nasip etsin

Yetercim Rabbim eşine şifa versin gecmis olsun

canım sağol allah razı olsunnnnnnn szilerin bizi unutmamamsı ne kadar güzel(unutmayacağınız biliyorum )ama burada siz görmek bizleride dualrınıza katığınızı görmek çok iyi geliyor

canım sağol allah razı olsunnnnnnn szilerin bizi unutmamamsı ne kadar güzel(unutmayacağınız biliyorum )ama burada siz görmek bizleride dualrınıza katığınızı görmek çok iyi geliyor

Ne demek canım hiç unuturmuyuz biz hem acılarımızı hem sevinçlerimizi paylaştık burda
Çok güzel günlerimiz oldu burda birbirimizi görmeden kardes gibi olduk herseyimizi paylaştık
Rabbim inşallah bir an önce sizlerinde yüzünü güldürür
Ben yazmasamda hep okuyorum vakit buldukça kopamiyorum burdan burası benim ilk mesajımı yazdığım topik istesemde bırakamam buralari

Ne demek canım hiç unuturmuyuz biz hem acılarımızı hem sevinçlerimizi paylaştık burda
Çok güzel günlerimiz oldu burda birbirimizi görmeden kardes gibi olduk herseyimizi paylaştık
Rabbim inşallah bir an önce sizlerinde yüzünü güldürür
Ben yazmasamda hep okuyorum vakit buldukça kopamiyorum burdan burası benim ilk mesajımı yazdığım topik istesemde bırakamam buralari
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

FAdiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk ....

TEBRİK EDERİM YA HAMİLE MİSİN SEN... yeni okudum ve coooook sevindim inan... hayırlı olsun arkadşaım....

inan cok sevindim... yeniden buralara takıldııgnı bile görmemiştim hiç...

darısı YETER ciğimin başına.. dualarımdasın inan Yeterim ....

TEBRİK EDERİM YA HAMİLE MİSİN SEN... yeni okudum ve coooook sevindim inan... hayırlı olsun arkadşaım....

sağol denizimin annasııı :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın slm seni görmek ne güzel ne yapıyorsun canım nasılsn

sağol canım :KK16:

oooo 15 ay maşallah kocaman olmuş...
rabbim sağlıklı sihatli nice ömürler versin canım...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara bu mutlulukları tattıtsın...amin....

Oldu valla canım dediğin gibi rabbim sağlıklı ömür versin yeterki. Seninkininde böyle büyüdüğü günlerden bahsedicez inşallah. Diğer tüm arkadaşlarımada nasip etsin rabbim

Slm kızlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarimla uğraşıyorum günlerin nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Eski arkadaslar gelmiş ne güzel sizleri burda görmek
Aymes casper Ozlem hepinizin cadılarını öpüyorum maşallah kocaman olmuşlar
Fadikcim maşallah canım sana da oglusuna da bizim cadilarin arasina birde erkek olsun allahım saglikla zamanında kucağına almayı nasip etsin

selam meryemcim iyi olduğunuzu bilmek çok güzel 3 cadıyla uğraşmak çok zordur tahmin edebiliyorum bende senn cadıları öpüyorum kendine iyi bak tatlım

Merhaba kızlar ...
Herkes iyidir inşallah ..
Giz'im seni merak ettim ne zaman başlıyorsun tedaviye ?

Merhaba kızlar ...
Herkes iyidir inşallah ..
Giz'im seni merak ettim ne zaman başlıyorsun tedaviye ?

günaydın canım nisan adetinde tahmini 20 nisan gibi inş. sil bştan olmaz bırakmıştım tedaviyi biliyrsun eşimle sorun olunca tamda rapor çıkmıştı baklım inş. mayısa kalmaz hayırlısı

iyi diyelim iyi olalım canım...
biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ama hayırlısı sağlıcakla gelsin de bebişim....

sağol canım iyiyim...
canım maşaallah şuan 24 haftalığız doğum tarihimiz 24 haziran ama bebişim o kadar dayanırmı bilmem...

..

Fadiğiiiiiiiiiiiiiiiimmm canım çook tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam sana,
Rabbim sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasip etsin, bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
sıkıntılı geçiyo demişsin, bebişten önce bol bol yat doğunca yatamıcaksın nasılsa :)
bende ilk hamileliğimde sonuna kadar yattım, bebeler rahat durmadı,
bana 9 temmuz demişti dr. sen tut 7 haziranda çık gel :)
36.haftaya kadar bekleyebildi sabırsızlar, şimdi 22 aylık oldular bile
arkasından bi sabırsız kızımda çıktı geldi oda 7 aylık,
zaman çok çabuk geçiyo sabret hayırlısıyla sende rahatlarsın inşallah,
çidoyada çok sevindim hayırlı doğumlar diliyorum ikinizede,
çok öpüyorum canım dikkat et kendine

tedaviye başlayan, bekleyen, ve bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlarım dualarım herzaman sizinle
Allah yardımcınız olsun ve en kısa sürede minik bebişlerinizi göbişlerinize kondursun inşallah...:KK49: :KK16: :KK34:

selam arkadaşlar nasılsınız?gizim seni facede göremiyorum artıık..melisada hasta kaç gündür yediğim içtiğim burnumdan geliyor resmen,o hasta biz ondan daha beter oluyoruz.içim sıkılıyor,annemim kıymetini daha iyi anlıyorum o kadar çocukla nasıl yaptılar.ilk başta ishal,ateş kusma,serum takıldı iyiydi biraz bu defa burnu akıyor nefes alamıyor huzursuz oluyor.rabbim şifa versin bir an önce kızıma.

Fadiğiiiiiiiiiiiiiiiimmm canım çook tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam sana,
Rabbim sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasip etsin, bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
sıkıntılı geçiyo demişsin, bebişten önce bol bol yat doğunca yatamıcaksın nasılsa :)
bende ilk hamileliğimde sonuna kadar yattım, bebeler rahat durmadı,
bana 9 temmuz demişti dr. sen tut 7 haziranda çık gel :)
36.haftaya kadar bekleyebildi sabırsızlar, şimdi 22 aylık oldular bile
arkasından bi sabırsız kızımda çıktı geldi oda 7 aylık,
zaman çok çabuk geçiyo sabret hayırlısıyla sende rahatlarsın inşallah,
çidoyada çok sevindim hayırlı doğumlar diliyorum ikinizede,
çok öpüyorum canım dikkat et kendine

tedaviye başlayan, bekleyen, ve bu yolda çaba sarfeden tüm arkadaşlarım dualarım herzaman sizinle
Allah yardımcınız olsun ve en kısa sürede minik bebişlerinizi göbişlerinize kondursun inşallah...:KK49: :KK16: :KK34:

rabbim kolaylık versin

selam arkadaşlar nasılsınız?gizim seni facede göremiyorum artıık..melisada hasta kaç gündür yediğim içtiğim burnumdan geliyor resmen,o hasta biz ondan daha beter oluyoruz.içim sıkılıyor,annemim kıymetini daha iyi anlıyorum o kadar çocukla nasıl yaptılar.ilk başta ishal,ateş kusma,serum takıldı iyiydi biraz bu defa burnu akıyor nefes alamıyor huzursuz oluyor.rabbim şifa versin bir an önce kızıma.

kuzum geçmiş olsun melisaya grip çok fena yaa

yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
[sıze=3][/sıze]

X