cnm eşin nasıl oldu ben bayagı zamandır nete gıremedım merak ettım inşllh iidir
rabbım herkeslere şifa iyilik ve huzur versin tatlım
rabbim gönlündekilerini versin (amin)
kızlar nasılsınız çoooookkkk uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama her an aklımdasınız.işler yogun gelmesemde hep dualarımdasınız.bu arada bilgem sanada geç oldu ama kusura bakma şeker rabbim hayırlı birşekilde mucizeni kucagına alırsın inş.aynı zamanda fadiğim sanada inş....aşkmelegim,gizim,yeterim,casperım,fadiğim,inş iyisinizdir.
kızlar nasılsınız çoooookkkk uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama her an aklımdasınız.işler yogun gelmesemde hep dualarımdasınız.bu arada bilgem sanada geç oldu ama kusura bakma şeker rabbim hayırlı birşekilde mucizeni kucagına alırsın inş.aynı zamanda fadiğim sanada inş....aşkmelegim,gizim,yeterim,casperım,fadiğim,inş iyisinizdir.
kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim
GİZİM YETERİM özledim valla sizleride.....gizim eşime ilaç tedavisi devam ediyor benlik birşye yok henüz bakalım rabbim neylerse güzel eyler....yeterim kardeşine çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır rabbim yüzünü güldürsün inş tez zamanda onunda seninde inşşşş...
günaydınlar kızlar
bak yeter kime niyet kime kısmet hani demiştim elimde pregl. var diye bak su ya naasip oldu
suuuuuuuuuuuuuu gönderdim dün akşam yurtiçi ile
CANIM EMEĞİNE SAĞLIKKKK ben anlamdım neden 12 tane eşi içinmii
günaydınlar kızlar
bak yeter kime niyet kime kısmet hani demiştim elimde pregl. var diye bak su ya naasip oldu
suuuuuuuuuuuuuu gönderdim dün akşam yurtiçi ile
evet canım eşi için
arayan çok bu igneyi ya hiçbir yerde de yok dedim çideri arayın diye ama bilmiyorum
yeter karışımı bıraktım sogan suyuna başladım adetin 2 günü tekrar karışımmış 12 gün yeniyormuş
sağol canım allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim
yeter canım eşimin sperm sayısı 0 da düşmüş biz bunu biraz geç öğren dik ben gonal f başladım 4 gün sonra eşime sperm testi istediler ve iki kez 0 çıktı orda emre bakırcıoğlu acilen haftda 3 gün gonal f ve 5 güne 1 preglin verdi en az 3 ay kullanması gerekiyo yoksa raporumun süresi doluyo bakalım hayırlsı