selam kızlarrrrr umarım herkes çok iyidir. biz iyiyiz kızımla çok şükür. :)))))hayat su gibi akıp geçiyor. uzun zamandır ugrayamadım fadik ile çidoya çok sevindim sağlıcakla gelsin bebişleri
Bir kadın cocuktur aslında.
Cocuk gibi davranmayı sever.
Erkegin kendisine bir cocuga gösterdigi sefkati göstermesini de ister.
Bir cocugu oksar gibi incitmekten korkarak oksamalidir erkek kadını..
Ama her kadın cocukca da olsa dinlenilmesini, dikkate alinmasini ister.
Yani bir kadının cocukluk yapmasina izin vereceksiniz,
ama asla onu bir cocuk olarak görmeyeceksiniz.
Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasini sevmez.
Ister ki erkegin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabilecegi seyleri bile erkegin yapmasini bekler.
Böylece hem daha kadın oldugunu hissedecektir hem de
erkeginin ne kadar güçlü oldugunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediginde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istedigi bir sey varsa mutlaka yapar.
Bir kadın sevgilidir aslında.
Içinde her zaman sevgiyi tasir.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz.
Sevdiklerini kolay kolay kıramaz.
Zor sever ama tam sever.
Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için
yüreginin kabul ettigini beyninin de kabul etmesi gerekir.
Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.
Belki kolayca yüregine girebilirsiniz.
Ancak beyninde yer etmemisseniz her an terk edilebilirsiniz.
Bir kadın yalnızdır aslında.
Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.
Kendisine ait bir dünyasi vardir ve orada hep yalnızdır.
O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.
Hiçbir anahtar o dünyanin kapısını açamaz.
Yalnızlık onun sıgınagıdır.
O sıgınaga ne zaman girecegine, ne kadar kalacagina hep kendisi karar verir.
Sıgınaktayken oradan çikmaya zorlarsaniz onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz
Bir kadın bilgindir aslında.
Neler yapabilecegini erkek akli hayal bile edemez.
Yaratıcılıgının sınırı yoktur.
Ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkegini bekler.
Hoyratça harcamaz yaratıcılıgını sadece erkegine saklar.
Bir kadının gerçek erkegi olmayi basarabilmisseniz çok sanslisiniz demektir.
Çünkü yasamınız asla sıradan olmayacaktır.
Bir kadın hayattır aslında.
Çünkü hayatın içinde olan her sey ancak kadınlar oldugunda anlam kazanıyor.
Yemek yemek, su içmek bile.
Bir kadının elinden içtiginiz suyla kendi kendinize bardagi doldurup
içtiginiz su arasindaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?
Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız, ne yazik ki yasamıyorsunuz .
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
sağol canım inş....selam kızlarrrrr umarım herkes çok iyidir. biz iyiyiz kızımla çok şükür. :)))))hayat su gibi akıp geçiyor. uzun zamandır ugrayamadım fadik ile çidoya çok sevindim sağlıcakla gelsin bebişleri
iyi diyelim iyi olalım canım...yetercim aymes hamileydi dimi doğum yaptımı
dediğim gibi çoktandır takip edemiyorum
fadik nasıl umarım iyidir
sağol canım iyiyim...aşılaman hayırlı olsun ınsallah tutar benımde ılk asılamamda tuttu suan 11 marta 1 yasına gırecek kızım ınsallah kendını yormamaya calıs doktor progestan verdı ıse muhakkak kulan tekrar hayırlı olsun çidoda hamıleymıs cok sevındım darısı dıger arkasaların basına ınsallah fadık sen nasılsın doguma ne kadar kaldı . yetercım sen sen nasılsın ben cok yazamıyorum fakat muhakkak gunluk okuyorum bır zamnlar yazmadan duramazdım cok sukur sımdı kızımla ugrasmaktan hıc bırsey yapamıyorum ınsallah herkes bu duyguyu tatsın .
