Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyimisiniz arkadaşlar ben iyiyim aynı değişen bişey yok Hamile olan arkadaşlarım varmış iyi haberlerinizi aldım allahım tamamamına erdirsin darısı bizlerin başına.Kızlar ben hepinizi merak ediyorum unutmadım sizleri fakat girmek içimden gelmiyo hepinize dua ediyorum hep aklımdasınız sizde bana dua edin belki allahımın mucizesi olurda size güzel haberler veririm allahım büyük....dualarımdasınız....beni unutmayın..

Merhaba kızlar güzel haberlerle geldim.eşimin sperm sayısı düşüktü ve morfolojisi yüzde 2ydi.doktor aşılamayla uğraşmayın direkt tüp bebek yaptırın dedi.biz de 5 ay deneyelim olmazsa yazın tüp bebek yaptırırız demiştik.ama daha 2. ayda hamile olduğumu öğrendim(bu arada bir seneden fazla uğraşıyorduk).lütfen umudunuzu kaybetmeyin. keçibonuzuna kesinlikle inanın yanında ace plus ve zinco-c hapı kullanablir eşiniz.biz sadece bunları yaptık.ben de soğan kürü yaptım.kür devam ederken adet oldum ve sonraki ay adet olmadım , hamile olduğumu öğrendim...

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Merhaba kızlar güzel haberlerle geldim.eşimin sperm sayısı düşüktü ve morfolojisi yüzde 2ydi.doktor aşılamayla uğraşmayın direkt tüp bebek yaptırın dedi.biz de 5 ay deneyelim olmazsa yazın tüp bebek yaptırırız demiştik.ama daha 2. ayda hamile olduğumu öğrendim(bu arada bir seneden fazla uğraşıyorduk).lütfen umudunuzu kaybetmeyin. keçibonuzuna kesinlikle inanın yanında ace plus ve zinco-c hapı kullanablir eşiniz.biz sadece bunları yaptık.ben de soğan kürü yaptım.kür devam ederken adet oldum ve sonraki ay adet olmadım , hamile olduğumu öğrendim...

hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde dğurmayı nasip etsin allah.darısı bizlerin başına :KK43:

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum bende sizler gibi bebek hasreti çekiyorum eşimde sayı ve hareket azlığı var ilk yaptırdığımız teste 4 milyon %50 hareketlilik vardı eşime doktor proxeed plus verdi ve bende keçiboynuzu kürünü yaptım düzenli bir şekilde bir ay kullandı bir ayın sonunda hareket %38 sayı 16 milyon olumuştu ilaça ve küre devam etmmize rağmen nisan 4 de aşılama yılıdı ve yıkanmış sperm sayısı 1 milyondu sonucu bekliyorum ama ama çok umutsuzum bu sayıyla hamile kalma ihtimalim nedir sizce.

dktorlar bize asla bebeğimizn olmyacağnı söylediler ama pes etmedm keçiboynuzunu denedim ilk ayında hamile kaldım şmdi kzm üçç aylık:KK70:

Çocuk Sahibi Olamayanların Yeni Umudu Gebelik Aşısı

Türkiye, Yunanistan ve Fransa'dan bilim adamlarının uyguladığı bilimsel bir yöntem çocuk sahibi olamayanlara umut oldu. tüp bebek tedavisinde 'gömülme' sorunu, gebelik aşısı yöntemi ile aşılacak.

Türkiye, Yunanistan ve Fransa'dan bilim adamlarının uyguladığı bilimsel bir yöntem çocuk sahibi olamayanlara umut oldu. tüp bebek tedavisinde 'gömülme' sorunu, gebelik aşısı yöntemi ile aşılacak.

Yunanistan Girit Üniversitesi Üreme Tıbbi Başkanı Prof. Dr. Antonis Magkrigiannakis, Paris ATD Genetik Araştırma Geliştirme Laboratuvarından Prof. Dr. Moncef Benkhalifa ve Prof. Dr. Timur Gürgan'ın beraber düzenlediği basın toplantısında gebelik aşısı olarak adlandırılan, çocuğu olamayanlar için yeni bir umut olacak bilimsel çalışma tanıtıldı. Prof. Dr. Gürgan, tedavide amacın kadının kendi özel kan hücrelerinin kullanılması ile rahim içinde embriyonun gömülmesini sağlayacak maddelerin elde edilmesi

olduğunu söyleyerek, tedavinin yapılabilmesi için gerekli olan işlemler hakkında bilgi verdi. Gürgan, "Her şeyi iyi görünen çiftler de bazen çocuk sahibi olamıyor. Bilimsel olarak eksikliği nasıl giderebiliriz diye düşündük. Önce gebelik oluşmaması ile ilgili olarak rahim iç zarında problem olduğu tespit edilmelidir" diye konuştu.

