Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnnnn canım inşşşşşşşşş

yeteeer seni gördüğüme sevindim canım nasılsın
uzun zaman gelmedim bu topiğe beklemekten bıkmıştım artık
c.tesi günü aşılama yaptırdım ilk aşılamam
şimdi ayın 17 sini bekliyorum inş. bu sefer olur

aşılaman hayırlı olsun ınsallah tutar benımde ılk asılamamda tuttu suan 11 marta 1 yasına gırecek kızım ınsallah kendını yormamaya calıs doktor progestan verdı ıse muhakkak kulan tekrar hayırlı olsun çidoda hamıleymıs cok sevındım darısı dıger arkasaların basına ınsallah fadık sen nasılsın doguma ne kadar kaldı . yetercım sen sen nasılsın ben cok yazamıyorum fakat muhakkak gunluk okuyorum bır zamnlar yazmadan duramazdım cok sukur sımdı kızımla ugrasmaktan hıc bırsey yapamıyorum ınsallah herkes bu duyguyu tatsın .

canım hayırlı olsunnnnnn bebişli olsun inşşşşş bütün bu sıkıtntılı günler geride kalır inşşşşş bebişin göbüşüne konar

çok şükür canımmmm iyiyiz inşş bir gün bizde bebişlerden vakit bulamayız yazmaya

ayyy nasıl mutlu ettin beni
inş.benimde yüzüm güler
evet progestan 200 verdi vajinal yoldan kullanmamı söyledi
c.tesi başlayacağım beklemek çok zor ya keşke hemen öğrenebilsekte bu stres olmasa
hoş olsunda bu tatlı bekleyişler olarak hatırlanır

yetercim aymes hamileydi dimi doğum yaptımı
dediğim gibi çoktandır takip edemiyorum
fadik nasıl umarım iyidir

Son düzenleme:
yetercim aymes hamileydi dimi doğum yaptımı
dediğim gibi çoktandır takip edemiyorum
fadik nasıl umarım iyidir

evet canım kocaman oldu maşallah aymes yakında evlendirir cadıyı
fadik geçenlerde yazmıştııı kardeşinde olduğu için giremiyormuş dikiş atılmış ama genel durumu iyiyimiş

Slm kızlar nasilsiniz nasilsiniz ben iyiyim cadilarimla Uğraşıyorum
Biraz hastalar bu ara grip oldular cadılar Allah şifa versin cadılara
Kızlar allahım sizlerede nasip etsin cadilarima her baktığımda sizlere dua ediyorum
Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

amin canım allah razı olsun

canım benim kolay gelsinnnnn

selam kızlarrrrr umarım herkes çok iyidir. biz iyiyiz kızımla çok şükür. :)))))hayat su gibi akıp geçiyor. uzun zamandır ugrayamadım fadik ile çidoya çok sevindim sağlıcakla gelsin bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…