Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar dilerim herkez iyidir.yeterim karşılıklı kahve içip sohbet etmek için neler vermezdim şuan biliyormusun....ama inş ben seni bekliyorum biliyorsun :)),,,yabanım sen de iyisin inş.gizim bilgeme çok sevindim rabbim bizlerede nasip etsin inşşşş....

Günaydın kızlar ..
Sevincimi paylaşan arkadaşlarımda çok teşekkür ederim ..
Sidelya hoşgeldin , uzun zaman olmuştu , inşallah iyisidir..
Evet kızlar oğlum olucakmış ..
Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah ..
Darısı tez vakitte sizlere ..
Giz'imin dediği gibi bir erkekle uğraşmak zordu şimdi 2. tatlı belam geliyor ..
Rabbim korusun inşallah ..
Öpüyorum hepinizi...

canım bendeeee ne kadar çok siityorum gelmeyi oaraya ama biliyorsun işteee eşimi durmu ortada ama ilk fırsatta inşşşş geleceğim

sağlıkla inşşş canımmmmmm
ya alışkınsın nasılsaa büyük erkekle uğraşmaya zorlanmayacaksın küçükte

ay yetercim ne bileyim, geçen seneki deneme de de 100 çıkmıştı iki gün sonra 0 olmuştu, şimdi ilkinde 38

canımmm sakın böyle düşünme öneli olan iki gün sonra katlaması bir önceki denmeyi unutttt sakın stres yapma olurmuuuu inşş her şey güzel olacak canımmmmmm

sslm canım nasılsını uzun zaman oldu neler yapıyosun

canım çok ama çok tebril ederim rabbim korusun emeklerinin bu karşılığı

öpüldün canım

Meraba kızlarrr... Bende 1,5 yıllık ewliyim evlendiğimden beri korunmadık ama olmadı bebişim ( dr gidiyordum sürekli bişey çıkmadı bende (rahim filmi hariç bütün testler yapıldı ) sonra dr eşinin tahliline bakalım dedi baya bi uğraştırdıktan sonra eşim yaptı testi vee sonucu sayı iyi morfolojide iyi ama hızlı hareketi % 25 dr ultrason istedi ama eşim hem işi gereği hemde hala normal yolla olur die düşündüğünden saırım giğtmiyo dr a ... çok üzülüyorum bende bu ay soğan suyu içiyorum adama da k.boynuzu kürü yaptım defalarca içmedi tadı kötüymüş.halbuki bende bişey olmmasına rağmen ne duyuyorsam yapıp içtim ama onun umru diil sanki... Ne yapim kızlar sizce normal yolla devam edelim mi? Hareketi az ama yine de tutar mı? Normal yoldan.. Bide bu ay spermler benden hiç dışa akmadı daha evvelden uzanmama rağmen oluk oluk akar giderdi,işte uda beni azda olsa umutlandırdı..neyapacağımı bilemez haldeyim ((((

Yeter'im , su çok sağolun kızlar ..
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklamayıda nasip etsin inşallah ..
Daualarımdasınız hepiniz ..

slm tavsiyem önce rahim filmini çektir eger sende kesin sorun yoksa eşine odaklan benim eşimde başta kabullenmedi seneler geçince akıllandı giden yıllarımız oldu

küre gelince onu eşimde içmedi keçiboynuzu oekmezini al yedir sabah akşam bir kaşık birde evikap vitamin al

ceviz fındık fıstık yedir
taze sıkılmış meyve suyu içir yani ek gıdalarla yükselteblirsin hareketi

sen kaan aydosa eşinin degerlerini mail atsana ne diecek bakalım

cadı sana yetişecegim 2012 de bende arkandan gelirim sonra digerleri

çakır tombişim digerleri gelmiyor artık ne durumdalar bilmiyoruz

canım diğer tarafada yazımmm sanırım görmedin :44::44::44: öncelikle bir kan testi yaptır mutlaka gebe olup olmadığına baktırrr 1.5 yıl beklemek için yeterli bir süre:26::26::26: (bence )eşin iyi bir üroloğa gitsin sende infertilite bölümü olan bir merkeze git ve bir yerelerden başla bence bu tedaviler tetkiler hemen (mesela 1 ay gibi bir sürede )bitecek tetkikler değil :26::26::26:sana yumurta takibi ile başlayan ve sonrasın da aşılam ve tüp bebekle devam eden (inşş bunlara hiç gerek kalmaz )uzun bir tedvai sürecin olacak ve biliyorsun gebe kalmakta gebliği devam etirmekte yaş çok önemlidir :44::44::44:elbette kürlerden yararlana bilirisnnn ama erkekler bu konuda bizim kadar duyarılı değiler :18::18nlar bebekleri olsun isterler ama bu tarz yolara baş vurmadan baba olmak isterler:44::44::44: bu süreçte sabırlı anlayışlı olmak hep sana (kadına )düşer RABBİM YARDIMCIN OLSUNNNN

sağol canımmm inşşşş bir gün hepimz bu güzel duyguyu yaşarızzz
dualrınız benim için çok değerliii

cadı sana yetişecegim 2012 de bende arkandan gelirim sonra digerleri

çakır tombişim digerleri gelmiyor artık ne durumdalar bilmiyoruz

inşşşşşşşşşşşşşş bebek bakmaktan başını kaşımaya vaktin olmasın Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564 Eki Görüntüle 355564

canım cevaplarınız için çok saolun kaan bey e nasıl atabilirim mail i?

canım cevaplarınız için çok saolun kaan bey e nasıl atabilirim mail i?

canım dr sitesi var oraya üye ol ve ürolojiden kaan hocayı bul ve sorunu sor

genelde yogun oluyor gece yarısından sonra at yada bazı arkadaşlarda mail adresi vardır onlar yardım cı olurlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…