canlar dilerim herkez iyidir.yeterim karşılıklı kahve içip sohbet etmek için neler vermezdim şuan biliyormusun....ama inş ben seni bekliyorum biliyorsun :)),,,yabanım sen de iyisin inş.gizim bilgeme çok sevindim rabbim bizlerede nasip etsin inşşşş....
12. gün beta hcg : 38,7((
gene hüsran gene hüsran
Günaydın kızlar ..
Sevincimi paylaşan arkadaşlarımda çok teşekkür ederim ..
Sidelya hoşgeldin , uzun zaman olmuştu , inşallah iyisidir..
Evet kızlar oğlum olucakmış ..
Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah ..
Darısı tez vakitte sizlere ..
Giz'imin dediği gibi bir erkekle uğraşmak zordu şimdi 2. tatlı belam geliyor ..
Rabbim korusun inşallah ..
Öpüyorum hepinizi...
canım neden öyle diyorsun biraz düşük ama gebelik varrr
ay yetercim ne bileyim, geçen seneki deneme de de 100 çıkmıştı iki gün sonra 0 olmuştu, şimdi ilkinde 38
sslm canım nasılsını uzun zaman oldu neler yapıyosuncanlar dilerim herkez iyidir.yeterim karşılıklı kahve içip sohbet etmek için neler vermezdim şuan biliyormusun....ama inş ben seni bekliyorum biliyorsun :)),,,yabanım sen de iyisin inş.gizim bilgeme çok sevindim rabbim bizlerede nasip etsin inşşşş....
canım çok ama çok tebril ederim rabbim korusun emeklerinin bu karşılığıGünaydın kızlar ..
Sevincimi paylaşan arkadaşlarımda çok teşekkür ederim ..
Sidelya hoşgeldin , uzun zaman olmuştu , inşallah iyisidir..
Evet kızlar oğlum olucakmış ..
Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah ..
Darısı tez vakitte sizlere ..
Giz'imin dediği gibi bir erkekle uğraşmak zordu şimdi 2. tatlı belam geliyor ..
Rabbim korusun inşallah ..
Öpüyorum hepinizi...
Meraba kızlarrr... Bende 1,5 yıllık ewliyim evlendiğimden beri korunmadık ama olmadı bebişim( dr gidiyordum sürekli bişey çıkmadı bende (rahim filmi hariç bütün testler yapıldı ) sonra dr eşinin tahliline bakalım dedi baya bi uğraştırdıktan sonra eşim yaptı testi vee sonucu sayı iyi morfolojide iyi ama hızlı hareketi % 25 dr ultrason istedi ama eşim hem işi gereği hemde hala normal yolla olur die düşündüğünden saırım giğtmiyo dr a ... çok üzülüyorum bende bu ay soğan suyu içiyorum adama da k.boynuzu kürü yaptım defalarca içmedi tadı kötüymüş.halbuki bende bişey olmmasına rağmen ne duyuyorsam yapıp içtim ama onun umru diil sanki... Ne yapim kızlar sizce normal yolla devam edelim mi? Hareketi az ama yine de tutar mı? Normal yoldan.. Bide bu ay spermler benden hiç dışa akmadı daha evvelden uzanmama rağmen oluk oluk akar giderdi,işte uda beni azda olsa umutlandırdı..neyapacağımı bilemez haldeyim ((((
Yeter'im , su çok sağolun kızlar ..
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayıda nasip etsin inşallah ..
Daualarımdasınız hepiniz ..
Meraba kızlarrr... Bende 1,5 yıllık ewliyim evlendiğimden beri korunmadık ama olmadı bebişim( dr gidiyordum sürekli bişey çıkmadı bende (rahim filmi hariç bütün testler yapıldı ) sonra dr eşinin tahliline bakalım dedi baya bi uğraştırdıktan sonra eşim yaptı testi vee sonucu sayı iyi morfolojide iyi ama hızlı hareketi % 25 dr ultrason istedi ama eşim hem işi gereği hemde hala normal yolla olur die düşündüğünden saırım giğtmiyo dr a ... çok üzülüyorum bende bu ay soğan suyu içiyorum adama da k.boynuzu kürü yaptım defalarca içmedi tadı kötüymüş.halbuki bende bişey olmmasına rağmen ne duyuyorsam yapıp içtim ama onun umru diil sanki... Ne yapim kızlar sizce normal yolla devam edelim mi? Hareketi az ama yine de tutar mı? Normal yoldan.. Bide bu ay spermler benden hiç dışa akmadı daha evvelden uzanmama rağmen oluk oluk akar giderdi,işte uda beni azda olsa umutlandırdı..neyapacağımı bilemez haldeyim ((((
Yeter'im , su çok sağolun kızlar ..
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayıda nasip etsin inşallah ..
Daualarımdasınız hepiniz ..
cadı sana yetişecegim 2012 de bende arkandan gelirim sonra digerleri
çakır tombişim digerleri gelmiyor artık ne durumdalar bilmiyoruz
slm tavsiyem önce rahim filmini çektir eger sende kesin sorun yoksa eşine odaklan benim eşimde başta kabullenmedi seneler geçince akıllandı giden yıllarımız oldu
küre gelince onu eşimde içmedi keçiboynuzu oekmezini al yedir sabah akşam bir kaşık birde evikap vitamin al
ceviz fındık fıstık yedir
taze sıkılmış meyve suyu içir yani ek gıdalarla yükselteblirsin hareketi
sen kaan aydosa eşinin degerlerini mail atsana ne diecek bakalım
canım cevaplarınız için çok saolun kaan bey e nasıl atabilirim mail i?