sağol canım iyiyim...emin olki her zaman aklımızdasınız her dualarımda varsınız rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah
inşallah canım rabbim çok yakında nasip eder bunu inşallah sana allah yardımcınız olsun
çidoda hamileymiş çok sevindim değeri katlamış allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
fadiğim seni görüyorum nasılsın canım görüşemedik çok uzun zamandır.
canım yaaaa ne kadar zaman oldu değilmiiii daha dün gibi hatırlıyorum senin tedevaniiiiiii
sağlıkla büyüt inşşş darısıda bize olsunnnnn
sağol canım inş....
maşallah kuzun kocaman olmuş...
iyi diyelim iyi olalım canım...
biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ama hayırlısı sağlıcakla gelsin de bebişim....
canım sen aşılama olmussun hayırlısı olsun...inş pozitif sonuç alırsınız...
sağol canım iyiyim...
canım maşaallah şuan 24 haftalığız doğum tarihimiz 24 haziran ama bebişim o kadar dayanırmı bilmem...
maşaalah bebişin 1 yaşına gelmiş canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş..
sağol canım iyiyim...
evet görüşemedik özledik...sen nasılsın canım kuzun ne kadarlık oldu...
evet canım 28-30 lara gelsem biraz rahatlayacağım...yetercimm inan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile kızım büyüdü abla oldu artık onun nasıl Bu kadar kısa zamanda büyüdüğüne inanamıyorum.halen ona baktıgımda sanki benim değilmiş gibi hissediyorum onun benim olduguna inanmakda zorlanıyorum.RAAABBBİİİMMM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU TATTIRSINNNN İNŞALLAH CANIM EN KISA ZAMANDAAA TATTIRSIN SANADA BU DUYGUYU
BÜYÜDÜÜK TEYZESİ SENİN KUZUNDA DOGUCAK BÜYÜYCEK MERCAN ABLASI GİBİ KONUSACAK KOŞACAK İNŞALLLAHHHHH.SIKINTILI BİR 4 HAFTAN DAHA VAR 28 HAFTADAN SONRA ÇOK KORKMA CANIM Kİİ İNŞALLAHHH 40 HAFTAYI GÖRÜRÜSÜN FADİKCİM BOL BOL DİNLEN CANIM
sağol canımMerhaba kizlar.
Hayirli cumalar herkese.
Fadik masallah kuzuna saglicakla gelsin insallah.
Bizde 18 haftalik olduk.
Rabbim evlatlarimizi korusun,isteyen herkesede nasip etsin.
Opuyorum kizlar hepinizi.
sağol canım inş....
maşallah kuzun kocaman olmuş...
iyi diyelim iyi olalım canım...
biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ama hayırlısı sağlıcakla gelsin de bebişim....
canım sen aşılama olmussun hayırlısı olsun...inş pozitif sonuç alırsınız...
sağol canım iyiyim...
canım maşaallah şuan 24 haftalığız doğum tarihimiz 24 haziran ama bebişim o kadar dayanırmı bilmem...
maşaalah bebişin 1 yaşına gelmiş canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inş..
sağol canım iyiyim...
evet görüşemedik özledik...sen nasılsın canım kuzun ne kadarlık oldu...