tüp bebek tedavisi gören kadınların yüzde 30'unda embriyonun rahim içine gömülme problemi bulunduğunu, bunun tedavinin başarısını etkileyen en önemli unsurlardan biri olduğunu söyleyen Gürgan, gebelik aşışı olarak da adlandırılan tedavi ile daha önce tüp bebek tedavisinde 2-3 uygulamaya rağmen gebelik oluşmayan, rahim içi kalınlığı artmayan ve rahim içinde gömülme problemi olduğu testlerde saptanan hastaların yüzde 43'ünde başarı elde edildiğini vurguladı. Gürgan, gebelik aşısının yan etkisi olmadığını

ifade ederek, laboratuvarda elde edilen, gebelik aşısı olarak da adlandırılan sıvının, embriyoların yerleştirileceği günden bir gün önce veya aynı gün rahim içine verildiğini, bu işlemin, rahim içini, transfer edilecek embriyonun gömülmesine uygun hale getirdiğini anlattı. Gürgan, bu yöntemde daha sağlıklı gebelik oluşacağı için düşüklerin de önlenebildiğini açıkladı.

Tedavi yönteminin Türkiye'de de denendiğini ve yapılan denemelerde başarılı sonuçlar alındığını dile getiren Gürgan, gebelik aşısı öncesinde yüzde 8-10 olan tedavide başarı şansının, yüzde 40'ın üstüne çıkarılabildiğini vurguladı.

Bu arada gebelik aşısı yöntemiyle ikiz çocuk sahibi olan Sakine-Ergün Dere çifti 6 yıldır bebek sahibi olmak istediklerini söyleyerek, bu yöntemi herkese tavsiye ettiklerini belirtti. Sakine Dere, "Başka yerde 3 defa tüp bebek uygulaması yapıldı. Tavsiye üzerine buraya geldim. Burada tetkiklerim oldu. Yumurta toplama esnasında rahim duvarı tırtıklaması oldu kanlanma olsun diye. Transfer zamanı aşıyla birlikte atıldı embriyolar. Normal hayatıma devam ettim. 12 gün sonra pozitif olarak sonuç aldım. Şu an

47 günlük 2 tane Efe ve Ege isminde 2 oğlum var" dedi.
Çocuk Sahibi Olamayanların Yeni Umudu Gebelik Aşısı başlıklı ve Türkiye, Yunanistan ve Fransa'dan bilim adamlarının uyguladığı bilimsel bir yöntem çocuk sahibi olamayanlara umut oldu. tüp bebek tedavisinde 'gömülme' sorunu, gebelik aşısı yöntemi ile aşılacak. özetli haberi okudunuz.

günaydınlar

yeterim nasılsın görüşmüyoruz ya
ben nisn adetini bekliyorum nasipse başlıyacagım bu ay tüp e

sen neler yapıyorsun

günaydınlar

yeterim nasılsın görüşmüyoruz ya
ben nisn adetini bekliyorum nasipse başlıyacagım bu ay tüp e

sen neler yapıyorsun

sağol canım evet görüşemiyoruz kimse yok kk de topiğimiz boş arada bakıyorum ama kimseler olmayınca
canım inşşşşşş bu sefer bebişinle buluşursunnnnn göbüşene konar seni anne yapar

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

canlar nasılsınız çok özledim sizleri görmeyeli topik değişmiş baya ben kızdan fırsat bulup pek uğrayamıyorum çok öpüyorum sizleri:KK19:

slm kızlar nurcanım yabanım gelmiş eskilerden ne güzel

benim denemeye az kaldı kızlar 4veya 5 gün işte adeti bekliyorum inş. dr mayıs ayına ataz hayırlısı hepinizi öpüyorum

benim denemeye az kaldı kızlar 4veya 5 gün işte adeti bekliyorum inş. dr mayıs ayına ataz hayırlısı hepinizi öpüyorum

gizimmm seni buradan olmasada diğer topikten takip ediyorummm İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU SEFERRRR SENDE ANNE OLACAKSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ:KK49::KK49::KK49:

şafak sayıyosun gizim allah yolunuzu açık etsin inşallahhhh o zaman bu zamandır

X