Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm eşin nasıl oldu ben bayagı zamandır nete gıremedım merak ettım inşllh iidir
rabbım herkeslere şifa iyilik ve huzur versin tatlım
rabbim gönlündekilerini versin (amin)

cnm eşin nasıl oldu ben bayagı zamandır nete gıremedım merak ettım inşllh iidir
rabbım herkeslere şifa iyilik ve huzur versin tatlım
rabbim gönlündekilerini versin (amin)

canım sağol allah razı olsunnnn eşimde bir değişiklik yok aynı tedvaisi devam ediyor

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

kızlar nasılsınız çoooookkkk uzun zaman oldu buraya yazmayalı ama her an aklımdasınız.işler yogun gelmesemde hep dualarımdasınız.bu arada bilgem sanada geç oldu ama kusura bakma şeker rabbim hayırlı birşekilde mucizeni kucagına alırsın inş.aynı zamanda fadiğim sanada inş....aşkmelegim,gizim,yeterim,casperım,fadiğim,inş iyisinizdir.

hg din canım ya ne durumdasın ilaç kullanıyormu alıyormusun hala eczaneden ilaç süreç ne

seni burada görmek çok güzelllll özlettin kendinii [sıze=3][/sıze]

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

canım ne yapacaksın o kadar preglini :26: çatlatma iğnesi değilmiii buuu [sıze=3][/sıze]

GİZİM YETERİM özledim valla sizleride.....gizim eşime ilaç tedavisi devam ediyor benlik birşye yok henüz bakalım rabbim neylerse güzel eyler....yeterim kardeşine çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır rabbim yüzünü güldürsün inş tez zamanda onunda seninde inşşşş...

günaydınlar kızlar

bak yeter kime niyet kime kısmet hani demiştim elimde pregl. var diye bak su ya naasip oldu

suuuuuuuuuuuuuu gönderdim dün akşam yurtiçi ile

canım biliyorum çok yoğunsun telefonlara bile bakamıyorsunnn bizdE seni özledimmmm o şen kahkaha ata sesiniiiii şöle otursak mis gibi bir kahve içisek (belki falda baktırıdık)canım sağol allah razı olsun GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

günaydınlar kızlar

bak yeter kime niyet kime kısmet hani demiştim elimde pregl. var diye bak su ya naasip oldu

CANIM EMEĞİNE SAĞLIKKKK ben anlamdım neden 12 tane eşi içinmii

CANIM EMEĞİNE SAĞLIKKKK ben anlamdım neden 12 tane eşi içinmii

evet canım eşi için

arayan çok bu igneyi ya hiçbir yerde de yok dedim çideri arayın diye ama bilmiyorum

yeter karışımı bıraktım sogan suyuna başladım adetin 2 günü tekrar karışımmış 12 gün yeniyormuş

gizim soğan suyunu ihmal etme dene,bilgem oğluşun olacakmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı gizime,yeterime,sidoşa ve tüm isteyenlere işallah.

günaydınlar kızlar

sağol canım allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim

yeter canım eşimin sperm sayısı 0 da düşmüş biz bunu biraz geç öğren dik ben gonal f başladım 4 gün sonra eşime sperm testi istediler ve iki kez 0 çıktı orda emre bakırcıoğlu acilen haftda 3 gün gonal f ve 5 güne 1 preglin verdi en az 3 ay kullanması gerekiyo yoksa raporumun süresi doluyo bakalım hayırlsı

anladım canım ama daha başlamdım bennn pzrts dışarıya çıkacağım inşş o zaman alacağım

bulabildinmi canımmmm evet gizide dediği gibi çideri bir arasaydınnnn elleirnde varsa mutlaka yardımcı olurlar
preglin iğne fiyatı az olduğu çin firma taraından çıkartılmıyor bazı dönemlerde onun yerine (aynı içerikte olan )ovitrela adlı ilaca yönlendiriliyoruz kiii daha pahalı bir dönem yine aynı sıkıntılar yaşandığında bu iğneleri üreten firamamnın telefonları paylaşıldı çider tarafında ve herkes ısrarla arayıp bizi madur ediyorsunuz diye baskı yapınca tekarar piyasaya sürüldüğü biliyoruzz

Kimler geldi kimler geçti bu siteden Allah hepimizin yardımcısı olsun,Allah hayırlı çocuklar nasip etsin,çok uzun zamandır siteye girmiyorum çocuk davasını unutmak adına burada yazan erşeyi denedim sayılı nasip kısmet olmadı,dualarım sizlerle,siz de benden dualarınızı esirgemeyin,sağlıcakla kalın.

slm demek bilgemin oglu olacak maşşallah bir derken tatlı bela iki oldu desenize iki erkek allahım kucagına almayı nasip etsin

slm yabanım saol evet soganı deniyorum şimdide valla bu sefer kararlı adımlarla yürüyorum eşimde itiraz edemiyor

pekmezi içiyor trental ve zinco kullanıyor ayrıyette birde çörekotu ile bir kaşık bal iyi diyorlar bakalım zararı varmı erkek için onuda kullandıracagım

bende ilaçlar karışım sogan incir dönüşümlü kullanıyorum

biran önce başla yeterim allah şifamızı versin valla 2012 den hamile çıkmak istiyorum inş... olacak bu azimle

yarın dışarda işlerim var canım eğer kavuşturabilirsem alayım diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…