yetercim aymes hamileydi dimi doğum yaptımı
dediğim gibi çoktandır takip edemiyorum
fadik nasıl umarım iyidir
evet canım kocaman oldu maşallah aymes yakında evlendirir cadıyı
fadik geçenlerde yazmıştııı kardeşinde olduğu için giremiyormuş dikiş atılmış ama genel durumu iyiyimiş
yeteeer seni gördüğüme sevindim canım nasılsın
uzun zaman gelmedim bu topiğe beklemekten bıkmıştım artık
c.tesi günü aşılama yaptırdım ilk aşılamam
şimdi ayın 17 sini bekliyorum inş. bu sefer olur
yetercimm inan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile kızım büyüdü abla oldu artık onun nasıl Bu kadar kısa zamanda büyüdüğüne inanamıyorum.halen ona baktıgımda sanki benim değilmiş gibi hissediyorum onun benim olduguna inanmakda zorlanıyorum.RAAABBBİİİMMM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU TATTIRSINNNN İNŞALLAH CANIM EN KISA ZAMANDAAA TATTIRSIN SANADA BU DUYGUYU
BÜYÜDÜÜK TEYZESİ SENİN KUZUNDA DOGUCAK BÜYÜYCEK MERCAN ABLASI GİBİ KONUSACAK KOŞACAK İNŞALLLAHHHHH.SIKINTILI BİR 4 HAFTAN DAHA VAR 28 HAFTADAN SONRA ÇOK KORKMA CANIM Kİİ İNŞALLAHHH 40 HAFTAYI GÖRÜRÜSÜN FADİKCİM BOL BOL DİNLEN CANIM
evet canım maşallah kocaman oldu kuzum 15 aylık olduk bile yeterinde dediği gibi evlendiricem yakındaaman babası duymasın hayatta vermem kızımı diyo şimdiden kız babası olmak ne zormuş ya ben kızımı vermiycem diyo günü gelince gelip alıcaklar senden diyorum kızdırma beni bak düşünmek istemyorum ben öyle şey diyo hemen duygusala bağlıyo anlıycağınız
günaydın bütün anne adayları topigimizi şenlendirmiş saolun kızlar
yeterim karışımı yapamadıysan ona eş deger bir macun varmış hem kadın hem erkek yiyormuş alacagım bende adı
macunu mübarek bulabilirsen bak bakalım canım
günaydın gizim nasılsın canımmm
kuzum ben karışıma başladımmmm 4 gün olduuu ama biraz hafif yaptım (balı fazla koydum)reflü var bende tetikler dye korktummm öğren bakalım bu macun nasıl bir şeymişş bebeğim
rabbimemeklerimizin karşılığını versin inşşş
sağol canımmrb kızlar. hepinizin kadınlar günü kutlu olsun. rabbim burdaki herkesin ne kadar fedakarlık gösterdiğini biliyor. kadındır sürekli fedakarlık yapan evi içinde kocası içinde akrabaları içinde o kadar tedaviler olsun inanın erkekler olsa bir yerden sonra yeter artık derler bence. ama kadın dayanıklıdır dayanır sabreder her şey için. rabbim bu fedakarlıkların.bu sabırların bu duaların karşılığını en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldurarak versin inşallahhhhhhhhhhhhhh.aminnnnnnnnnnnnnnn.
slm kızlar herkes nasıl yukarıdaki yazımı dün yazmıştım ama yanlışlıkla öbür topikte yazmışım. şimdi tekrar yazayım dedim.
fadikcim maşallah canım hayırlısıylada kucağına almak nasip etsin canım.
,giz çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin minik kuzun
oooo 15 ay maşallah kocaman olmuş...çok şükür canım bende iyiyim bizim kuzuda 15 aylık oldu özlemle aynıyız biz bi hafta vardı aslında aramızda ama onun kuzu erken doğum oldu tabi. Dünyaya gelen büyüyo valla özleminde dediği gibi inanamıyorum hala benim olduğuna hergün ayrı bişey öğreniyorum onunla beraber ilk hecelerine şahit olmak yarım yamalak konuşmasını dinlemek ilk adımlarını görmek gerçekten harika rabbim inşallah sana ve burda bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip eder bu duyguyu
ögrendim hatta macunu mübarek kullananlar diye yaz çıkar içindekiler de bizim kullandıgımız karışım da var inandım bu karışıma şimdi ama ben o macundan da alacagım bu ay sonu gidiyorum inş. dr bakalım
yeter birde ben hiç yaptırmadım adetin 21 günü progestrona baktırdınmı ben bu ay onada baktıracagım