Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem senin adına ne kadar sevindim bilemezsin rabbim tamamına erdirsin inş.yeterim gizim iyisinizdir inş

selam arkadaşlar uzun zaman oldu gelmeyeli herkes iyidir inşallah bi kaç gün öncesine şöyle bi baktım. Fadiğim 21 haftalık olmuş maşallah sağlıkla kucağınada alırsın inşallah kuzunu.
Yeterim kardeşin adına çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda rabbim sağlıklı bi bebiş nasip eder. Her bu sayfaya girdiğimde senden müjde almak için dua ediyorum inşallah rabbim çok yakında gönlüne göre verir arkadaşım.
Casperim bi kaç gündür çağrı geliyo senden öyküdür diye düşünüyorum benim cimcimede habire birilerini arıyo sürekli bi fırsat bulupta arayamadım seni işyerinde yoğun oluyorum eve geçincede aklımdan çıkıyo valla ama arıycam inş.
Melony senin kuzunda kocaman olmuştur artık?
Papatyadan haberi olan varmı arkadaşlar nasıl iyimi bi değişiklik varmı?

He birde esila diye bi arkadaşımız vardı hatırlıyomusunuz ankaradan faceden görüşüyoruz biz onunla tüp bebekle bi oğluşu vardı 2 yaşına giricek hamileymiş tekrar hemde doğal yolla allahım sağlıkla kucaklamasını nasip etsin darısı burda evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime olsun inşallah allah cümlemizin yardımcısı olsun.

selam arkadaşlar uzun zaman oldu gelmeyeli herkes iyidir inşallah bi kaç gün öncesine şöyle bi baktım. Fadiğim 21 haftalık olmuş maşallah sağlıkla kucağınada alırsın inşallah kuzunu.
Yeterim kardeşin adına çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda rabbim sağlıklı bi bebiş nasip eder. Her bu sayfaya girdiğimde senden müjde almak için dua ediyorum inşallah rabbim çok yakında gönlüne göre verir arkadaşım.
Casperim bi kaç gündür çağrı geliyo senden öyküdür diye düşünüyorum benim cimcimede habire birilerini arıyo sürekli bi fırsat bulupta arayamadım seni işyerinde yoğun oluyorum eve geçincede aklımdan çıkıyo valla ama arıycam inş.

He birde esila diye bi arkadaşımız vardı hatırlıyomusunuz ankaradan faceden görüşüyoruz biz onunla tüp bebekle bi oğluşu vardı 2 yaşına giricek hamileymiş tekrar hemde doğal yolla allahım sağlıkla kucaklamasını nasip etsin darısı burda evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime olsun inşallah allah cümlemizin yardımcısı olsun.

ya ne güzel haberler bunlar yaradanın gönlü olunca veriyor

bebişlerini kucaklarına alan anneler dualarınızı esirgemeyin :KK5::KK5:

canım sağollll inşşş aymesim inşşşşşşş bir gün bizde buaraya güzel hebrler yazarız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

amin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

medne meninin dışarı akması sorun değil.önemli olan içindeki spermler,zaten meni dışarı akar buna takılma.stres en büyük etken biraz daha bekle bence normal yolla olur.

çido hamileymiş mesajlarına baktım şimdi,değeride artmış maşallah.darısı isteyen herkese işallah..

merhaba canlar:KK16:
herkes iyidir inş...
benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
rabbim bütün isteyen arkadaşlara sorunsuz sağlıcakla kısa zamanda nasip etsin inş...

çido hamileymiş:KK64::KK64::KK64: çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucakladığı günleride göstersin inş...

ya ne güzel haberler bunlar yaradanın gönlü olunca veriyor

bebişlerini kucaklarına alan anneler dualarınızı esirgemeyin :KK5::KK5:

emin olki her zaman aklımızdasınız her dualarımda varsınız rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah

canım sağollll inşşş aymesim inşşşşşşş bir gün bizde buaraya güzel hebrler yazarız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım rabbim çok yakında nasip eder bunu inşallah sana allah yardımcınız olsun

çidoda hamileymiş çok sevindim değeri katlamış allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

fadiğim seni görüyorum nasılsın canım görüşemedik çok uzun zamandır.

merhaba canlar:KK16:
herkes iyidir inş...
benim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
rabbim bütün isteyen arkadaşlara sorunsuz sağlıcakla kısa zamanda nasip etsin inş...

çido hamileymiş:KK64::KK64::KK64: çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucakladığı günleride göstersin inş...

aminnnnn canım inşşşşşşş sende sağlıkla kucakla

X