Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba; bencede stres çok etkili o nedenle zaten evde bu konuyu hiç konuşmuyoruz siz ne yaptınız peki son durumunuz nedir ?

cnm eşim 1 yıla yakın hormon ilacı yani klomen kullandı klomen fsh artırır evicap proxed plus 6 ay kullandı değerleri artırdı bir sürüde kür yaptık tam o dönem bende sorunlar başladı yumurta takibinde farkettik tekrar yola devam derken eşinde damar tıkanıklığı çıktı kullandığı ilaçlar tedavi yaptırmamızı engelliyor beklemedeyiz

günaydın.canım.kaaan.hocadn.gelen.cevabı.yaazarmısın.gelince.meraklaandım
sana.tavsiyemsende.sorun.olmadıkça.kaan.hocayla.devam.et.canım

bu.aradaç.kızlar.ben.dün.gimsa.yı.izledim.dr.aradım.siz.pco.degilsiniz.o.anlık.görünümdür.am.sanmıyorum.dedi
birde.bana.size.yumurta.kalitesini.güçlendirme.tedavisi.olması.lazım.dedi
yaşları.30.ve.üstü.olanlar.kesinlikle.yaz.gelsin.kış.bitsin.diye.düşünmesinler.dedi
bende.9.da.düşünüyordum.dr.konuşunca.vazgeçtim.allaahdan.zarar.ziyan.olmazsamart.adetimle.başlıyacagım

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

amin hayırlı cumalar

günaydın kaan hocadan henüz cevap gelmedi gelirse paylaşırım

Allah yardımcımız olsun biz henüz bişeye başlayamadık ki sadece beklemedeyiz ne zor bir bekleme tahmin edersiniz

yumurta güçlendirme tedavisi nsl oluyor martta tüp mü düşünüyorsun hayırlı olsun bende kasımı bekliyordum beklemişken ikiz konulabilmesi için ama

evet ya bu yumurta kalitesini güçlendirme tedvaisi ne oluyormuşşş :26::26::26::26::26::26::26:[sıze=3][/sıze]

evet ya bu yumurta kalitesini güçlendirme tedvaisi ne oluyormuşşş :26::26::26::26::26::26::26:[sıze=3][/sıze]

onu.söylemedi.m.kafya.tktım.haftaya.soracagım.izleyin.kızlr.arayın.soru.sorun.

ben.mrt.adetimle.inş.başlıyacagım.rporum.hzırdı.bakalım.ne.olcak.sil.bştan.olacakmı
detimle.birlikte

15.gün.sogan.kürü
15.gün.incir.kürü
15.gün.hayıt.suyu
1.asprin
1.folbiol
1.adette.dhea
günde.bir.brdak.yeşil.çy.ve.kşamları.siyah.üzüm
listemi.yaptım.kararlıyım.olacak.inş.

kızlar kaan hocaya ulaşacağımız mail adresini bana ulaştırır mısınız ben netten bulup attım ama hala dönmedi acaba ben mi yanlış yaptım ki

kızlar kaan hocaya ulaşacağımız mail adresini bana ulaştırır mısınız ben netten bulup attım ama hala dönmedi acaba ben mi yanlış yaptım ki

merak etme döner çok yoğun oluyor genelde gece yarısı okuyup mail ile cevap veriyor endişelenme eğer maille ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorsan telefon aç hemen konuşuyor ben de senin gibi endişelnmiştim acaba okumadımı diye aradım buldu mailimi konuştuk uzun uzun hemen cevapta yazdı allah kısmet ederse 2 şubatta yanına gidicez ben izmirdeyim.... hayırlısı olsun

arkadaşlar merhaba en iyi bu topikte dertleşilir herhalde :)) öncelikle allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ... benim 3 tane negatif denemem var sorun eşimde bütün testlerimizi yaptık genetik hormon vs vs yapılması gereken herşey yapıldı hatta genetik testleri 2 defa yaptırdık hiç bir sıkıntı yok varikoselde yok eşimde hormonlardada sorun yok ama sperm sayımız düşük en kötüsü ileri hareketli % 0 malesef doktor negatifleri buna bağlıyor şimdi 4.denemem için bitkisel kürlere başladık aslında hep yaptık ama nasılsa tüp olacak diye hiç devam etmedik hep yarım bıraktık bu sefer istikrarlı bir şekilde devam ediyorum çünkü bizimle aynı sorunu yaşayan hatta daha bile kötü olan birisi doğal yoldan hamile kaldı nisanda doğum yapacak ...sadece keçi boynuzu kürü ve çakşır macunu ve evicap ile ama tabi 3 ay istikrarlı kullanmak gerek çünkü spermler 72 günde kendini yenilir kızda bana dediki toplam 25 kilo keçi boynuzu tükettik 2,5 ay sonunda hamile olduğumu öğrendim dedi eh banada umut oldu tabiki allah herkesin kaderini ayrı yazmış bizede ne nasip etti ise o olacak hayırlısı inşallah güzel yazılar yazmıştır bizlerede yüzümüzü güldürür....inşallah herkes hayırlı haberler alır en kısa zamanda tabi benim şimdiki hedefim erkek infertelitesinde en iyi merkezi bulmak erkek infertelitesi ile başarıoranı en yüksek merkez keşke bunları denetleyen takip edip hamilelik oranlarını başarı oranalrını veren bir mercii olsa ama yok ne yazıkki tek tek araştırmak ta çok zor burdan birbirmizie yardımcı olursak sevinirim .....

canım evet en kötü durumda olnalar bile hamile kaldı ama onlarda sıkılmadılar devam ettiler
bizde eşimle konuştuk dün bugün aktara kendim için ilaç ve eşimede keçi boynuzu pekmezi alacagım hereyerede güven olmuyor
çagdaş marketlerdeki iyi oluyormuş birde eşime evikap ve trental başlıyacagız hayrlısı

kızlar keçi boynuzu pekmezini nasıl kullanalım bi de internetten sipariş vereceğiz var mı bildiğiniz güvenilir bi yer

kızlar keçi boynuzu pekmezini nasıl kullanalım bi de internetten sipariş vereceğiz var mı bildiğiniz güvenilir bi yer

canım valla ben çagdaş marketden alacagım güvenilir varsa oralarda al
birde sabah aç karnına bir kaşık yatarken bir kaşşık diye kullanacagım

35 izmir hoş geldin

canlar bize keçi boynuzu kürü ve pekmeziii pek bir değişiklik yapmadııı ben keçi boynuzunu el yapımı olandan alıyorummmm marketten biraz pahalı oluyor ama el yapımı daha doğal diyeee öyle yapıyordummmm aslında evicap ve aspirini 2008 yılındaki dr bana ve eşime hiç bırakmadan için demiştiii ama biz 6 ay gibi kulandık sonrada bıraktıkkk

canım valla ben çagdaş marketden alacagım güvenilir varsa oralarda al
birde sabah aç karnına bir kaşık yatarken bir kaşşık diye kullanacagım

ahhhhhhhh ahhhhhhhhh ardahanda da çağdaş marketler sıra sıra sorma gitsin :) bulucaz bi şekilde deneyelim belki faydası olur

ama sen anne oldun doğru mu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…